Inlägg från: Plutten2010 |Visa alla inlägg
  • Plutten2010

    Uppsala brudar 2010

    Började ta tag i tårtfrågan i helgen.. Det här kommer inte bli lätt... *puh* Största "kruxet" är vad som vi ska ha för fyllning.. Jag älskar choklad men kan man ha choklad även i tårtan när vi ska ha vitchokladmousse till efterrätt??

    Vad ska ni ha i er tårta??

  • Plutten2010

    Vi har kommit fram till tre ställen som vi ska titta närmare på..

    * Fågelsången
    * Bageri Brantingstorg
    * Ica Maxi Stenhagen

    Brantingstorg tar 40 kr/bit och det tycker jag är vår "smärtgräns". Kommer inte exakt ihåg vad Maxi och Fågelsången tar men tror att de tar runt 30 kr /biten.

  • Plutten2010

    Åh, det låter ju jättegott! =)

    Vi har hallon till desserten, kanske blir för mycket..?


    Sommarbrud2010 skrev 2010-03-23 13:15:11 följande:
    Plutten2010: Vi lutar åt att välja Choklad och hallon som smak på vår tårta. Kanske chokladmousse och hallonmousse. Mmmmm gott... :)
  • Plutten2010

    Skrev ett inlägg som försvann så nu blir det en kortare variant istället.. =)

    Håller på att fundera på vad vi ska ha i våra favorspåsar www.romance.se/index.aspx&Lang=sweden&PId=1013898&PPC=61292 (ska ha samma färg på snöret som på bilden) och hittade nu dessa underbara små hjärtan www.venusshop.se/product_info.php&products_id=440

    Vad tror ni? Kan det bli bra?

  • Plutten2010

    Grattis till dottern! Vad mysigt med en bebis! =)

    Om du bortser från att du vet vem som gör tårtorna, tycker du att tårtorna där är bra??


    Tina86 skrev 2010-03-25 10:37:12 följande:
    Hej alla var jätte längesen jag skrev här men har precis fått en liten dotter så bröllopsplaneringen har legat lite på is ett tag nu men snart ska det sättas igång igen då sista anmälningsdag till bröllopet är snart.Någon skrev om fågelsången här, och det är min systers pappa som gör tårtorna där och jag tvivlar på att han byter ut marsipanen på sakerna för att få dom att se färska ut.
  • Plutten2010

    Det var värt att fråga.. =) Tack!


    Tina86 skrev 2010-03-25 13:21:48 följande:
    Tack!Du ärligt var det super längesen jag åt en tårta därifrån så jag vet inte. Gillar deras andra bakverk iaf.
  • Plutten2010

    Skrev ett långt inlägg som försvann.. =( *suck*

    Ett tips är att gå till Papper, hon har 20% rabatt på allt veckan ut. M2b ska dit imorrn och köpa lite saker (bl a cerise papper till omslaget på festprogrammet, vita tackkort och kuvert i samma serie som inbjudningar och Save-the-date-kort).

    Har en utvändig bild på inbjudningarna i galleriet. Ser iofs inte mycket ut för världen på foto men vi blev väldigt nöjda! =) Skickade korten i cellofan-kuvert vilket var pricken över i:t.


    Sommarbrud2010 skrev 2010-03-25 21:35:43 följande:
    Plutten: Jag tror det blir jättefint med de påsarna och chokladhjärtan i. :) Blir väldigt nyfiken och sugen på att boka David på Creative Make Up efter era lovord. Nån som kan säga vad ni betalar för sminkning + håruppsättning?För min del så fick jag hem min klänning igår och det känns så härligt! Måste dock ta den till en sömmerska för att sy upp och sy in den lite (det kunde de inte göra i butiken). Idag har vi varit och beställt vigselringen. Så skönt att kunna bocka av sak efter sak på sin lista. Hur långt har ni andra kommit med era trycksaker; inbjudningar, festprogram, vigselprogram etc? Behöver lite inspiration och undrar om det är nån som vill visa sina?
  • Plutten2010

    Har kollat upp Fågelsången nu och det lutar åt att vi väljer dem. De tar 30 kr/bit och man behöver inte betala deposition för tårtställningen. Nu ska vi bara komma fram till hur vi vill att tårtan ska smaka och dekoreras också.. Angenämt problem.. ; )


    Sanna2010 skrev 2010-03-22 09:13:35 följande:
    ok, tack! Ska kolla upp dom
  • Plutten2010

    Jag har bokat tid på ett liknande ställe i Sollentuna Centrum. Fick bättre bemötande där än i Stinsen. Ska dit på fredag och göra förstärlningen så jag vet om det är nåt för mig. De har 20% rabatt på alla behandlingar 01-14 april också så då känns det bättre.. ; )

    Kathiz å Kimmo skrev 2010-03-16 12:16:37 följande:


    Nej, det är ju helt sjukt hur mkt det skiljer.Men jag körde på Stinsen eftersom jag jobbar i Sollentuna, är iofs ledig veckan innan bröllopet men hittar iaf dit :)Men har iaf sett naglarna som görs där och de är fina!!!
  • Plutten2010

    Vi träffade vår solist hemma igår för att höra henne sjunga lite på de låtar som vi funderat på till vigseln. Hon sjunger verkligen gudomligt, var sååå nära tårar igår. Hur ska det då bli i kyrkan? ; ) Längtar ännu mer till bröllopet nu! =)
    Det blir Kärleken förde oss samman (Ulf Lundell) och I´ll be there (Jackson 5).

  • Plutten2010

    Javisst! =)


    Sörön10 skrev 2010-03-31 18:23:36 följande:
    Plutten var det ni som skulle ha AKO?
  • Plutten2010

    Är superlycklig! Vi får den prästen som vi (eller kanske mest jag.. ; ) ville ha till vigseln! tjohoo! =)

  • Plutten2010

    Tack! Och detsamma! =)

    Vilken bra timing för er! =) Skönt att kunna vara lugn och trygg med den biten, känns som att en det finns andra saker att oroa sig för.. ; )


    Sörön10 skrev 2010-04-08 11:35:31 följande:
    Grattis Plutten!!! =)Vi är också glada över vår präst! Han är en vän till oss och blir prästvigd i vår! Vi har alltid skojat och sagt att när Mattias blir klar då gifter vi oss! hihi
  • Plutten2010

    Samma här! (ja, du ser! å igen.. ; ) Normalt sett så är jag en "..."-användare men något har hänt här på BT.. ; )

    Spännande med klänningen!! =) Den kommer säkert lagom till helgen.. Hur mycket kommer du prova den då? ; )

    Ska åka till Västerås på lördag och för att prova min klänning inför uppläggning osv.. är minst lika spänd för det.. =)


    Sörön10 skrev 2010-04-08 11:54:13 följande:
    haha verkligen!! Just nu väntar jag på att min klänning ska komma i paket ändå från Kina! Verkar som att den finns i Sverige nu iaf! Vågar nästan inte gå in på fraktsidan och kolla!(det här med bröllop har fått mig att använda hur många utrops- och frågetecken som helst!! haha)
  • Plutten2010

    Ingen klänning än? =) Håller tummarna jag med iaf.. =)


    Sörön10 skrev 2010-04-08 12:20:57 följande:
    Jadu... Måste nog säga åt M2B att han får slå mig i skallen om jag provar den varje dag!! ;) Och jag har ingen aning om hur vi ska få våra toksociala katter att låta bli den! hihi Släp måste ju vara skitroligt att jaga och åka kana på!Misstänker att den kommer dränkas i katthår efter fem minuter i lägenheten! Hoppas så att vi får den idag eller imorn! Det jobbiga är att vi lämnade sambons nummer så han kan ju ta emot den i smyg om han är busig! Men skönt att ha den i Västerås! Jag har köpt min gris i en säck! Utan att prova! jaja Håller tummarna hårt och förväntningarna låga! ;)
  • Plutten2010

    TACK! Jag hittade de med högst klack häromveckan och föll för färgen och att det är hjärtan framtill.. Ska ta med båda paren skor och testa till klänningen på lördag så får jag se vilka som passar bäst. Min m2b är ca 25 cm längre än mig så jag behöver klackarna (även om jag tycker det vore bekvämast att gå i låga klackar.. ; )


    Sörön10 skrev 2010-04-08 12:23:09 följande:
    Förresten Plutten! ÄÄÄÄLSKAR skorna i ditt galleri! Båda paren! Jättefina! Hade gärna haft såna, men jag satsar på lite lägre klack. Har en hang up på att jag inte vill vara längre än killen och han är bara fem centimeter längre än mig, jag är 175cm, så det lämnar inget stort utrymme. Misstänker att mitt hår kommer addera ett par centimeter bara det! Men annars så! ;)
Svar på tråden Uppsala brudar 2010