• Sonja68

    Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?

    Fjosok skrev 2010-01-11 23:28:57 följande:
    Har börjat med en iTrim-diet idag och ska följa den i tre veckor, suck Hänger gärna med här ...
    VAd är en iTrim-diet Hur är upplägget?

    Jag har lagt på mig 8 trivselkilon efter bröllopet i april 09 och jag är så jävla irriterad på mig själv. Vill inte bli ett skelett direkt, men jag HATAR när magen hänger över byxlinningen, putar ut direkt under BH:n och de där valkarna som kallas Lovehandles. Uäääääääk!
    Har tidigare kört med Viktväktarna och det har funkat bra, men med två små barn är det lite trixigt. De gillar inte VV-maten (som jag själv älskar). Men jag ska försöka räkna points men laga någorlunda "vanlig" mat ändå. BAra anpassa min portion till mig, mer grönsaker och mindre kolhydrater och fett. Samt att röra mig mer.
    Får man hänga på här?!
  • Sonja68
    Diz skrev 2010-01-20 09:31:12 följande:
    På viktväktarna brukar dom säga att det är bättre att ta det man är sugen på, men lite, än att man äter annat för att stilla suget och sedan trillar dit ändå. För då har man både ätit det man var sugen på och allt det andra som man åt för att stilla suget...Det gäller bara att inte bli sugen för ofta
    Precis!
    Jag vet att när jag körde med VV och kollegorna braskade till med tårta eller fika och jag kände att jag var grymt sugen. Ja, då tog jag en liten, liten, pytteliten bit, bara för att stilla suget. Men räknade ändå points och skrev upp det.
  • Sonja68

    Diz, att du är så medveten om ditt beteende är en bra början och en del i att vara på rätt väg.

    Jag har tendensen att snarare; oj, idag har det varit gormigt på jobbet, måste unna mig lite fika.
    Det vill på att bli lite väl mycket att "unna sig".

Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?