Inlägg från: mammacatta |Visa alla inlägg
  • mammacatta

    Äntligen Fredag del 20

    Anne, du kommer få jättesmarta alldeles bedårande snorhyvlar, det är bara att börja producera!

  • mammacatta

    Igår gick min telefon sönder för gott. Den ser ut som en tågolycka nu - fast med vatten i. Kortis. Kunde inte ens spara ner telefonnummren på SIMkortet.
    Därför skulle jag gärna vilja att ni SMSade mig, speciellt ni som har hemliga telefonnummer.
    Jag skulle bli så glad! Satt och matade in nummer till förbannelse igår, saknas några som jag faktiskt kan fixa ändå. Men de härifrån är lite lurigare. Iofs finns säkert några på nätet men å andra sidan är det trevligt att få SMS också.

    Det blev samsungs med touchscreen. Känner mig skitcool! Fick den för 1400 spänn... Bra pris va? Man kan säga att vi har en bra kontakt på telefonaffären.

  • mammacatta

    Anne, nej jag tror inte det. Misstänker att det har sina förklaringar i att vi aldrig träffats och att du är i längrebortistan.

  • mammacatta

    Även om jag visste på innehållet vem som smsade så är det bra om ni skriver från vem det är. Förhoppningsvis kommer jag få sådär en 20 SMS i helgen.

  • mammacatta

    *tittar in och läser*

    Jag lider med er som har bekymmer, Janos och Anne närmare bestämt.
    *kram*

    Har ont. Väderomslag.

  • mammacatta

    Snöstorm ute. Vi blir hemma imorgon, tänker inte chansa på att det eventuellt går att lämna barnen på dagis. Jag har hellre sovmorgon.

    Dessutom är jag avstängd från FL igen, jag retade tydligen för många 21åringar den här gången...
    Så här var det: en jubelåsna startade en tråd där hon spydde galla över alla mammor som inte tränade bort sina graviskilon och sminkade upp sig jämt. Jag blev trött och startade en tråd där jag ondgjorde mig över hur jobbiga ytliga unga mammor är.
    (Sen dök det upp ännu ett inlägg från idioten som glatt deklarerade att hon är SDare. *suck*)
    Vad värre är att exakt noll av de 21åringar som läste tråden fattade vad där stog. Typ alla blev arga på mig för att jag a)klagade på unga mammor b) klagade på att man vill träna för att må bra c)tyckte det är kul med smink. INGEN fattade att det är en kombination av ord!
    Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Ingen läste heller tråden när de svarade så alla förklaringar fick dras en gång per sida. Avslutningsvis fick jag mer personangrepp i den tråden än jag normalt får på ett helt år.
    Men det är jag som är avstängd. Go figure.

  • mammacatta

    Synd äpv, den var hysteriskt rolig långa perioder. Det är väldigt roligt att läsa svar som låter som goddag yxskaft.
    Nu är den borta...

    Me evil.*hehe*

  • mammacatta

    Men hur kallt får det vara en lördag? Det slog till med lite drygt 20 minus bara sådär! Å snö upp till ögonbryna, vad ÄR det här?

    Igår var det kalas, som vanligt gick inte gästerna hem förrens det är nästan pinsamt sent. Halv nio. De kom tre.
    Men Sb kunde inte besvära sig att komma, hon hade nåt ytligt att gå på. Så hon har förpestat idag istället. Jag dricker vin nu.

    Seriöst fick vi skäll för att vi inte säger exakt vad ungarna vill ha. Vi sa att vi köpt en konsoll, inget mer. Vill man inte vara med behöver man inte. Men hon lyckades köpa ett billigt spel som en annan redan köpt - det var ju förfärligt. Som om jag tänker detaljstyra vilket spel folk köper! (eller ens OM?)
    Morsan köpte starwars lego och det älskar han. Men våra kamrater köpte samma och direkt när de fick veta misshappen sa de var kvittot var och att vi skulle byta mot en till kontroll. Är det inte så man gör? Inte SB. Hon skäller.
    *suck*
    Dessutom följer hon inte listorna iallafall. Så varför gnället?

    Men värst på hela dan var när hon skyllde på sambon och sin son att de inte träffats i 08 sist de var där. VA???
    Är det inte en förälders ansvar att hålla kontakt med sina barn? Jävla AS! Hur svårt är det att ringa sin egen son och kolla om det går att träffas?
    *morrr*
    Känner att det är bra att det fanns vin hemma.

    *kram* på er.
    Vet ni att jag fått en förfrågan om att åka till stockholm och dejta en anna grupp jag surrar med?

  • mammacatta

    äntligen på väg skrev 2010-02-01 14:27:54 följande:


    VA . Har du en grupp vid sidan av vår?!?!?!
    Jepp.
    Några av dem har varit med nästan lika länge som ni har. Jag vidgar mina vyer!
    De har dessutom en egenskap som nästan saknas här - de verkar inte ha några liv IRL som jag. Ni här har ju jobb och sånt som håller er sysselsatta på dagarna...

    Förlåt.
  • mammacatta

    Anne, igen? Händer det ofta? Är det samma kollega som förra gången?

    Jag var iallfall tillbaka till avdelningen jag jobbade på förra året igår. Det var... sig likt. Ett rövhål. Jag berättade lite om att jag äter LCHF - mest för att slippa betala när jag inte äter deras äckliga mat - men chefen började gapa på mig att det däääär inte var nåt att lita på. Inte ens att WHO håller med mig om fettet lyssnade hon på. Jag fick inte en syl i vädret ens en gång.
    Det är lätt att bli bitter.

Svar på tråden Äntligen Fredag del 20