• Mrir

    2011 brudar del 5

    Nu har jag också hittat den nya tråden.

    Det går bra för er andra märker jag

    Själv är jag lika osäker som förrut om det blir 2011 men Frågan med stort F ska ställas om en månad och planeringen för det pågår. Eller, den var klar, men den sprack så jag har tänkt ut en ny plan. vad tycker ni?

    Fredagkväll är kvällen med stort F. jag ska placera sambon vid datorn och beordra honom att stanna där. under tiden ska det tändas ljus och dukas fint med ost, kex, vin och lite annat gott. En cd med alla våra viktiga sånger ska spelas och där någonstäns ska jag på något vis få mod att fråga men efter nästa ett års funderande ska det väl gå vägen.

    Lördag morgon ska vi upp i vettig tid för att åka till jempguld och köpa ringar. Därefter har jag bokat varsin massage åt oss på ett spa och på kvällen ska vi äta på stället vi hade vår första dejt och dit vi går på årsdagar. (detta är f ö vår 2-årsdag)

    Ursprungsplanen var jempguld på söndagen men de har inte öppet då så jag fick ändra. Jag hoppas nu bara att massagen går att flytta två timmar framåt, annars blir det tight.

  • Mrir

    ni har verkligen kommit olika långt!
    Vi har inte bestämt datum än, men kyrka och präst är valda. Vi vet också att vi ska ha ett knytisbröllop i Maj, med väldigt väldigt många gäster.
    Häromkvällen bestämde vi oss också för att ha våra mammor som följe istället för tärna/bestman (annars hade det stått 25 människor framme vid altaret)

    Vi kommer hålla det väldigt opretantiöst och det blir mycket underhållning, humor och uppträdanden.

    Vad det gäller klänning så letar jag men har inte varit och provat något än och provningen är egentligen mest för att se vilken modell jag trivs bäst i för mamma syr åt mig. Mindre än så går hon inte med på. haha.

    Skuggan: håller tummarna för dig!

  • Mrir

    Jag är glad att det är lite mer än ett år kvar. Klart man längtar men samtidigt behöver vi den här planeringstiden för att vänja sig vid tanken eller hur man nu ska säga. Visst vet vi att det är vi och det är så det ska vara men det är klart det känns läskigt ibalnd. Eller? känner ni aldrig så?

  • Mrir

    välkommen uppochhoppa!

    Allima: eller hur?!! Jag har inte börjat prova än, har du? Vi har inte fastslagit datum än men det blir 21:a eller 28:e maj, beror lite på när kyrkan är ledig men ska kolla det med prästen i helgen.

    Och ja det är klart, har man hängt ihop så länge och har barn tillsammans så har man väl vant sig. vi har bara varit ett par i två år, fast känns varandra längre och det tog ett tag för oss att förstå att det egentligen klickade direkt men nu är vi oförskämt lyckliga

  • Mrir

    Niini: bra initiativ. Jag ska redigera mig så fort jag har ett spikat datum. Förhoppningsvis vet jag i nästa vecka.

    Bröllopsfeber? Ni skojar inte.. Det är inte mycket annat tankarna snurrar kring just nu. Har nästan glömt bort att vi ska flytta till vår nyköpta bostad om ett par veckor.

  • Mrir

    vi har stenkoll..eller?!?!
    Vi kommer nog hamna precis där vi också, men tills vidare känns allt lugnt.

    Las vegas bruden: spännande!

  • Mrir

    Nivi: jag tycker också förslag nr 1. Som det redan har påpekats, att hyra en buss behöver inte alls vara särskilt dyrt.

    Vet ni, Jag hittade MIN klänning idag. Min mamma tänkte sy så även om det är ett år kvar till den stora dagen tänkte jag att det är lika bra att börja prova lite eftersom jag inte har en aning om vad jag vill ha eller vad jag passar i. Så i morse gick jag upp och åkte till HeFa i Uppsala. De har ingen tidsbokning och det kunde vara rätt mycket folk på helgen så jag var där när de öppnade. Jag hittade några som jag skulle prova mest för att kolla olika modeller och då ser jag DEN. Jag var optimistisk när jag skulle prova men när den var på ville jag inte ta av den igen. Det var kärlek
    och det bästa: 2800:- kostar den! Jag är glad.

  • Mrir

    Grattis Camasa och Eran. Men du Eran, du är inte ny medlem här eller hur? har för mig jag sett dig i andra trådar. Var ine och kollade på din sida. ni verkar bli lika många på ert bröllop som vi blir på vårt.

    Ang min klänning så finns det en bild i mitt galleri om jag nu har lyckats göra det synligt för er. ^^

  • Mrir

    Niini: inget släp. Jag har fullt upp med att gå i långkjol och underkjol och tyllager och allt vad det nu är.. ^^

    Färgtema har vi inte något än. Eller, jag vet att jag vill ha väldigt mycket grönt i brudbuketten, och lite vitt så det är kanske ett tema.Iallafall grönt. Jag tänker mig att ha björkar som dekoration på dansbanan där vi ska vara.

  • Mrir

    Jag var där precis när de öppnade och först i butiken. Hon som hjälpte mig var iallafall trevlig och servictänkande på alla sätt.

  • Mrir

    Ja du. På sätt och vis rätt långt för vi vet vem som ska viga oss, var, när och hur det ska gå till. Vi vet hur vi vill ha festen, vilka som ska vara där och hur vi ska få till allting. Kläder är iallafall till hälften fixade liksom en del annat. Det enda vi egentligen inte har är en budget. haha^^

  • Mrir

    jag har ingen aning om vad jag ska ha för underkläder. var köpte du din?

  • Mrir

    oj. kan man hitta sånt där? Detta skall genast undersökas.
    Men du, är det sisodär strl 36 kan du väl säga till om du vill sälja kanske?

Svar på tråden 2011 brudar del 5