• gumpan

    CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!

    Tack så mycket Pentan.

    Ja jag klarade mig iallafall 44 dagar på ren kur.
    Tappade 15 kilo och 15cm i midjan. Så nu är de "bara" 18kilo kvar och förhoppningsvis 13cm i midjan. Den som lever får se.

  • gumpan

    Tack för all peppning.
    Så nu har man då ätit 100g honugs och apelsin marinerad kycklingfile. Tog mig 40 min att äta upp. Har nu ont i magen och känner mig väldigt jäst. Men men de är bara till att hoppa upp på trappmaskinen sen och gå i 30min. Sen göra lite situps och armhävningar så man iallafall förbränner lite av vad man har fått i sig extra idag.

  • gumpan

    GRYMT!!!!!


    Tunsji skrev 2010-02-18 21:41:27 följande:
    Jag har tappat fem kilo på en vecka och 3 cm midja och höft plus 2 cm lår. Känns bra
  • gumpan

    Välkommen Tessomac.

    Har en kompis som har kört med xtravaganza. Hon har gått ner 25 kilo nu på 4 månader. Så nu har hon nått sitt mål och ska snart börja äta. Så de är bara till att köra på. Hon är min motivation. Att de verkligen fungerar med att bara hålla på med pulver och träning. Så all pepping till dig, och du kommer blir hur snygg som helst i klänningen

  • gumpan

    Ett tips är att dricka ljummet vatten oxå. De mättar tydligen mera.

    Här har jag ju börjat äta. Så igår efter vi hade varit på bröllopsmässan så va vi på resturang. Åt så nyttigt jag kunde. Sen blev de lite choklad på kvällen. Men jäklar vilket dåligt samvete jag fick. Var tvungen till att ställa mig på trappmaskinen och gå i 1 timme. Sen göra 100 sit-ups en massa armhävningar och andra arm och ryggövningar. Kändes lite bättre sen men kunde inte släppa känslan av att om jag nu inte hade ätit något förutom de jag ska så hade ju träningen tatt mer på fettet istället för att slå bort chokladen jag satte imig.

    Men de blir bättre från och med måndag. Så börjar sambon på hel kur och då kommer de definitivt inte att finnas några frestelser här hemma.

    Fasar för att väga och mäta mig imorgon. Hoppas verkligen inte att jag har gått upp i vikt och centimeter. De blir att träna en timma här hemma sen ikväll. Kanske lite Zumba??

  • gumpan
    Tunsji skrev 2010-02-21 13:56:05 följande:
    Är det någon som har något tips på hur jag ska göra på lördag, vi ska ut och äta då.... Vad ska jag tänka på och vad kan man äta och hur mycket utan att magen får spel
    Ja om du nu ska äta så ta en grillad kycklingfile. Ingen eller om du måste väldigt lite sås och håll dig till grönsaker. Gärna kokta.
  • gumpan

    De kommer att gå hur bra som helst. Behöver du lite peppning så är de bara till att komma in hit och skriva av dig lite.


    student75 skrev 2010-02-22 11:04:20 följande:
    Då var det dags med ännu ett försök med renkur. Vågen visade 94,2kg. Mitt mål är att gå på renkur i 4 veckor, jag hopps att jag kommer att gå ner 10kg under dessa veckor.
  • gumpan

    När man blir sjuk så vill inte kroppen släppa ifrån sig något. Den suger till sig allt den får. Så så fort du börjar må bättre igen och inte känner sån stress över att du ska gå ner så kommer allt att släppa.

    *pepp pepp pepp*

  • gumpan

    Ja jag förstår dig. Nej men håll dig till en liten köttbit och grönsaker. Skonsamast för magen och innehåller inte så mycket kolhydrater

  • gumpan

    Så då har man gått nästan en vecka på halv kur. Har gått upp 0,4kilo men tappat 2cm i midja och 2cm runt bysten. Så jag är nöjd. Så länge centimeterna försvinner så är de ju bra. Idag är de iväg till träningen så de blir ingen träning här hemma. Har varit duktig och tränat lite varje dag. De dagar jag inte har orkat gå på trappmaskinen eller dansat Zumba så har jag ialla fall gjort mina arm, rygg och magövningar.

  • gumpan

    Gud va roligt för dig. De blir ju lättare och lättare ju längre man går. Och med tanke på se snabba resultaten så vill man bara fortsätta. Min plan är ju att gå på ren kur igen när sambon har avslutat sin. Får väl se när de blir. Men äter bara ett mål om dagen och de består av kött och grönsaker.


    Tunsji skrev 2010-02-24 07:43:40 följande:
    Nu har jag klarat 2 veckor på ren kur totala viktminskningen är 7.2 kg tappade 2 den här veckan som gått. Minskat 6 cm midja och höft 3 cm lår. Känns bra så jag fortsätter att tag till på ren kur om man nu bortser från lördag då jag planerar att fuska lite. Ni andra är ju jätteduktiga fattar inte hur ni klarar er så lång tid på ren kur...
  • gumpan

    Hej hej.
    Har kommit fram till att jag ska köra ren kur igen och sambon ska gå på halvkur. Jag har ju mitt mål med att klänningen ska beställas medans hans jköder redan hänger i garderoben. Så återkommer imorgon med hur mycket jag har gått upp denna veckan som har gått. För de kan jag med säkerhet säga att jag har.

    Jeanetteofredrik: Cambridge kostar ca 470:- i veckan. Då dricker man tre mål om dagen samt minst 3 liter vätska. Det som är bra är en snabb viktminskning. Läs gärna mer på www.cambridgekuren.se/

  • gumpan

    Har varit lite tyst från min sida. Men nu är jag tillbaka och börjar på ren kur idag.
    Ska försöka (eller jag ska) gå i en månad till att börja med. För nu ska verkligen de sista kilorna bort. Går allt min väg så kommer de sista 20 kilorna bort!!!

  • gumpan

    Så då va de tydligen idag som jag börjar. Va tvungen till att ta en semla igår. (svaga lilla jag) Men idag är de dags. Så jobbigt bara att jag är så trött på allt just nu. Har ingen motivation till någonting. Kanske blir bra om man ser lite resultat istället. men men

  • gumpan

    Jag vet att jag har skrivit att det har varit första dagen igen för mig många gånger nu men idag har jag faktist lyckats ta mig igenom hela dagen utan att äta. Så nu ska jag klara det. Mycket har och göra med att sambon har jobbat extremt mycket den sista tiden vilket har gjort att jag har ätit med barnen. Men nu börjar de lugna ner sig så jag ska förhoppningsvis gå i 7 veckor nu. 15 kilo ska bort och 15cm i midjan.

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!