• emersson

    CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!

    jemmaj skrev 2010-03-29 12:27:01 följande:
    Åh vad kul att höra..:D jag har stannat kvar på min vikt sen jag sluta med Ck alltså mellan 66-67 bättre än inget..:D har iaf ej gått upp .. men kör på igen efter påsk nångång med ren kur för dem sista kilona, verkar inte som att jag går ner något, även om jag promenderar varje dag osv.. haha vad sjukt hur olika kropparna reagerar..men hur länge ska du hålla på med kombinerad..? och hur många shakes tar du per dag och vad äter du för mat då om man får fråga? Någon motion? :D
    Jag dricker en shake på morgonen vid sjutiden, sen äter jag lunch vid 12-tiden, typ ägg, lite majonäs blandat med keso (gott tycker jag) sen tonfisk och lite grönsaker till, sen tar jag en shake vid halvsextiden, ibland slinker det ner nåt extra typ men det verkar inte påverka så mycke. Går ca 18000 steg om dagen, dvs 2 timmars promenad om dagen, (nästan varje dag). Har oxå en liten liten skvätt grädde i när jag dricker te för det mättar så bra tycker jag. Tjof sa det så gick jag ner 2 kg på en vecka :):) Nu har jag dock stått stilla några dagar men det stör inte på samma sätt eftersom jag äter. Nästa vecka ska jag försöka mig på mindre mat o mer motion då min son är hos sin pappa eftersom det är påsklov :)
  • emersson

    Vet inte hur länge jag ska köra på med kombinerad. Just nu känns det som jag vill nå min målvikt på 60 kg ändå, det vore så härligt :) Och bantar jag på det sätt jag gör nu så känns det inte såå ansträngade även om vissa dagar självklart känns botten o pest o pina, man är ju bara hungrig hungrig hungrig, men men bara hålla tummarna nu att vikten fortsätter ner :)

  • emersson

    Lotta 75 skrev 2010-03-29 08:50:00 följande:


    Hejsan, svejasan,Nu har jag nu passerat 2 veckor med ren kur och har lyckats med att tappa 4 kilo så vågen visar 67,5. Vilket jag är helt nöjd med.Nu är det bara att fortsätta se framåt. jag hade bestämt mig från början att jag skulle hålla på i 4 veckor och har äntligen passerat halva tiden.Grattis Emersson att vägen äntligen började att röra på sig igen för dig. Det är tufft när det står still.
    Grattis, vad duktig du är :):) Beundrar verkligen alla här som har en sån otrolig karaktär :)
  • emersson
    jemmaj skrev 2010-03-29 21:44:43 följande:
    Du kommer fixa det ..det tar lite längre tid men du går iaf ner i vikt.. har kört lite så, men nu i helgen blev det lite lite mer mat haha jobbigt men men står ändå kvar på 67 så det känns skönt iaf..men fundera på äta liknande...älskar ägg o majo..ska lägga till lite keso det är hur gott som helst.. tonfisk sallad har jag börjat må illa av, vet inte varför, gillar det mkt men det blir som någon konstigt lukt/smak i hals/näsa.. hm kanske var bara den gången jag åt dendet är riktigt bra att du rör på dig så mkt..;) själv försöker jag med det oxo, annars powerwalkar jag på morgnarna, så skönt o komma hem sen helt slut o varm och känna att man rört på sig rejällt :DSäg till när du når din målvikt, jag längtar till min men ett tag kvar och börjar nog efter påsk med ren kur, längtar faktiskt inte eftersom de 3 första dagarna är värst hah ush
    I morgon ska jag till några vänner på tjejmiddag och då blir det säkert både det ena o det andra, men sen blir det skärpning igen, förr eller senare så ska vi väl lyckas pressa ner oss till 60 ;)
    Skönt att du håller vikten, det blir man verkligen glad av oxå tycker jag. Verkar som du o jag är lite lika gällande viktminskning iaf, svårt o gå ner o går upp jättelätt. Men det känns bra nu ändå tycker jag, man har ju gått ner en del trots allt, innan jul vägde jag 74 kg som mest, inte kul alls...i mitten av maj så ska vi vara nere till 60, eller vad säger du? :)
  • emersson
    tessomac skrev 2010-03-29 22:14:03 följande:
    Jag har ätit godis och druckit vin för första gången sen den 10 januari. Och nu har jag väldigt väldigt dåligt samvete, där rök den ketosen all världens väg Imorgon tar jag dock nya tag och börjar om på riktig helfart utan fusk för att bli av med de sista 10-12 kilona och nå målvikten på 60 kg (har gått ner 16 kg sedan januari).Håll tummarna för mig!
    Ibland måste man ju få unna sig något iaf, kanske går det lättare nu när du fått "frossa" lite iaf :)
    Lycka till :)
  • emersson
    jemmaj skrev 2010-03-30 07:44:19 följande:
    Förhoppningsvis i mitten av maj, hade iaf inte vart fel att ligga vid 60-61 till sommaren..:D vill bara att släktingarna ska iväg och sen kanske kuren börjar igen, iof så slutade jag inte med den för allt så längesen, men det kanske inte spelar någon roll eller..?Ja men jag har bestämt mig för att ha en ätardag :D på lördagar, men i måttliga mängder, vill jag ha glass så äter jag lite eller så äter jag godis eller choklad 70 % mörk choklad :D så något av det väljer jag.. men ät och njut med vännerna hihi och ta en promenad dan efter...;) det jämnar ut sig,så länge man inte går upp till 70 så..:D själv låg jag som mest runt 73-74 också men sen låg jag hela tiden på 72 men det var faktiskt jobbigt, även om jag intalade mig själv att jag såg bra ut, och ärligt så trivdes jag faktiskt men till slut så tjata alla och nämnde vikten då och då, och man tröttna på höra deras dumma kommenterar, men nu trivs jag bättre i denna kropp hihi så kanske var bra att de tjata, fast det inte var kul o höra..Men vi måste iaf ner till sommarn, beach 2010 ..har bikinis men letar efter nya haha så tills dess måste måste vi iaf ok :D
    Känner igen mig otroligt i just det där, har varit typ exakt så för mig:)
    Ja nu är påsken snart över, det spårade ur lite med middagar med "svärföräldrar", mm mm...men jag vägde mig i morse och vågen stod på 64,8 :):) så jag har ju inte gått upp iaf vilket jag var bergsäker på att jag gjort.
    Nu är det iaf nya tag, det är ju måndag, nu blir det kombinerat för mig en vecka så man kommer in lite i att äta "lite" igen och sen hoppas jag på två veckors ren kur, sen borde väl dom där jäkla kilona vara borta, vill ju gå ner till 60 :)
  • emersson

    Det roligaste med att jag inte gått upp är att alla säger att så fort man börjar äta igen efter att man kört cambridge så suger kroppen åt sig fett som en svamp, och bevisligen är det inte alls så :):) För isf borde jag gått upp åtminstone tre kg för det har verkligen varit påskfrossa här :)
    Välkommna hit ni som är "nya", roligt att få fler o kämpa tillsammans med här :)

  • emersson
    jemmaj skrev 2010-04-02 23:02:54 följande:
    hahah snart hänger jag på med ren kur oxo..snart men inte än... jag vill inte men jag ska jag ska..har min bror som ska TVINGA MIG DE FÖRSTA TRE DAGARNA...lär behövas :DHoppas allt går bra med ren kur :D hur många kg har du gått ner hittills :D
    Jag kan oxå hjälpa till o hålla koll på dig här, uppdatera varje kväll hur det går ;)
  • emersson
    sunzhine skrev 2010-04-05 09:51:35 följande:
    En vecka avklarad och vågen visade -4,8kg, underbart. I lördags bytte jag o sambin ut ett mål till knäcke med brie och rostbiff,d et va inte illa och igår va vi bjudna på 40 årsfest så då blev det någon köttbit och lite grönsaker som slank ner Men nu blir det en vecka till på ren kur så får vi se hur mycket vågen visar näsa vecka, så peppad nu, bara 5-8 kg kvaar nu beroende på hur kroppen er ut. Ska nog ge oss ut på en långpromenad här vad det lider men måste städa först.Over and out Kom på att jag glömt följa i denna:LÄNGD: 175 cmÅLDER: 28MAXVIKT: 80 kgSTARTVIKT: 79 kgREN KUR ELLER KOMBINERAD?; ren kur HUR LÄNGE REN KUR?: 2 v. till en börjanSLUTMÅL: 65-68 kg nånstansDELMÅL: 70 kg.BELÖNINGAR: Vacker på mitt bröllop HUR SKA DU TRAPPA UPP: Efter ren kur byta ut 1-2 mål till kött/fisk/kyckling och sallad, GI metoden kommer sedan bli det som jag går efter då jag till slut går över till enbart mat.MOTION: Gymmet 3-4 gånger per vcka, konditionsträning hemma och promenader.
    Grattis, vad duktig du är :)
  • emersson
    jemmaj skrev 2010-04-05 09:00:07 följande:
    Ja precis , många säger att man går upp,har heller ej gjort det, iof nått halvt kg men inget mer liksom och det känns skönt det faktiskt..:D inte så farligt när man ätit godis och mat..brukar göra så att jag tar en shake dan efter till frukost och en till lunch och sen middag (mat) och dan efter har man gått ner det där halva kilot haha ... men jag säger till så fort jag börjar på ren kur så vet du det..:D säg till du med om du ska börja med ren kur, man vet juh aldrig du kanske går ner de sista kilona med kombinerad..:D
    Går jag inte ner som jag tänkt mig denna vecka så blir det ren kur igen kan jag lova :) Är faktiskt lite sugen på det igen...:)
  • emersson
    jemmaj skrev 2010-04-05 08:57:47 följande:
    Va kul att du inte gått upp även om du ätit som du skrev..:D hur bra som helst..nu har du bara ca 4 kg kvar yeeey :D va kul du är SNART vid din målvikt, men du kanske inte behöver ren kur eller..? jag börjar på ren kur snart, kanske nu i veckan, ska kolla så hon som jag köper av har öppet annars tar jag det nästa vecka:D men snart iaf... jag längrar inte haha vill ha mer påskmat ...:P
    Det känns verkligen jättebra, hoppas att dom sista inte är lika sega som dom andra kilona varit, risken är iofs överhängande att dom är det ;) Känns riktigt bra att för första gången få höra "behöver du verkligen gå ner mer" för det har jag aaaaldrig hört någon säga förut, har ju som sagt haft mina 72-73 kg o släpa på jämt..Nu har jag iaf ätit lunch, ägg, keso och avocado så nu blir det en påse till kvällsmat :)Ska oxå gå en promenad på en och en halv timma ikväll, man känner sig lite överjäst av all påskmat trots allt ;)
    Hoppas det går bra för dig nu i veckan, du har väl inte så många kg kvar du heller? :):)
  • emersson
    jemmaj skrev 2010-04-11 12:04:44 följande:
    Emersson vart håller du hus..:D vad händer hos dig? Hur går det med den kombinerade kuren? eller börjat ren kur med oss eller..;)hoppas allt är bra med dig..;)
    haha jadu, det var fest i torsdags, så då gick man ju upp lite, nu är det 64,3 kg som gäller här igen ;) men men nu ska jag vara duktig här med kombinerad kur fram till fredag för då är det planeringsdag på jobbet.... ;)

    Vad duktig du är med ren kur o allt, har nog tjuvkikat på er här även om jag inte skrivit nåt :)

    Jag kör nog kombinerad kur några veckor till sen hoppas jag på en slutspurt så dom sista kilona ryker, man blir ju sugen när man läser om er, otroligt nog för man gnäller ju så mycke när man väl är där :) (iaf jag)

    Nu ska jag ut o gååå på långpromenad, försöker hålla minst 18000 steg om dagen, rätt bra o gå tycker jag, även om man är seg för man äter lite så kan man ju gå i långsam takt :)

    Pepp till er alla duktiga här inne, det är jätteroligt o läsa om alla framsteg o tips :)
Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!