• NiVi

    2011 brudar del 5

    oj den här tråden hade jag missat! Hur många 2011 trådar finns det? Denna verkar ju dock mest välbesökt så jag stannar här

  • NiVi

    Ja den måste ju onekligen vara det eftersom det här är nr 5! Kul med så många andra som redan har börjat planera! Då behöver man inte känna sig tokig!


    Niini skrev 2010-03-01 21:16:43 följande:
    Välkommen :) Detta är väl troligen äldsta 2011-tråden :)
  • NiVi

    Ja eller välorganiserad ;)


    Niini skrev 2010-03-01 21:50:51 följande:
    Haha :D Nej tokiga är vi då verkligen inte längre! Att som jag börja planera för bröllop våren 2011 i mars 2009, DET är att vara tokig! ;)
  • NiVi

    Haha jag har försökt övertala sambon flertalet gånger om att vi ska gifta oss redan i år men han har fått för sig att vi inte kommer hinna med all planering på så kort tid. Det blir bara att vänta och vänta...inte min starka sida det här med tålamod!


    annaochmias skrev 2010-03-03 19:43:21 följande:
    Tycker det är asjobbigt att behöva vänta, speciellt eftersom det är MER än ett år kvar i o m att vi tänkte gifta oss på senvåren... Men jag antar att det kommer kännas bättre när man till att börja med har ett exakt datum att räkna ned till och när det är mindre än ett år kvar...
  • NiVi

    Nä vi har barn och hus ihop så den tanken är vi ganska vana vid


    Mrir skrev 2010-03-03 20:33:10 följande:
    Jag är glad att det är lite mer än ett år kvar. Klart man längtar men samtidigt behöver vi den här planeringstiden för att vänja sig vid tanken eller hur man nu ska säga. Visst vet vi att det är vi och det är så det ska vara men det är klart det känns läskigt ibalnd. Eller? känner ni aldrig så?
  • NiVi

    Jag blir galen snart! Jag velar om ALLT! Slottsbröllop vs bygdegård, intimt med nära familj och vänner på mina föräldrars öställe i skärgården, utomlands och sen champagne och snittar i egna trädgården med familj och vänner vid hemkomst? Jag har nog 100 bilder i huvudet av hur vårt perfekta bröllop skulle vara! Tyvärr är det 100 helt olika bilder Trodde att vi hade stenkoll från början men ju mer vi planerar ju fler blir ideérna!

  • NiVi

    Vi har inte bokat än eftersom vi helt enkelt inte kan bestämma oss för var vi ska vara! Alternativen ser ut så här;

    1. Vigsel i "Hemkyrkan" och middag med fest i den närliggande bygdegården. Nackdel är att det ligger lite avsides 3 mil från stan och det finns ingen kollektivtrafik. Plus är att det är kyrkan som både jag och min son är döpta i och som jag alltid trott att jag ska gifta mig i. Lokalen är billig med ett bra kök Alla 80 pers som vi vill bjuda får plats i lokalen.

    2. Vigsel i kyrka närmare stan med fest i närliggande bygdegård. Plus är att det är nära med taxi till stan och en väldigt fin lokal. Ok pris vet dock inget om kök och utrustning. Jag har vissa känslomässiga band till den kyrkan också eftersom min farmor och farfar är begravda här. Alla 80 gäster får plats men det kan bli lite trångt.

    3. Borglig vigsel ute på mina föräldrars sommarställe på en liten ö i roslagens skärgård. Underbar miljö och ett ställe där vi båda har "hjärtat" Problemen är dock många! Ingen båttrafik finns till ön och alla gäster måste fraktas dit med fritidsbåt alt. chatra en större båt=ganska dyrt. Det finns endast en stuga på ca 70 kvm och en på 30 kvm och ingen riktigt plan mark att ställa upp ett tält på. Det betyder att gästlistan måste reduceras rejält. Det är besvärligt att frakta ut mat. Ett alternativ skulle kunna vara att bara ha lite mingel med "stå buffe" och skumpa och sen låta båten gå tillbaka till fastlandet efter det. Men det känns trist att inte få någon riktig fest med alla nära och kära!

    Hjälp mig nu med synpunkter och ideér!

  • NiVi

    Mrir: va härligt att ha hittat klänningen! Jag ska gå ner ca 16 kg i vikt, som jag dras med sen jag va gravid, innan jag börjar prova modell. Räknar med att det ska vara runt juli!

  • NiVi

    Idag fick jag hem mina guldfärgade favourboxes som jag köpt på ebay Har inte provat vika ihop någon än men de ser superfina ut! Jag försöker övertala sambon att vi ska lägga in lite rosa i färgtemat. Nu är det ju guld och gröna skogar som är temat men jag skulle så gärna vilja få in lite rosa också! Tex så vill jag ha rosa pioner i brudbuketten och som bordsdekorationer.

  • NiVi

    Ja grönt är fint Grönt, vitt och guld kommer vara vår bas i alla dekorationer! Men jag kommer nog försöka smyga in lite rosa blommor om inte min sambo sätter sig helt på tvären!

    Hur var de på Hefa föresten? Var dom tillmötesgående och trevliga?

  • NiVi

    Vi har valt färgtema, hittat kläder (dock ej beställda än), vi har börjat handla på oss lite dekorationer men eftersom det fortfarande finns ett par frågetecken runt plats och antal gäster har vi lugnat ner oss lite...korsett till mig är oxå inhandlad!

  • NiVi

    På tradera faktiskt! Men jag insåg att den är lite väl liten kanske...får se hur det verkar till hösten och om den fortfarande känns liten så får jag väll köpa en till!


    Mrir skrev 2010-03-17 19:56:37 följande:
    jag har ingen aning om vad jag ska ha för underkläder. var köpte du din?
  • NiVi

    Javisst finns ju en massa företag som säljer på tradera och just underkläder finns det mycket av!

    Ja kan tänka mig att det är ca 36 kanske...var en medium och jag kommer nog behöva en large pga mina ganska stora bröst!

  • NiVi

    Grattis! (lite i efterskott men ändå)


    Niini skrev 2010-03-24 21:40:19 följande:
    Snart närmar det sig 1-årsgränsen :) Dock står det fortfarande rätt stilla.Vi har annars varit tillsammans 64 månader o förlovade 46 månader idag! O det firas med att ha min andra hälft på andra sidan jorden (Korea)..
Svar på tråden 2011 brudar del 5