• Skuggan

    Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?

    Shit, jag får nog hoppa in här. Jag råkade se mig själv från sidan i "spegel-väggen" i spinningsalen och det var ingen rolig syn. Vi har försvisso ingen fungerande våg så jag vet inte vad jag vill tappa, men får jag bort lönnfettet så är jag nöjd.

    Lite mer träning, lite mindre godis och bättre mat är väl tanken.

  • Skuggan
    lärkan skrev 2010-04-09 10:53:05 följande:
    Jag slänger mig på detta också om det finns plats för en till
    Började dagen med havregrynsgröt och kaffe. Försöker satsa på att äta nyttigt, träna och gå härliga promenader. Har ingen våg hemma, så det borde jag ju införskaffa mig genast... Ska iväg och träna Atlethic idag innan det blir fredagsmys.
    En stor kram till er alla och hoppas att ni mår bra och inte är allt för hårda med er själva!!
    Vi har en våg som just nu är trasig och jag skulle vija fixa den. Men på sätt och vis kan det vara sunt att skippa vågen. Man kan variera i vikt utan att varken ha gått upp eller ner, framför allt om man tränar mycket styrka, och på så vis är ett måttband ofta mer tillförlitigt. Eller hur kläderna sitter.

    För ska man vara krass så ser ju alla hur klänningen sitter på bruden men ingen kommer tvinga upp henne på en våg för att bedöma om hon har 2 eller 10 kilo för mycket.

    Själv har jag fått hela 3 vardagar fria för träning! Sambon tycker det är så viktigt att jag kommer iform (dras med foglossningar sen en graviditet) så han tar alla kvällsbestyr så jag får träna. *Kärlek*
  • Skuggan
    lärkan skrev 2010-04-09 15:57:21 följande:
    Ja, det är sant, det är lätt att fixera alldeles för mycket på vågen. Lätt att bli en slav under vågen, så jag ska nog börja med måttbandet så länge. Tror föresten att det finns en våg på gymet, får smyga dit när ingen är i närheten...

    Ikväll blir det kanariepotatis, tsatziki, kyckling och en stor sallad
    Ja en våg på gymmet är skitbra. Så kan man säga att man bara får väga sig typ första passet varje månad eller nåt sånt. Ananrs blir det lätt att man står och grämer sig över att man lagt på 1 kg vilket egentligen kanske bara beror på att man har lite vatten i kroppen eller ätit en stor middag, typ.
Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?