• empa83

    Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?

    jag vill också vara med! har max 10 kg att bli av med! annledningen till max är att jag trivs ganska bra runt 67 men vill ner till 63 för att "var säker". tränar hyfsat och äter bra, men är väldigt förtjust i vin och tyvärr lägger sig det direkt runt magen, sen är det inte så bra på jobbet just nu så jag äter choklad för att få tiden att gå...

    Så jag behöver mer fokus på träning å håkka mig till lördagar för det andra;)

    Tycker denna tråden verkar toppen!

  • empa83

    Jag skulle vijla ha tips på hur man sksa hinna träna när man som jag jobbar 12 timmar om dagen? nu jobbar jag bara 4 dagar i veckan men jag vill få något varje dag, gillar att vara aktiv.

    Jag tror jag skriver min start vikt på fredag för jag vet inte vad jg väger så det ska bli spännande... Är det någon som tränar på Friskis i Göteborg så kan vi ju träna ihop;)

    Jag har medlemsskap i VK , men jag tycker att det är så jobbigt att gå in och skriva, jag brukar däremot skriva ut recept och på så sätt kan jag kontrolera lite av maten, men som sagt måste sluta med vin och choklad...

  • empa83

    jaha, ska man skriva vad man vägde då eller?? inte alls kul jag vägde 2 kg mer än vad jag trodde... men 74,9 stod den på.

    fick reda på något roligar nu.... min äldsta syster har fått värkar!!! Kanska att Norpan kommer idag. Det blir mitt tredje syskonbarn, men det är spciellt med detta då hon är 35 och vi trodde inte att det skulle bli några!!

    Skulle tränat idag men ska prova brudklänningar istället;) Imorgon ska jag åka sikdor, så det kan ju räkna som träning. Måste få till mer träning från och med nu! Brukar träna 5-6 gånger i veckan när jag är i gång, nu kör jag på 3.

    Vad har ni andra för "status" idag?

    Mitt mål för veckan som kommer är att bara hålla mig till lördagsmys på lördagar.

  • empa83

    Samma för mig. min BM väger ca 15 kg mindre än mig, vi är lika långa, fast han har aldrig haft något sug i söttarmen. Han äter ju det jag äter och följer med mig ut å springer men jag vill ju inte att han ska gå ner.... får nog ge honom större potioner.

    En liten tråkig biverkning på mitt lite mer hälsosammare liv är att min BM också går ner i vikt vilket han inte ska :( Han är redan på gränsen till undervikt..
    [/citat]

  • empa83

    Jag var och provade idag å den klänningen jag föll för behöver jag gå ner ett par kilo för. Jag har vägt 10 kg mindre för 2 årsedan och har ganska bra kolla på hur min kropp ser ut så jag tror inte att det är någon fara för mig, men sen är jag ju optemist;) Men det är bra tanke för de som jag provade med snörning är ju inte snygga om man måste snöra ihop helt..


    CeKe skrev 2010-01-15 15:27:46 följande:
    Jag måste bara ställa en fråga till alla beslutsamma i denna tråden. Hur gör ni med klänning om ni planerar att gå ner en massa i vikt tills i sommar?Som tips kan jag berätta att min kropp förändrades totalt när jag gick ner 15 kg för nåt år sen från strl 42/44 - 36/38. Jag kunde inte ha ett enda klädesplagg som fanns i min garderob efter att ha gått ner allt. Allt satt som hösäckar eller stannade inte ens kvar på kroppen . även om ni planerar att ha snörnning, så kan det bli så att klänningen blir jätteslapp över höfter etc.. Vill inte förstöra allas mål, men det kan va bra att tänka på! Och att ni som ännu inte fixat klänning avvaktar ett tag med det...
  • empa83

    när jag blir sugen på något brukar jag ta en läkerol, funkar inte det tar jag något jag bakat själv så jag kan styra kalorierna lite eller en bit mörkchoklad.

    Men målet med denna veckan var ju för mig att hålla mig till lördagsmys... jag har INTE lyckats:( pajade knät i skidbacken i lördags, inte åkt sedan -96, var ju ganska synd om mig då, blev många öl, fast då var det ju lördag. men sen var jag ju bakis på söndag alltså pizza å chips. sen har det fortsatt med ett par glas vin måndag och tisdag.

    Knät börjar kännas ok så jag tror att jag ska försöka få 2 pass denna veckan, borde gå om jag lindar det.

  • empa83

    Fredag....

    Startvikt:74,9kg
    Målvikt:63kg
    Väger nu:74.3kg
    Skillnad sedan förra veckan:-0.6kg
    Fusk: vaje dag i massor...
    Träning: Skidåkning i ca 5 tim, skadade knät efter det bara en timmes promenad igår.

    märkligt att jag gått ner... har verkligen fuskat! Bra jobbat av er andra, det är verkligen skönt när man känner att man är igång som machup!

  • empa83

    Ok! minst 5 kg måste verkligen av för att jag ska kunna ha min drömklänning som jag hittade idag, går jag ner 10kg är den för stor.... svårt det där;) fast hellre att man får ta in än att den sitter illa!

    Nu måste mitt onda knä läka så jag kan hopp å skutta på Friskis igen!

  • empa83

    idag har jag konstaterat att jag gått upp 3 kg.... på tre veckor. nu fan ska jag ta tag i det igen, mitt skadade kän pajjade allt! äter gärna när det är lite synd om mig...

Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?