Inlägg från: Fårävvör |Visa alla inlägg
  • Fårävvör

    2011 brudar del 5

    Nu har jag också hittat hit! Den här rean på Lillys som ni pratade om, vart är det den är?

    Även om jag jättegärna skulle slänga mig ut och prova klänningar inatt om någon butik var öppen, funderar jag på att vänta till efter sommaren ändå... Det är för mycket annat som händer i vår, och jag har redan pratat med min syster om att hon ska komma hit och vara smakråd i höst! Men även om jag väljer klänning i september har jag ju gott om tid att sticka en bolero!

  • Fårävvör

    Hos oss står bröllopsplanerna nästan helt still, förutom att jag inte kan låta bli att surfa på brudklänningar och hänga på bröllopstorget en hel del...
    Planen är i alla fall att ta tag i planeringen i april/maj eftersom vi håller på att sälja våran lägenhet nu och har mycket annat att göra... Vi har fortfarande (!) inte bestämt oss för borgerligt (jag) eller kyrkligt (m2b) bröllop, men min m2b är inte lika avogt inställd till borgerligt längre i alla fall..
    Vi ska dessutom gå på ett kyrkligt bröllop om några veckor,så då får vi väl känna efter lite om det känns rätt eller fel... Jag vill bara få allt bestämt, bokat och klart!

  • Fårävvör

    Jag går tyvärr mest och försöker fokusera på andra saker än bröllop, tex, lägenhetsförsäljningen om en halv vecka, bröllopet vi ska gå på om 1,5 vecka och att jag ska till USA på konferens om 2,5 vecka... Men efter det ska vi ut och leta vigselplats och lokal! Tjohooo! Snart får jag planera på riktigt!

    Allima: Jag tycker det låter jättesnyggt med rött, silver och vitt! Kanske något mer i rött på borden? rosblad, blommor etc?

Svar på tråden 2011 brudar del 5