• Annahg

    Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?

    Hakar på denna tråden...
    Vikt idag: 66,6 kg
    Mål: 63 kg
    Spinnade igår och i förrgår, men inget hände på vågen. Har en 6 månaders bebis som lämnade några kilon på magen och nu går det trööögt. Vill ha bort dem nu!!!
    Vad är mest effektivt - spinning eller styrketräning? Vad förbränner mest?

  • Annahg

    Var och provade brudklänningar igår, men tappade lusten totalt. Hur ska jag kunna känna att jag vill köpa en klänning när de som finns i butiken är så j-la små så att man knappt inte får dem på sig. Då känner man sig ju lagom snygg... Det ska ju vara roligt!!! :(
    Och ska jag ha någon av de klänningar som jag hittade så måste jag beställa nu och typ chansa på storleken. Känns knasigt!!!
    Vågen står för övrigt stilla. Skit också!
    Ska nu försöka att tänka positivt och släppa det här med klänningen några dagar. Ska kolla blommor istället! :)

  • Annahg

    Köpte en kokbok med gi-recept igår. Nu j-lar ska det ske! Inga mer synder...
    Gick upp ett kilo bara över helgen. Hade gäster och hann inte röra mig - bara äta... inte bra!
    Ska skriva inköpslista nu :)

  • Annahg

    Nu har jag äntligen tagit tag i det här med maten. Köpte en gi-kokbok och blev jätteinspirerad, men tycker inte att det händer så mycket på vågen. Har förstått att det här med "rivstart" finns. Bör man testa den? Eller tror ni att det räcker med vanlig gi? Äter inget godis, knappt något bröd (bara hembakt efter gi-recept), gröt ibland, ingen potatis, ris eller pasta. Äter ofta all bran i filen och gärna ett kokt ägg till frukosten. Tränar regelbundet... Känner mig mycket mer "i form" sen jag började äta nyttigare, men vågen visar inte så mycket mindra som jag skulle vilja. Är inte mycket överviktig, utan ska bara bli av med de sista graviditetskilona som envist sitter kvar runt magen... Varför är det så svårt??? Ni som kör med gi - vad säher ni? Tar gärna emot tips och råd!!! :)

    Köpte för övrigt en brudklänning på blocket. Mycket stilren och enkel att sy in. Lagom nu, så förhoppningsvis får jag användning för symaskinen om ett par månader. Ska piffa upp den med en extra tyllunderkjol och lite pärlor. Känns bra att inte behöva stressa så mycket över klänningen nu när den hänger i garderoben!!!

Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?