• dfk

    Tantvarning för 7:e gången

    Åh underbart ny tråd!
    Är helt slut efter en lång dag. Tänker snart gå och lägga mig i soffan och glo på teve. Orkar inget annat.

  • dfk

    Oj, vad det har skrivits!
    Jag är ledsen om jag glömt eller glömmer kommentera någon, det är inte för att jag inte bryr mig om utan för att jag bara varit så stressad.
    Jag har nu fått ett jättefult munsår som ser skitäckligt ut. Kul! Får så ibland när jag stressar mycket. Har täckt över med zinkpasta. Jag kan ju inte ha ett stort plåster över läppen.

    Aleta, berätta hur det går med din dotter! Förstår din oro.

    Diz, det var länge sen! Kul att du är tillbaka!

    Kramar till alla!

  • dfk

    Hoppas att det reder upp sig på skolan passion.

    Så roligt Frulle att du blev nöjd, trots illamående!

    Här har det varit magsjuka i helgen....

  • dfk

    Snart Heloise är det dina regler som gäller på biblioteket!
    Jag älskar atmosfären på bibliotek, tycker om att gå där och lukta på böcker och bläddra. Det tråkiga är att jag nästan alltid drar på mig förseningsavgifter. Lånar böcker och sen blir de kvar hemma lite för länge. Glömsk!

    Nu har gumsan börjat på drama. Lite blygt i början men sedan fick dom improvisera lite. Då skulle hon vara en farbror med en blommig rock på sig. Det var en superbra dramalärare, hon var så bra med alla barnen. Lockade fram de blyga barnen och lät de mest livligaste ha lite tålamod.

  • dfk

    Sonja, det är 9-åringen som har börjat. Jag tror det kommer att passa henne väldigt bra, att få utlopp för olika karaktärer och känslor. Vad kul, att du också har spelat teater.
    Förresten så känner jag igen mig mycket på morgonkaoset som du beskrev hemma med barnen. Nu händer det mindre sällan, då de blir större och större. Man vill ju inte börja dagen med konflikter...

  • dfk

    Cantaton, vad roligt med annonsen! Nu kommer du få ordentligt med uppdrag.

    Villemoa, Grattis till ditt nya jobb! Vad spännande att börja så omgående.

    Idag var det fjärde gången jag var på gymmet sen jag skaffade kort där. Jag måste erkänna att det var superkul och jag kände mig inte alls illa till mods som jag trodde att jag skulle!
    Det var faktiskt ingen som stod och glodde på otränade mig. Inser att de har viktigare saker för sig, som att träna själva. Nu är jag jättesporrad och kommer absolut att med glädje gå dit.
    Men jag tar det i min takt och lyfter inga 40-kilos vikter....

Svar på tråden Tantvarning för 7:e gången