• Linaaa

    Uppsala brudar 2010

    Hej Tjejer vad bra att ni startat upp en ny tråd. Hoppas alla hittar hit! Blev så paff när den förra var stängd. Tiden går verkligen fort! Nu börjar planerna ta fart igen efter att ha vart lugnt ett tag. Har även börja drömma om mitt bröllop att man glömt en massa saker när det väl är dax! Skicka ut inbjudan, transport till kyrkan mm.

    Har haft kontakt med fotografen denna vecka och bestämt att vi tar 4h foto. Snacka om att det är tur att man var ute i god tid. Han sa att bara denna veck hade han fått 40 förfrågningar!

  • Linaaa

    Nån som har tipps på nån som kan agera bartender på festen?

  • Linaaa

    Vi har faktiskt redan köpt vigselringen! Det är en shalins ring beställd från vigselbutiken.se, vi sparande några tusen på att beställa via dem jämfört med att gå till butik. Vi var ju självklart o provade samma ring i butik så att vi visste att det blev rätt:)

  • Linaaa

    Hej Tjejer! Har ni funderat nått kring vad ni ska ha för präst (ni som gifter er i kyrka)? Själv har jag ingen erfarenhet av någon. Fick ett tipps av en kompis på en präst hon haft som konfermationspräst som skulle vara lite mer "modern". Dessvärre trode han att hans semester skulle vara då vi har bröllopet:(

  • Linaaa

    Nu har vi bokat flygresan till Thailand som blir vår bröllopsresa!! Så härligt

  • Linaaa

    Idag fick jag en inbjudan till att komma till domkyrkan och lyssna till bröllopsmusik! Lördagen den 13 februari kl 15:00. Dom kommer då spela en rad olika orgelstycken som kan passa förvigsel. Det kommer även finnas en präst till hands om man vill prata om själva vigselakten. Kan ju vara nått:) Tyvärr kan inte jag då, så typiskt.

  • Linaaa

    Jag blev inbjuden till domkyrkan, men ska gifta mig i Helga trefaldighet. Men det är samma församling gissar jag.

  • Linaaa

    Katiz, limegrön låter snyggt! Jag tycker man ska passa på att ha nån färg som livar upp. Mi kille kommer troligtvis att ha en lavendel/lila väst. Vi kommer nog oxå beställa från ebay då det är enorm skillnad i pris. Vi funderar på den som är i mitt galleri.

  • Linaaa

    Vi ska köpa från ebay: här är länken vi använder, sen kan du söka på färg o storlek o sen kan man få med en matchande näsduk för bröstfickan oxå.

    clothing.shop.ebay.com/Mens-Clothing-/1059/i.html&_catref=1&_dmpt=US_CSA_MC_Vests&_fln=1&_ipg=25&_ssn=royaleclothing&_ssov=1&_trksid=p3286.c0.m282&Main%2520Color=Purple

Svar på tråden Uppsala brudar 2010