• Möhippa?

  Mån 11 jan 2010 15:30 Läst 22571 gånger Totalt 14 svar
  Visar endast inlägg av CeKe - Visa alla inlägg
 • Mån 11 jan 2010 15:30 #4

  Mm, en bekant va med på en väldigt rolig sak på en svensexa, men den går ju att göra om till möhippa...

  Brudgummen var själv hemma och plötsligt ringde det på dörren. Det var ett blombud som skulle lämna blommor från ett par som i sista stund fått förhinder att komma på bröllopet. När blombudet (en fin tjej i hans ålder) länat blommorna, frgor hon om hon kan få låna toaletten - hon är så kissnödig. Självklart får hon det. Brudgummen börjar fundera på vad hon gör inne på toa så otroligt länge. Under tiden hon är där inne, ringer svärmor på dörren, hon skulle komma förbi och låna nåt. När svärmor precis kommit in, kommer blombudet ut från toaletten, endast iförd ett badlakan och med blött hår.

  Svärmor blir alldeles bestört (fast var med på det hela egentligen), frågar brudgummen vad sjutton det är frågan om etc. Brudgummen, som inte fattar nåt, försöker berätta att "det är ju bara blombudet" etc... och allt han sa blev ju väldigt roliga undanflykter Sen droppar resten av gängen in en efter en och rövar med honom på svensexan!

  Det hade varit otorligt lyckat och kul och även uppskattat sådär i efterhand! Det går ju lätt att göra om så att det är bruden som blir utsatt istället...

 • Tis 12 jan 2010 08:13 #9

  Cuddly: Svärmor kan ju bytas ut mot killens bästa kompis/syster eller nåt sånt också =)

  Själv tycker jag att det va en skitskoj grej som jag själv faktiskt antagligen skulle dö av först, men sen skratta rätt gott åt och uppskatta =) Lagom mycket bus i det hela tycker jag och inget som gör bort en =)

  En annan kompis berättade precis om att de skulle ta en tjej som jobbade som högstadielärare. De fick med hennes rektor på grejen, beställde dit en manlig sångare/strippare som kom in i hennes klassrum när hon hade lektion. han började sjunga och lite lätt ta av sig en del plagg och hon fattade inte mycket, utan försökte få ut honom därifrån. elverna hade tyckt det va asskoj och sen när hennes tjejkompisar kom in, fattade hon såklart och blev kidnappad iväg på sin möhippa. också en kul grej. haha, skulle vilja veta hur hon fick pli på eleverna de kommande lektionerna efter det där

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll