Inlägg från: Smålandsbrutta |Visa alla inlägg
  • Smålandsbrutta

    2011 brudar del 5

    haha jag fick rent ut sagt ett "wake up call" idag.. har haft planeringen på is ett tag då det har varit så mkt annat (jul, nyår, examen och skidresa)och det har faktiskt varit rätt skönt.. Men GUUD va jag har drömt mardrömmar inatt.. Drömde att det var dagen D och jag och min sambo skulle gifta oss kl 9 på morgonen (det ska vi inte egentligen då =P).. Och jag hade bestämt att jag skulle fixa smink och hår själv.. det var bara det att jag försov mig och hade 20 min på mig att fixa detta =S

    Så sminket blev det gamla vardagssminket och håret såg ut som svinto som stod ut på alla håll o kanter.. O jag som ville vara så vacker!! =) Blev klar prick kl 9, gick in och ut ur kyrkan med nedböjt huvud stirrandes i marken bara för att jag kände mig så ful. O sen ville bara 5 av gästerna vara med på efterföjande middag, där vi tydligen inte serverade någon mat utan bara vodka =/ o där jag för övrigt tappade en diamant ur min ring.. Herregud vilken dröm! =/ nu kommer jag aldrig våga fixa vare sig hår eller smink själv =P hehe.. O jag blev faktiskt lite stressad över planeringen trots att det är mer än ett år kvar =D

    Då är det rätt roligt att komma in här o läsa alla inlägg som man missat =) o så har vi t.om. öppnat en ny tråd! =) Kände att det här Bolero-pratet passade mig som ska gifta mig i april =P däremot känner jag inte någon som är bra på att sticka och jag själv har jag nog inte stickat någonting sedan mellanstadiet =P så det blir till att leta efter någon rätt diskret bolero i affären tror jag =)

  • Smålandsbrutta

    Greeneyes: Åhh gifta sig i Skottland hade varit min sambos dröm =) vilken rolig grej o häftigt att ni vågar! =)Jag ska självklart tipsa om jag hittar något =D Jag funderar själv på att åka på Lillys rea, tror att de brukar ha de i september varje år o jag tycker att deras brudklänningar är så fina och de har väl förmodligen boleros också men det är ju aldrig fel att kolla runt lite så man vet vad man är ute efter! men vilken rolig länk du skickade, där hade de ju massa häftiga saker! =)

  • Smålandsbrutta

    hehe ja jag förstår det men det blir ju iaf ett härligt bröllop i en sagolik miljö =D o ett bröllop som man verkligen kommer minnas =)

  • Smålandsbrutta

    Fårävvör och AndLisa: Jag tror rean är på Lilly i Vejle i danmark i sept/okt men det brukar stå på deras hemsida när det närmar sig. man måste tydligen boka tid.. Och visst det känns lite avigt att åka till danmark men det var en ganska duktig rea så vi tänkte köpa alla kläder där alltså min klänning, min sambos kläder och även brudtärnans och best mannens kläder där och trots resan tror jag vi tjänar ganska mycket på det. och sedan tänkte vi även passa på att ta en tripp över till Tyskland och köpa alkohol till bröllopet.

    Men visst sen har de säkert rea på andra Lilly butiker också men jag TROR att deras "stora" rea är där.. =)

  • Smålandsbrutta

    Jag måste sluta med att skriva precis som jag tänker, det blir ju svårt att läsa ju.. FÖRLÅT =P

Svar på tråden 2011 brudar del 5