• anniebananie

    Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?

    Jag skall också ner ca 15 kilo tills jag gifter mig i juli! Vilket datum har ni?

    Min strategi än så länge är enkel, till frukost blir det dinkelmannagrynsgröt och till lunch blir det frukt i yogurt med knäckebröd. Vanlig middag på det och obegränsat med frukt.

    Min sambo och jag hjälper varandra, sedan i augusti har jag bestämt vad och hur mycket han får äta. Jag lastar på hans tallrik och avgör vad som är lagom för honom. Han väger nu 15 kilo mindre och har inte tränat en dag. Havregrynsgröt till frukost och fil och müsli till lunch och så vanlig middag.

  • anniebananie

    Julibrud och nästan 30 skrev 2010-01-12 23:54:40 följande:


    Jag hänger och så gärna med.Jag ska gå ner ca 15 kg till den 17 Juli är medlem i xtravaganza och ska aktivera mej igen nästa vecka är sjuk just nu grr.. När jag lyckats så får jag spendera en underbar bröllop sund och slank och min 30 års dag utan kris får jag är ju smal då och t.o.m gift :)
    Då har vi samma resa framför oss då, gifter mig också den 17e och skall 15 ner! Har hållit på en vecka nu och har gått ner 1,4 kilo.
  • anniebananie

    Är det bara jag som tycker att den förbannade viktväktar-tårtan som finns på reklamen här brevid ser så grymt god ut? Blir lite irriterad på vv som frestar en så! Tur att det är fredag så man får äta lite snask med gott samvete :O)

  • anniebananie

    Startvikt i januari: 80,8
    Mål:65 (det är realistiskt men skulle gärna vilja väga 60)
    Väger nu: 78,4
    Denna veckans viktnedgång: Sedan i tisdags -0,4
    Fusk: Fusk är relativt.
    Träning: Ingen egentligen, men jag har en 6 månaders som tycker om att hoppa så...

  • anniebananie

    Jag tror faktiskt att det är bättre att låta bli att väga sig varje dag, tror att det är lätt att man blir nedslagen av att man inte ser någon skillnad. En gång i veckan tror jag är det bästa och att man alltid väger och mäter vid samma tillfälle på dagen, som när man just klivit upp. 0,2 kilo är ju faktiskt ett glas vatten hit eller dit...

Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?