• Sörön10

    Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?

    Hell yeah!! Jag är gärna med här! Ska ner så mycket som möjligt till augusti! Har precis överlevt min andra dag med LCHF och är pigg och glad som en lärka! Misstänker att mitt vansinnigt stora sockersug är boven i mitt drama!

  • Sörön10

    min sambo går all in med mig! han har också några kilon att bli av med, inte fullt lika många som jag, men ändå!

    jag dras med en envis förkylning så jag vågar inte träna.. vägde mig inte i början av veckan, vågade inte! visste att jag gått upp sedan jag vägde mig sist (i somras) men igår gjorde jag det!! på tok för mycket, men runt det jag trodde! idag vägde jag mig igen, hade gått ner 8hg!! visst, det är vatten, men jag är ändå glad! =)

    LCHF är rätt spännande!! Var och storhandlade igår! Hade skrivit matlistor! Blev en rätt rolig kundvagn måste jag säga! Protein och fett! Protein och fett! :P Å så blomkål och vitkål! =)

  • Sörön10

    Vågar tyvärr inte skriva vad jag väger.. om några kilon kanske. Skäms som en tok.. =(

    Vägde mig inte i måndags då jag började, men har gått ner 8hg sen igår.

    Fusk: Inget.. Kanske lite för många kolhydrater än vad jag behöver dock, men inte rört chokladen, colan eller smågodiset i kylen!!

    Träning: 3x40 min promenad är allt. Förkyld och ligger lågt!

  • Sörön10

    Jag gjorde en jätterolig upptäckt igår!

    Ibland är man ju för trött/hungrig för att laga mat, och ibland är man på stan! Testade Max Lowcarb-mål! Skitgott!! Hamburgare med tomat, ost och dressing, utan bröd! Salladsblad istället! Jättegott måste jag säga! =)

    Och inga pommes till dock.. De hade grönsallad som alternativ, men jag är morotsallergiker så det gick bort. Men jag blev mätt ändå!

Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?