• Sörön10

    Uppsala brudar 2010

    Vi ska ha en präst som är nyexad! Han spelade i samma band som vi båda träffades i! Han var med från början, sas, vilket känns jätteroligt! =)

  • Sörön10

    jag har bokat kyrka nu!! det börjar kännas på riktigt!! =)

    vill ju eg. vara utomhus, men måste ju ha en backup-plan! kul att något går bra, när allt verkar gå åt skogen med själva festlokalen..

  • Sörön10

    majsan801 ja du..

    de glömde nämna att vi bara kunde vara där och fixa under en väldigt tid.. vi får komma 7-10 på morgonen, eller tre timmar innan mottagningen i lokalen börjar.. vi har tänkt ha vigsel 15 och räknar med att vara tillbaka på fastlandet (vi har vigseln ute på en ö och kommer åka båt med våra gäster) och kalasa från 18. det innebär att vi får tillgång till lokalen vid den tidpunkt då vi befinner oss ute till havs för längesen..

    så jag har ångest över det, vill jag lova!

    vem ska dekorera liksom? kan man då vänta sig att de sätter upp vissa saker? ballonger? björkar? eftersom de sätter oss på pottan..?

    det är ju inte riktigt så att man har nån som man litar på som INTE är bjuden på bröllopet som kan göra det.. Ja, jo, jag har ångest! haha.. (panikartat skratt!)

  • Sörön10

    å det är ju inte riktigt den dag man vill kliva upp snortidigt för att vara vid lokalen klockan 7.. :S hur pigg är man då på sin bröllopsfest??

  • Sörön10

    Har funderat på att byta men vi har kommit fram till att det inte finns några alternativ om vi ska få det bröllop vi vill ha.. så det är nog bara att äta bajsmackan.. suck.. =(

    två års väntetid låter inte roligt.. jobbigt med en sådan deadline. vi har väl iofs också en sån, men får tömma iaf dagen efter..

  • Sörön10

    Ja vi kan väl försöka hålla igång! =) Det är så fiffigt, här kan vi ju tipsa varandra om lokala bra grejer! =)

    Har inte skickat ut våra inbjudningar ännu, men har iaf gjort framsidorna! =)

  • Sörön10

    Jobbigt det där med namn.. Jag tror vi är överrens! haha, jag tar killens namn. När min pappa dog blev jag jätteinne på att behålla mitt (pappas) efternamn hela livet, men det har svalnat lite nu. Lägger ev. till det som mellannamn!

    Jag har inte ens fått tag på nån frisör eller sminkör ännu.. Det är rätt jobbigt! :S

    Vi beställde en kostym åt min kille från suitopia i höst. Den satt jättedåligt så vi måste få den omsydd. Det är också lite jobbigt..

    Ja ja.. haha vi har varit och beställt min ring hos guldsmeden iaf! =) Alltid nåt! =)

  • Sörön10

    ja, det var vi.. =( himla synd! tror det baseras på att vi inte valde "slim fit".. min M2B ville inte se ut som en stoppad korv, men det blev en hösäck istället. =(

    men arbetet är ju väldigt väl utfört! =)

  • Sörön10

    åå majsan801! ska ni vara där i öregrund! =) Var och "jobbade" på en vigsel där förra sommaren! Såå vackert ju! Fint med havet! =)

  • Sörön10

    Å vad spännande! =) Vi kanske också borde ha nån date.. Men min kille har inte ens bestämt sig för vem han vill ha som marskalk!! Han funderar på tre! hehe

Svar på tråden Uppsala brudar 2010