Inlägg från: Kathiz å Kimmo |Visa alla inlägg
  • Kathiz å Kimmo

    Uppsala brudar 2010

    Linaaa: ja jag såg den, superfin. Det sambon grunnar över är om mönstrad väst blir snyggare än omönstrad? Jag tycker att han bara ska bestämma sig och beställa! :)

    Jaja, vilket årtionde som helst så beställer han nog!

  • Kathiz å Kimmo

    Tja

    nu har jag beställt min ring. Något nervöst. Brukar inte köpa överdrivet mkt på internet och inte från utländska sidor. Men man måste chansa lite också (hmm smart att chansa när det gäller flera tusentals kronor)!!!

    Så nu är det bara att vänta och se. Hoppas jag fattade storleksguiden också. Varför ska man blanda in en massa bokstäver. Räcker det inte m mm eller inch!?

    Ha det gott, och håll gärna tummarna för att jag får ringen, i rätt storlek :)!!

  • Kathiz å Kimmo

    Köpte ringen från BlueNile.com. Det är en ring med 8 princess-slipade diamanter, 4 på varje sida om en större. Även den princess. Hade inte tänkt att ha ngn större i mitten men ändrade mig ;)
    "Diamond are a girls best friend" hihi

    Använder ju inte så mkt andra smycken så då kan man fläska på, hehehe

  • Kathiz å Kimmo

    Majsan; ja nu har han ju ändrat sig. Blir troligtvis en ivoryväst med färg på slipsen å näsduk. Men han lär hinna ändra sig igen! Suck! :)

    Men som Linaaa skrev det finns massor av annonser på Ebay så det blir väl att ta en ur högen som har bra säljarrykte!

    Min ring är beräknad att skickas på fredag. Igår skickade de ett mail att min order gått igenom. Känns bra att de uppdaterar en!!! Så jag håller tummarna, hårt. Nu är jag mest orolig för storleken eftersom det var lite tramsigt. Hoppas jag fattat det rätt!

    Hej hopp!

  • Kathiz å Kimmo

    Ja, igår beställde vi väst, det blev en i ivory, lite svagt mönstrat. Så nu är det slipsjakt som gäller!

    Kollar statusen på min ring då och då. Det är bara att hoppas att det går vägen. Men de har många fina saker på den sidan!

    För övrigt rullar det på, har skickat de flesta inbjudningarna. Blev ett jävla liv på sambons bröder ang att barnen inte var bjudna. Det gjorde ju sambon väldigt ledsen! Himla skoj när andra ska diktera villkoren för vårt bröllop. Är fortfarande riktigt förbannad över det. Men TYVÄRR lutar det åt att vi får vika ner oss och det gör mig ännu argare. Tycker det är väääääldigt oförskämt. Men men, det är väl ett litet problem antar jag!! Förlåt om jag pajar stämningen, var tvungen att få ur mig det!

    Ha det gott!!!!

  • Kathiz å Kimmo

    Tack, behöver lite stöd. Hade han ringt mig så hade det inte varit ngra problem, men sambon är mkt snällare :)

    Det svåra är att ena brorsan har supersvårt att få barnvakt, och den andra (han som bråkade) har inte det. Men man kan ju inte låta den ena ta med ungarna och inte den andra. Dessutom bor de 55 mil från Uppsala. Å sambon vill ju verkligen att hans bröder ska komma på bröllopet. Hade det varit upp till mig hade jag bett honom fara å flyga.

    Vi får se, det löser sig väl, men han måste fatta att han inte kan bestämma över allt å alla. Han kommer aldrig få bestämma över mig iaf!!! Mowahahahaha!!!

    Linaaa: ja nu kommer jag ju naturligtvis inte ihåg vad företaget hette, ngt m Paul tror jag. Det var hemmahörande i Usa iaf. Kan det ha varit Paul Malone?!
    Hur som, jag skriver å berättar ang. kvalité mm så fort vi får den!!

    Ha det gott!

  • Kathiz å Kimmo

    Hör med Sörön, de ska gifta sig där ute om jag inte missminner mig!!!

  • Kathiz å Kimmo

    Nu har jag fått ringen.

    Den var superfin men..... på tok för stor!!! Så nu är det bara att hoppas att den går att förminska! Men annars så.

    Det första jag gjorde var att tappa in den under diskmaskinen, dessutom har vi socklar för så efter att ha rivit halva köket återfanns den! hihihi!

    Du kan kolla på Bluenile, det är modell 7059 på build your own. Mittenstenen är 0.33 c å var större än jag hade föreställt mig :)

    Ha det gott.

  • Kathiz å Kimmo

    Ja, jag ber om ursäkt!!! Skulle ju nästan kunnat räkna ut att du skulle gifta dig där hahahaha!

    Ja, någon guldsmed kommer få "äran" att förminska den. Dessutom ska vi ju lämna in våra förlovningsringar på lite service! De ser ju inte alltför roliga ut, blir lätt så i vårt yrke.
    Är riktigt glad att den kom fort och att den inte såg ut som skit!

    Hej hopp!!!

    å trevlig fredag!

Svar på tråden Uppsala brudar 2010