• äntligen på väg

    Äntligen Fredag del 20

    Nu är det dag för en till! Välkomna nya som gamla fredisar!

    Tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?

    Varmt välkommen hem ni som varit här förut!
    Säger även hejsan till alla nyfikna - välkomna in!

    Tråd 1-19= 29317 inlägg

  • Svar på tråden Äntligen Fredag del 20
  • janos

    Idag har jag varit på koll igen ang igångsättning. Det blir ingen sådan, då kroppen inte är redo för det. Känns både och så klart.

    Nu hoppas vi att kroppen snart är redo för förlossning, för det är jag!!

  • äntligen på väg

    Grattis Hilde .
    Jobbigt med en så tuff förlossning! Hoppas du känner dig ok nu ändå. Kramar till hela familjen!!

  • janos

    Äntligen fredag och äntligen verkar våren vara på väg!

    Idag har vi strålande sol och +13 grader i solen. Annars är det nollgradigt! Underbart!

  • Fru Hilde

    Janos du ska nog vara glad för att du slipper eländet med igångsättning. Jag fick ju vattenavgång med värkar men de gav ingen nytta och de behövde sätta igång mig. Kan inte säga annat om värkstimulerande dropp än att det var helvetet på jorden för min del, gav bara värkstormar och kroppen hade inte en chans att hitta ngn rytm av sig själv. Så alla de berättelser jag fått höra om igångsättningar stämde tyvärr även på mig.

    vi håller på att hämta oss igen, men jag kan fortfarande känna mig ledsen och besviken på att ha kämpat så länge och så motiverat och ändå behöva göra snitt till slut. Igår berättade maken om hur det var när jag krampade på operationsbordet och nu begriper jag varför alla tog det så allvarligt.

    Hursomhelst är det en förbaskad tur att man får sin bebis som belöning efter den här typen av prövningar. Han är jättefin och än så länge väldigt snäll. Äter sover, äter sover och äter sover.... hmmm glömde jag nåt?? jo bajsar 48ggr/dygn och kissar prickskytte från skötbordet.

  • janos

    Fru Hilde skrev 2010-03-06 10:30:28 följande:


    Janos du ska nog vara glad för att du slipper eländet med igångsättning. Jag fick ju vattenavgång med värkar men de gav ingen nytta och de behövde sätta igång mig. Kan inte säga annat om värkstimulerande dropp än att det var helvetet på jorden för min del, gav bara värkstormar och kroppen hade inte en chans att hitta ngn rytm av sig själv. Så alla de berättelser jag fått höra om igångsättningar stämde tyvärr även på mig. vi håller på att hämta oss igen, men jag kan fortfarande känna mig ledsen och besviken på att ha kämpat så länge och så motiverat och ändå behöva göra snitt till slut. Igår berättade maken om hur det var när jag krampade på operationsbordet och nu begriper jag varför alla tog det så allvarligt. Hursomhelst är det en förbaskad tur att man får sin bebis som belöning efter den här typen av prövningar. Han är jättefin och än så länge väldigt snäll. Äter sover, äter sover och äter sover.... hmmm glömde jag nåt?? jo bajsar 48ggr/dygn och kissar prickskytte från skötbordet.
    Jag är faktiskt glad att jag slipper bli igångsatt, men jag önskar att denna graviditet snart är över. Ni som varit gravid vet vad jag menar. Bf idag för övrigt!

    Jag hoppas verkligen att ni kan få hjälp att bearbeta eran förlossning.

    Skönt att eran lilla skatt är så snäll och sköter sig. Hoppas att ni hinner njuta av honom och att storasyster är snäll med er alla. Tänker på er! STor kram
  • janos

    Jag tog en snabbis dusch nu på fm. Maken jobbar. Det har ju gått bra förrut, men den här gången var sonen påhittig. Han har lyckats ta sig upp på bänken och tömma FEM burkar med kryddor över hela köksbänken och över köks-, hall och sovrumsgolv.

    Golven var helt nystädade! Behöver jag säga att jag ångrar den duschen?!?!?!?!
    Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!

  • äntligen på väg

    Andas djupt och räkna till tio Janos

    Måste passa på att säga att jag tycker ni gjort ett superbra jobb Janos och Hilde som kämpat er igenom era graviditeter trots att ni inte mått bra. Stor applåd till er

    Idag var jag borta från lilltjejen i tre och en halv timma .
    Var hos frissan för första gången på 10 månader och det tog ju sin lilla tid. Kände mig lugn första två timmarna sen blev jag superstressad, trots att jag vet att hon och maken har det hur bra som helst och att det funkar att ge henne ersättning om det skulle behövas.

    Idag har vi kanonväder här för fjärde dagen i rad . Hoppas vi kan åka in till stan och promenera när maken kommer hem från träningen! Var ute och promenerade på landsvägen här hemma igår eftermiddag och det kändes mindre kul när det kom en långtradare fylld med timmer nära en kurva och det knappt fanns nån vägren pga snön. Så nu vill jag vänta med att promenera här hemma tills snön är väck. Annebergshus huvudkontor med sågeri mm ligger nån halvmil från vårt hus så det blir en och annan tung långtradare som passerar här och vissa är lite väl glada i gaspedalen.

Svar på tråden Äntligen Fredag del 20