Inlägg från: Fjällbruttan |Visa alla inlägg
  • Fjällbruttan

    Tantvarning för 7:e gången

    Cantaton, hakar på dig och Solde i te-baljorna
    Jag hittade också hit, men min nerknarkade hjärna fattade inte att det fanns en ny tråd förrän nyss

    Vi har toppat vårt elände med en förkylning som sitter i bröstet med hemsk hosta till, bra när man är astmatikr, man får inte sova alls....
    Så halv fem i morse tog jag coccilana (morfinbaserad hostmedicin) och jag är full än...

  • Fjällbruttan

     


    Soldemor skrev 2010-01-12 12:23:57 följande:
    Oh, det går så bra! Fröken tornado, även känd som agent Kavat Surikat med rätt att leka, VD för AB Härj och Bus är det stora charmtrollet och makens älskling. Hon är hans "frukostböna", ligger i hans knä varje morgon när han skall äta frukost. Hon dyrkar sin storebror, som har blivit en helt annan katt sen hon kom in i hans liv. Han tvättar och beskyddar henne och har blivit riktigt "pappig". Isolde däremot, skulle inte för en sekund sakna den lilla ohyran och halvexisensen som tar hennes mat, ligger i hennes klösråtta och försöker leka med hennes svans. Ja, hon är så go, detta lilla knyte och jag är så lycklig att jag stod på mig och tog hem henne. Och maken ångrar det han sa, fast det har han inte sagt till mig, utan jag har hört när han sagt det till andra. Ja, ja, de är som de är, männen!

    Tack för det stora leendet du gav mig, vilken underbar VD ni har hemma

  • Fjällbruttan

    Cantaton, vilket strul med jobbet, men skönt med en lösning som passar dig, även om det inte var exakt vad du önskat.
    Hoppas det blir super i slutändan i alla fall!

    Tinker, kul att se dig!!!

  • Fjällbruttan

     


    Cantaton skrev 2010-01-12 12:53:04 följande:
    Och Fjällis, jag har inte glömt bort dig! Kom bara hem betydligt senare igår än jag tänkt mig...

    Det är ingen fara, hinner inte sitta så mycket här heller, men idag är jag ensam så nu har jag betat av alla musik som ska spelas, så får vi se vad svärfar vill ha med...
    Solo:n har vi däremot ingen koll på alls...

    Tanken just nu är :
    Inledningsmusik: Air, Bach eller A whiter shade of pale

    Psalmer har svärmor betämt: var inte rädd (kan inte numret på den) och 256 ( vart jag går i skogar berg och dalar) nr 3 fick vi välja, lutar åt Blott en dag eller Härlig är jorden.

    Avslutningsmusik Feather Theme från Forrest Gump eller
    Rider i skogen av B. Isfält (från Ronja Rövardotter)

    Defileringen brukar de ju också spela musik under så där lägger vi Whiter shade of pale om den inte ligger i inledningen, eller Cavatina för orgel, den är jättefin!

    Hade en svärmor som var med i kyrkokören, älskade att sjunga och hade nära till skratt så vi vill ha en ljus begravning.

    Sen grubblar jag på hur jag ska få in Pippi Långstrump! Det var det sista hon sjöng tillsammans med Saga på lasarettet, hela sången! Kanske kan klämma in den på minnesstunden

  • Fjällbruttan

     


    Frulle skrev 2010-01-12 12:59:55 följande:
    jaha, i övermorgon lägger man sig under kniven då!

    Vaffö då då??

  • Fjällbruttan

    Lite ego lägesrapport härifrån:

    Maken var till fjällstugan i går igen och tände en ny marschall och hämttade ett fårskinn hans mamma ALLTID har suttit på i båten när de varit där i alla år, vi ska bädda med det i kistan.
    Under dagen var han i fräldrarnashus och "pillade" på mammas saker, la tillbaka smyckena i smyckesskrinet och vigselringarna. Letade rätt på verser hon sparat till annonsen och kom hem och grät en skvätt... skönt att han gråter öppet, har aldrig hänt förut.

    Nu är han på väg till Lycksele för att hämta hem svärfar som förhoppningsvis hör nu ( han skulle få hörapparater idag) vilket kanske gör att tillvaron blir mindre virrig.
    Imorgon ska han lämna prover hos vår distriktssköterska och sen sak vi till begravningsbyrån och jag ska till barnmorska också.
    Tror vi alla behöver höra lite hjärtljud just nu

  • Fjällbruttan



    Förlåt, men det låter som nåt som händer här
    Varje år drar vi upp minst 3 bilar ur ett dike här på gården som de som hyr stugor kör ner i
    Vi trodde vi kunde gena mellan snöstickorna
    -Nä... vi plogar vägen, gör vallar och sätter upp snöstickor för att det är ett JÄTTEDIKE där!
    Jaha!!! 
     


    TinkerBelle skrev 2010-01-12 13:04:26 följande:
    Måste berätta för tanterna om min svägerskas make som lyckades med bedriften att köra i diket mellan jul och nyår.Han fick möte i en kurva på en av de mindre vägarna kring huset vi hyrt nära Skövde. Istället för att sakta in valde han att försöka göra en undan manöver ner i diket!!!Med snö och allt vad det innebär så kan ni ju räkna ut resten.Jag försökte desperat förklara för dem att det behövdes en traktor, men nej de envis engelsmännen trodde stenhårt dem skulle PUTTA upp våran Volvo ur diket. Behöver jag tillägga att framvagnen vilade på en driva snö och att framdäcken inte var i kontakt med marken?Flera bilar körde förbi dem medan dem försökte gräva fram bilen. Till slut kom en traktor körandes – jag är övertygad att en bybo sett dem och bestämde sig för att åka hem och hämta traktorn – han hakade utan kommentar fast en kedja i dragkrocken och drog upp bilen.

     

  • Fjällbruttan

    :Vart det lyckosiffror???


    TinkerBelle skrev 2010-01-12 12:56:31 följande:
    Usch! Låter som du har samma förkylning som maken... han har dock envisats med att fortsätta att gå till jobbet. Han drack något liknande coccilan (som han köpt i england) samtidigt som han satt och gjorde bokslutet - hmmm inte så bra kan jag ju säga!

     

  • Fjällbruttan

    Bred dina vida vingar är min personliga favorit också, men svärmor tycker den är för jul-lik...?? Så den får väl hamna på minnesstunden också...

    Nocturne har jag också funderat på och Only love, och givetvis Carolas Allt kommer bli ....

    Du är suverän och underbar, vet du det? kram


    Cantaton skrev 2010-01-12 13:09:59 följande:
    "Var inte rädd" är den vackraste psalm jag vet för begravning. Den sjöng jag (solo) på min gammelmormors begravning i somras. Min andra favorit är "Bred dina vida vingar" (men "Blott en dag" är också fin).Jag räknade upp några sånger till en kund här om dagen som frågade vilka mina vanligaste förfrågningar gällde. Här är de (för uppslag till solona):- Time to Say Goodbye (Andrea Bocelli / Sarah Brightman)- Pie Jesu (Andrew Lloyd Webber)- Håll mitt hjärta (Björn Skifs)- Nocturne (Evert Taube)- Som en bro över mörka vatten (Svensk version av "Bridge over Troubled water" av Simon & Garfunkel)- Ave Maria (Shubert)De hade då redan själva föreslagit "Allt kommer bli bra, mamma" och "Jag har hört om en stad ovan molnen".Finns såklart massa andra fina också. Återkommer om det i mail

     

  • Fjällbruttan

     


    Frulle skrev 2010-01-12 13:09:43 följande:
    Ska göra en liten bröstförstoring.

    Åhhh du ska bli en STT

Svar på tråden Tantvarning för 7:e gången