• äntligen på väg

    Äntligen Fredag del 20

    Nu är det dag för en till! Välkomna nya som gamla fredisar!

    Tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?

    Varmt välkommen hem ni som varit här förut!
    Säger även hejsan till alla nyfikna - välkomna in!

    Tråd 1-19= 29317 inlägg

  • Svar på tråden Äntligen Fredag del 20
  • janos

    Vilket underbart väder det är ute idag! I solen är det bara -6 grader. Synd att sonen inte var intresserad av att vara ute så länge. Jag hade kunnat tänka mig en långpromenad i solskenet.

  • äntligen på väg

    Å så härligt att ha gått in i v 37 Janos. Då är ju bebisen klar och ska bara lägga på hullet lite!

    Hilde: Perfekt med lite snöskottning på köpet

    Är oxå trött på snön nu. Längtar efter barmark! Men däremellan kommer ju slasket och det är ju det trôkigaste! Lite avis på ditt väder APG!

  • Gable

    Oj, här händer det grejjer!

    Ja, vi kan träffas. Vi ska träffas. Vi måste träffas. För att citera min favvofilm plötsligt i vinslöv lite grann.

    NÄR DÅ? i sommar??? När Apg har flyttat hem och alla bebisar har kommit och är lite större?

    Jag vill se er igen! Dricka vin (den här gången) och babbla, babbla babbla

    KRAM PÅ ER!

  • Fru Hilde

    Ja jag vill också träffas! hmm man kanske kan dra med sig maken till huvudstaden med barnen och lämna bebben med honom medan man går ut o har lattjo lajbans med fredagsbrudarna... hmm borde gå att rodda runt hyfsat... eller? Kan ju vara lite svårt att åka bort över natten från en ammande liten bebbe.

    Jag har ganska exakt tre veckor kvar till bebbens beräknade födelsedag men hoppas verkligen på att den behagar titta ut tidigare än så. Det är så drygt med alla krämpor nu på slutet. Jag var på kontroll hos barnmorskan idag. bebisen ligger ljupt ner i bäckenet men ngn fixering är det inte tal om, antagligen har den gott om plats där Däremot är magen betydligt större men jag själv har tappat ett kg sedan förra besöket. Jag hoppas att det bara är ngt tillfälligt, för jag är ju lite rädd för att få en bautabebis med tanke på dottern som kom två veckor tidigt och vägde sina dryga 4,2kg.

  • äntligen på väg

    Fru Hilde skrev 2010-02-08 16:22:03 följande:


    Ja jag vill också träffas! hmm man kanske kan dra med sig maken till huvudstaden med barnen och lämna bebben med honom medan man går ut o har lattjo lajbans med fredagsbrudarna... hmm borde gå att rodda runt hyfsat... eller? Kan ju vara lite svårt att åka bort över natten från en ammande liten bebbe.
    Bra idé, tror vi gör samma sak! Å va roligt att få träffa alla!

    Min mage var oxå gigantisk, såpass att folk frågade hur många det var där inne (iofs en klassisk kommentar), men ändå vägde W "bara" 3525g trots två veckors övertid.
  • Fru Hilde

    äntligen på väg skrev 2010-02-08 17:05:32 följande:


    Fru Hilde skrev 2010-02-08 16:22:03 följande:Bra idé, tror vi gör samma sak! Å va roligt att få träffa alla!Min mage var oxå gigantisk, såpass att folk frågade hur många det var där inne (iofs en klassisk kommentar), men ändå vägde W "bara" 3525g trots två veckors övertid.
    Ja jag hoppas också få en helt normalstor bebbe den här gången. vi får väl se. skulle jag få en bautabebbe kommer jag vara rejält uppmärksam på att de ska testa blodsocker den här gången. Dottern fick ju problem i början pga sin storlek. Hon var hungrigare än mammas kapacitet att ge mat Det som gjorde att det är lite misstänkt är tydligen att symfysfundusmåttet är ganska högt medan min egen vikt har minskat. Vet inte riktigt hur det hänger ihop.... men BM borde väl veta antar jag.
Svar på tråden Äntligen Fredag del 20