• Sörön10

    Uppsala brudar 2010

    Ikeas lila blockljus är jättefina! Har flera hemma i lägenheten! (vardagsrummet går i lila, vitt och mörkbrunt! =))

  • Sörön10

    Ja, tvåan var snygg!

    Och jag kan rekommendera JJFashion! Har köpt en klänning från dem! Eller eg. två men den ena var för liten så jag sålde den vidare och köpte en ny! =)

  • Sörön10

    Jag ska ha Gerbera i Galej om allt går som det ska! =) Med lila dekorsand (eg. glaskross) i botten! Hoppas det blir bra! =) Annars var snapsglas en bra idé!

  • Sörön10

    Å det är så vackert med cerise/rosa! Jag har försökt få min M2B att komma in på det också, men han är svår! Jag propsar på rosa blommor i buketten och på borden! Hoppas hoppas!

  • Sörön10

    Å vilken solist? =) Nyfiken bara! haha

    Skönt att det går bra! Vi har 146 dagar kvar!! (nej, jag räknar inte själv, har en sån nedräknare på bloggen!)

    Måste fixa klart med inbjudningarna så de kan skickas ut! Är mest tveksam till var vi ska ha vigseln. Om vi ska vara ute eller i en kyrka.. Vill ju vara ute men det är så himla trixigt att försöka fixa båt-skjuts till alla till vigselplatsen. Kanske därför inbjudningarna aldrig blir klara... Man är lite ångestfylld..

  • Sörön10

    Nice! =)

    Sitter själv med hemsidan nu. Vill ju ha den klar innan inbjudningarna skickas ut! Måste dubbelkolla bokningen av boende åt gästerna också innan man kan skicka iväg allt! haha mycket nu!

  • Sörön10

    Grattis Plutten!!! =)

    Vi är också glada över vår präst! Han är en vän till oss och blir prästvigd i vår! Vi har alltid skojat och sagt att när Mattias blir klar då gifter vi oss! hihi


    Plutten2010 skrev 2010-04-08 11:30:19 följande:
    Är superlycklig! Vi får den prästen som vi (eller kanske mest jag.. ; ) ville ha till vigseln! tjohoo! =)
  • Sörön10

    haha verkligen!!

    Just nu väntar jag på att min klänning ska komma i paket ändå från Kina! Verkar som att den finns i Sverige nu iaf! Vågar nästan inte gå in på fraktsidan och kolla!

    (det här med bröllop har fått mig att använda hur många utrops- och frågetecken som helst!! haha)


    Plutten2010 skrev 2010-04-08 11:41:36 följande:
    Tack! Och detsamma! =)Vilken bra timing för er! =) Skönt att kunna vara lugn och trygg med den biten, känns som att en det finns andra saker att oroa sig för.. ; )
  • Sörön10

    Jadu... Måste nog säga åt M2B att han får slå mig i skallen om jag provar den varje dag!! ;) Och jag har ingen aning om hur vi ska få våra toksociala katter att låta bli den! hihi Släp måste ju vara skitroligt att jaga och åka kana på!

    Misstänker att den kommer dränkas i katthår efter fem minuter i lägenheten!

    Hoppas så att vi får den idag eller imorn! Det jobbiga är att vi lämnade sambons nummer så han kan ju ta emot den i smyg om han är busig!

    Men skönt att ha den i Västerås! Jag har köpt min gris i en säck! Utan att prova! jaja Håller tummarna hårt och förväntningarna låga! ;)


    Plutten2010 skrev 2010-04-08 11:58:33 följande:
    Samma här! (ja, du ser! å igen.. ; ) Normalt sett så är jag en "..."-användare men något har hänt här på BT.. ; )Spännande med klänningen!! =) Den kommer säkert lagom till helgen.. Hur mycket kommer du prova den då? ; )Ska åka till Västerås på lördag och för att prova min klänning inför uppläggning osv.. är minst lika spänd för det.. =)
  • Sörön10

    Förresten Plutten! ÄÄÄÄLSKAR skorna i ditt galleri! Båda paren! Jättefina!

    Hade gärna haft såna, men jag satsar på lite lägre klack. Har en hang up på att jag inte vill vara längre än killen och han är bara fem centimeter längre än mig, jag är 175cm, så det lämnar inget stort utrymme. Misstänker att mitt hår kommer addera ett par centimeter bara det!

    Men annars så! ;)

  • Sörön10

    Nope, ingen klänning ännu, den verkar vara hos tullen! Suck!!


    Plutten2010 skrev 2010-04-08 23:05:22 följande:
    Ingen klänning än? =) Håller tummarna jag med iaf.. =)
  • Sörön10

    Har haft vår präst på besök idag och det börjar kännas riktigt spännande med allting!

    Det känns så himla bra att ha en präst som inte bara är en främling utan en vän till oss! Han blir liksom mänsklig på nåt vis! Har bokat psalmer och valt texter till vigseln.

    Tänk, vi ska gifta oss!!!

Svar på tråden Uppsala brudar 2010