• Cantaton

    Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?

    Jag åt måltidsersättning i 5 veckor. Gick ner 12kg (till 28 oktober). Av dem har jag gått upp 2 i samband med att jag började styrketräna. Har inte ökat i mått, så det är nog mest muskler.


    källerudd skrev 2010-01-18 18:25:49 följande:
    Hehe det förstår jag =) Men hur fungerar det med det där med måltidsersättning när man börjar äta igen??? Vågar inte riktigt köra med det då jag är rädd att gå upp allt och lite till när jag börja äta igen...
  • Cantaton

    Det ligger nåt i det.


    Diz skrev 2010-01-20 09:31:12 följande:
    På viktväktarna brukar dom säga att det är bättre att ta det man är sugen på, men lite, än att man äter annat för att stilla suget och sedan trillar dit ändå. För då har man både ätit det man var sugen på och allt det andra som man åt för att stilla suget...Det gäller bara att inte bli sugen för ofta
  • Cantaton

    Har du testat att avstå helt? Du kanske har en vana snarare än ett sug?


    källerudd skrev 2010-01-20 11:16:37 följande:
    Ja kanske men jag vill helst minska suget då jag är sugen på något typ jämt iaf på kvällarna. Det som är mest komplicerat är egentligen att jag inte alltid kan sätta fingret på vad jag är sugen på...men får försöka att inte småäta utan ta en frukt och sen får det vara bra med det.
  • Cantaton

    Dagens rapport!!

    Startvikt i januari (15/1): 90,9
    Mål: 68 (till juni)
    Väger nu: 89,6
    Denna veckans viktnedgång: -1,3

    Fusk: Hmm, ja... Någon kanelbulle, något glas läsk, liten godispåse. Med tanke på hur många kalas jag varit på senaste veckan har jag sagt nej till oerhört mycket! Men ibland slinker det i utan att jag hinner tänka fortfarande.

    Träning: Sön, mån = långpromenader. Tor = crosstrainer (lugnt). Fortfarande en irriterande förkylning med halsont, så jag kan inte riktigt träna som jag vill.

    Mitt mål tillika pågående förändring för veckan är att äta regelbundet, var tredje timma, och inte stoppa något i munnen däremellan SAMT komma ihåg att dricka tillräckligt!

  • Cantaton

    källerud, du har ju verkligen kommit igång nu! BRA jobbat! Och 0,8 är en väldigt "lagom" viktnedgång för en vecka.

  • Cantaton

    Bra, machup!

    Jolly, jag jag blev lite konfunderad när du hade satt grönsaker på fusk. Men av din förklaring sedan förstår jag.

  • Cantaton

    Har jobbat på min mässmonter inför helgen den halvan av dagen/kvällen jag inte var iväg och sjöng på begravning eller tränade, så jag har inte hunnit rapportera. Men summan för veckan är +0,2. Alla andra siffror får vara för nu

  • Cantaton

    Men om kläderna känns stora mot förut måste det ju synas på måtten också. Kan det vara så att du inte riktigt lyckas mäta på samma ställe?


    Lyckliga013bruden skrev 2010-01-29 23:19:53 följande:
    Jag har några frågor.vikten har minskat mycket enligt vågenkläderna har växt litemen när jag försöker mäta mig, har jag inte minskat några cm. Hur kommer det sig? Viktnedgången är ca 10kg så det kan inte bara vara vatten =)Hur mycket förbränner man på en timmes raskt stavgångspromenad?Å hur får jag snygga armar utan gymträning å helst utan armhävningar det är så skittrist.....=)
  • Cantaton

    Du ska inte träna med halsont.


    källerudd skrev 2010-02-02 08:09:57 följande:
    har två frågor...Kan man köra lättare på crosstrainer när man har ont i halsen...Är det ok att köra planka och weel när man har ont i halsen???Är det ok att köra planka och weel precis innan man går och lägger sig...typ 3*10 på varje grejj, alltså inte äta efteråt?? smidigt att köra lite neranför sängen =)
  • Cantaton

    Men du ska väl inte räkna med att vara sjuk hela veckan

    Du ska ju alltid träna så pass tufft att du svettas! Jag skulle inte träna och därefter gå och lägga mig utan åtminstone en dusch emellan. Och ja, det är viktigt att äta efter träning så att musklerna inte bryts ner istället för att byggas upp. En banan kan räcka! Jag går inte ens en promenad utan att bli svettig och hungrig

  • Cantaton

    Jag drack mina sådana över diskbänken typ. Så var det roliga slut Men det var några månader sedan nu.


    tessomac skrev 2010-02-03 18:20:43 följande:
    Jag kan meddela att födelsedagen igår gick bra. Jag och sambon skålade med vars en xtravaganza shake över tända ljus och fin dukning
  • Cantaton

    Dagens rapport!!

    Startvikt i januari (15/1): 90,9
    Mål: 68 (till juni)
    Väger nu: 88,3
    Denna veckans viktnedgång: -1,5

    Fusk: Lite godis...

    Träning: Inte så mycket. Halsont och förkylning hindrar mig. Ska köra ett lugnt pass i eftermiddag.

  • Cantaton

    källerud - det behöver inte alls vara sconesen som har förstört. Kroppen stannar ibland. Jag gick ner 15kg och har sedan stått still i TRE MÅNADER! Just nu väger jag exakt på hektot det jag vägde när jag hade gått ner mina 15kg i slutet av oktober. (Har pendlat två kilo upp och tillbaka.) Men NU tror jag att min kropp är redo att gå neråt igen. 1cm i midjan säger rätt mycket! Du har kämpat bra. Och var stolt över att du avstod från semlor och hallongrottor istället för att må dåligt över de där scones. Du kommer aldrig orka gå ner i vikt om du ska må dåligt varje gång du råkar göra ett felsteg. Om du rider och trillar av sadeln, vad gör du då? Oups, upp igen och fortsätter framåt. Samma här, det händer saker, men det viktiga då är att inte tänka "Äsch, nu har jag ändå ätit den där kakan, då kan jag lika gärna äta tårta och glass och... också". Istället ska du tänka: "Oj, det där skulle jag kanske inte ha gjort, men nu fortsätter jag som jag ska".

  • Cantaton

    Hej på er. Förlåt att jag bara försvann från er. Jag har gått in i en depression och orkar helt enkelt inte tänka på vikt i det läget. Jag satsar på att träna bra, vilket jag också gör. Men det får stanna vid att jag tränar och äter schysst mat, även om jag inte går ner eller rapporterar något... Önskar fortfarande er andra stort lycka till.

  • Cantaton

    Tack för omtanken Ja, jag tränar flera gånger i veckan. Just nu har jag inte brytt mig så mkt om varierad träning, utan går på de pass jag tycker är roliga, med mina favoritinstruktörer, så att det känns som mest motiverande att gå dit. Äter bra mat, men alltför mkt onyttigt där emellan. Och jag har underbara vänner som ser till att jag kommer ut i solen


    ProjectX skrev 2010-03-05 09:34:57 följande:
    Jaha, dags för lite rapportering då.startvikt i mars: 77,1mål: 65 kgväger nu: 76,7 kgDenna veckas viktnedgång: 0,4 kgFusk: Kakor vid jobbfikat.Träning: Mån - Rodd 7000m, Tis - Pilates 30 min, Ons - Crosstrainer 60 min, Fre(idag) - Pilates 30 minBlev ingen träning igår eftersom jag och N gick på bio. Men jag tog varken popcorn eller godis till filmen och drack bara vatten, så jag tycker jag var duktig ändå. Cantaton - Hoppas att du mår bättre snart. Bra att du ändå tränar och äter bra, det gör att man mår bättre. Försök att vara ute i solen (när den är framme) så mycket som möjligt.
Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?