• Cantaton

    Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?

    Lycka till

    Julibrud och nästan 30 skrev 2010-01-13 00:17:56 följande:


    Jag kommer att börja med halvfart och ganska fort åter gå till lifetime har varit medlem i över ett år men de är ju så lätt att falla tillbaka då man inte fått in allt som rutin men med nya tag och nya mål så ska jag lyckas i år :)
  • Cantaton

    Crosstrainern är min favoritmaskin Det är en bra genomkörare för hela kroppen!


    källerudd skrev 2010-01-13 11:39:17 följande:
    Träningsformer kryllar det nog inte av i min lilla stad dock, men som sagt har ju en crosstrainer. Skrev nog fel ingångsvikt, vägde mig idag och då var det mer. Så jag gör så att jag rapotera på fredag och utgår från det, ska mäta mig oxå...måttbandet är nästan roligare än vikten =) Funderar även på att köra LCHF det verkar ju nästan för bra för att vara sant
  • Cantaton

    Ja, det går att göra mkt med en crosstrainer. Har en förkylning i kroppen och kände mig helt däckad på förmiddagen. Hade tänkt gå ett afropass egentligen, men nu funderar jag på om jag ska ta mig till gymmet en sväng i eftermiddag och köra lite på crosstrainern istället. Och kanske ha lite bastumys


    CeKe skrev 2010-01-13 12:41:36 följande:
    Min med! hehe, min bästa kompis Nä men ärligt talat är den super. Tävlar med mig själv med hur lång tid det tar att förbränna 100 kalorier, hur långt jag hinner på viss tid, hur tungt program jag orkar med, tävlar med mina stackars cross-trainer grannar om varv per minut Ger grym kondis och det var nog den som hjälpte mig i min tidigare viktresa!
  • Cantaton

    Vi har det faktiskt ovanligt varmt hemma. Vi har haft typ 17 grader hela tiden men idag känner jag mig rätt varm.

    Fast min förkylning tar ut sin rätt. Nu känns det bara som att jag vill sova... Gah vad svårt det är att ha ett bra fokus vad gäller mat och träning när man är sjuk... Svårt att veta hur man ska prioritera vila kontra träning framför allt.


    CeKe skrev 2010-01-13 13:00:16 följande:
    Åhh, bastu låter såå skönt. Sitter på jobbet och fryser för tillfället!
  • Cantaton

    Haha. Min PT berättade om några tjejer som hade blivit magsjuka i Thailand av att dricka vattnet där. Så sjuka att de inte orkade äta och därmed gick ner mkt i vikt. Således fyllde de flaskor med thailändskt vatten och tog med hem för att upprepa proceduren när viktnedgången gick för långsamt...


    JollyO skrev 2010-01-13 15:31:55 följande:
    Fryser man så förbränner man väl mer? Hjälp till självsvält!
  • Cantaton

    Nu har jag varit och tränat med PT. (Och därefter handlat och det var bra tungt att bära hem kassen efter det träningspasset...)

  • Cantaton

    Det är precis samma pass som tidigare i veckan va? Crosstrainern är jättebra eftersom det är en konditionsmaskin, men de andra övningarna är mer punktmarkeringar på vissa muskler och de musklerna måste få vila mellan också. Kan du tänka dig att ta några andra muskler varannan gång? Istället för magrullaren göra "rygghävningar" och istället för plankan göra dips? (Dvs sätta upp händerna på en högre kant bakom dig med benen rakt fram (något böjda) och sedan sänka och höja kroppen ner och upp, nästan så rumpan slår i marken - utan att du sätter dig ner. Hmm, undrar om du förstod vad jag menade...) Och så gör du liksom varannan gång?

    En gång i helgen grejar du, heja!


    källerudd skrev 2010-01-15 08:02:06 följande:
    Min med och det är skit svårt då..Men tycker det är väl bara till att låta bli. Han kan liksom köpa en påse godis och låta den stå i en vecka...ta en bit när han känner för det...Det måste vara något kvinligt men så kan INTE jag göra..Tack för svaren angående maten och träningen. Keso älskar jag så det kan jag absolut trycka i mig...men då kan jag ju äta lite mindre under dagen..brukar inte äta så mycket på kvällen för då är jag mätt!Nu är det fredag och jag får justera min startvikt jag skrev innan i veckan. Var ett tag sen jag vägde mig och den stämde inte riktigt men 74,9. Sen har jag mätt mage, midja, rumpa och lår oxå men det struntar jag i att bry er med =)Tränade cross ca 15 min nu på morgonen och så körde jag lite "planka" och den där man rullar med...men det gick inte så bra..sjukt vilken träningsvärk jag har i magen sen i onsdags :S Men alltså två tränings pass avklarade denna veckan *stolt* kanske till och med hinner med ett i helgen oxå.
  • Cantaton

    Min "status" (för att referera uppåt) idag är 90,9kg. Har denna vecka hittills tränat två gånger. Båda gångerna styrketräning med personlig tränare följt av kondition på crosstrainern. I helgen blir det ett eller två pass afrikansk dans - beroende på hur illa min förkylning sitter i.

    Mitt mål för kommande vecka är att greja två pass styrketräning ENSAM (efter 7ggr med PT). Och sedan mina "ordinarie" pass utöver det nu när gymmet börjat med normala scheman efter ledigheterna. Allt för att öka musklernas förbränning enligt PT:ns instruktioner.

  • Cantaton

    Jolly, bra initiativ.

    Jag kan börja, men när jag är sjuk - som jag varit denna vecka - försvinner min karaktär.

    Startvikt i januari (dvs idag 15/1): 90,9
    Mål: 68
    Väger nu: 90,9
    Denna veckans viktnedgång: Oklart
    Fusk: En pepparkaka, en polkagris, en center, några lussebullar..
    Träning: Mån & tor = styrketräning med personlig tränare.

  • Cantaton

    BRA!!!!


    källerudd skrev 2010-01-17 21:22:17 följande:
    Jaha oki...Nu har jag tränat..tre gånger denna veckan *stolt*
Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?