• Ramia

    Uppsala brudar 2010

    Jag hakar på här som nykomling !!
    Ska gifta mig 30e juli i Uppsala. Det kommer bli stor bröllop då min fästmans släkt är GIGANTISK! Men, det blir bara kul tycker jag... fast inte lika kul för budgeten. Så alla bra budget tips för fin dukning, dekoration av lokal, billig bra mat, kläder för honom, blommor etc. etc. mottas med stor tacksamhet!
    Någon som varit på bröllop i granebergsparken? Skulle va kul att höra vad ni tyckte! Vi har bokat där så hoppas det blir bra... tyckte om lokalen och köket var nyrenoverat och fräscht med fint porslin till.
    Vi ska ha färgtema med lila, så om ni har några tips angående det vore det kul :) Även bra ställen att fotograferas kring sunnersta/graneberg/skarholmen trakten... tycker det är fint där men vet inget bra ställe direkt.

    Kramar, Maria

  • Ramia

    Jag har mörklila med lite ljuslila.... ja jag hörde om panelgardinerna på ikea. Har funderat lite på att ta dom, är priser per par eller per styck? (19 kr tror jag det stod). Tack för tipset om myrra, brukar älska deras grejer! Länge sen jag var där inne, vad ligger priserna på ungefär?

    Vart har ni era bröllop? Och hur många gäster kommer ni att ha? =)

    Kramar!

  • Ramia

    Var till ikea idag... det blir lill flyn gardinerna :) Jätte fina var dom tycker jag! Och skönt att man kan klippa i dom utan att behöva sy sen.
    Servetter blev det också... skönt att ha lite gjort iaf!
    Dom hade super fina lila block ljus, man kan köpa flerpack med 12 små blockljus i lila nyanser eller svarta och vita för 25 kr... dom kan man ju mixa med dom större. Blir säkert super fint!

Svar på tråden Uppsala brudar 2010