Inlägg från: Fru i juli 2010 |Visa alla inlägg
  • Fru i juli 2010

    CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!

    Välkommen till tråden och lycka till!


    gumpan skrev 2010-02-28 21:00:57 följande:
    Hej hej.Har kommit fram till att jag ska köra ren kur igen och sambon ska gå på halvkur. Jag har ju mitt mål med att klänningen ska beställas medans hans jköder redan hänger i garderoben. Så återkommer imorgon med hur mycket jag har gått upp denna veckan som har gått. För de kan jag med säkerhet säga att jag har.Jeanetteofredrik: Cambridge kostar ca 470:- i veckan. Då dricker man tre mål om dagen samt minst 3 liter vätska. Det som är bra är en snabb viktminskning. Läs gärna mer på www.cambridgekuren.se/
  • Fru i juli 2010

    Jag köper av min konsulent som jag hittade på cambridgekuren.se
    Kolla där och hör av dig till någon som finns i din närhet!


    sköldis10 skrev 2010-02-28 21:21:04 följande:
    Vart köper ni detta? Någon bra sida?
  • Fru i juli 2010

    Tjoho, idag är jag glad! Minus 3,6 kg på en vecka! Det känns super!

    Måndag 22 februari 72,7 kg
    Måndag 1 mars 69,1 kg

    Det går verkligen åt rätt håll och det peppar mig att orka en vecka till! Heja oss!

  • Fru i juli 2010
    tessomac skrev 2010-03-01 21:27:35 följande:
    Jag kör på egen hand utan konsulent och med Xtravaganza-soppor...men det är ju samma princip. Ska dricka mer vatten den här veckan och se om det kanske kan vara lösningen. Jag är ju i ketos (kollar med reagensstickor), så det borde väl lossna till slut.
    Ja drick mer vatten, det kan vara det... hur mycket dricker du om dagen? Vi på CK är rekomenderade ungefär 3 liter om dagen! Pepp på dig
  • Fru i juli 2010

    Jag är på dag 11 idag - känns kanon... Men idag har jag varit yr, seg och tröttare än vanligt. Något som ni andra upplevt?
    Simmade hårt i tisdags, kanske det som gör att kroppen inte orkat idag? Nåja, jag hoppas det är bättre imorgon. Ikväll slappar jag i soffan!

  • Fru i juli 2010

    Jag är lite nervös inför vägningen imorgon. Det är måndagsvikten jag skriver upp och sparar på. Men såklart väger jag mig varje dag :) Idag var det upp 1hg sen igår, känns inte bra. Idag sa vågen 67,3 och jag hoppas verkligen på minus 5 hg till imorgon så jag totalt på dessa 14 dagar har minus 6 kg... Men om det inte blir minus 5 hg är jag glad för allt minus såklart!

    Hur går det för er andra? Är ni peppade?
    Veckan som kommer är nog min sista vecka på ren kur, sen ska jag äntligen börja äta mat igen och trappa upp på ett bra sätt. Kommer nog köra kombinerat ett tag för att stabilisera vikten.

    Kram på er alla!

  • Fru i juli 2010

    Måndag 22 februari: 72.7 kg
    Måndag 1 mars: 69.1 kg
    Måndag 8 mars: 67.1

    Det går nedåt! Idag börjar min sista vecka på ren kur! Jag klarar inte mer, jag är så sugen på att äta något riktigt, så jag väljer att bara köra tre veckor denna gång och sen trappa upp ordentligt med kombinerat för att sedan återgå till att köra enligt viktklubb, som jag är med i. Känns super, denna gång ska inget fälla mig!

    Stor pepp till er alla som kämpar så bra!

  • Fru i juli 2010
    emersson skrev 2010-03-09 17:18:13 följande:
    Måste bara gnälla lite, är sugen på allt, fy sjutton vad trist det kan vara o inte äta ibland....ändå tar det bara några minuter o äta en macka sen är den slut, ändå är det sååå trist att inte få ta den där mackan...hmm...ska ta en stor kopp te och tycka synd om mig själv :)
    Jag håller med dig! Saknar det mycket faktiskt! Men vi ska klara detta, eller hur? En gång för alla! Stor peppkram och bra att det finns te :)
  • Fru i juli 2010

    Tjoho tjoho! Vågen visade 66.5 imorse... det är nära målet nu! Jag är så glad! Bara fyra dagar kvar på ren kur nu! Wiiiiiieeee

  • Fru i juli 2010

    Tjoho... bara två dagar kvar på ren kur! Det är ju lätt som en plätt! Mums vad gott med plättar. Nej fy Elin... Tyst! :)

  • Fru i juli 2010

    Igår var min sista dag på ren kur, jag har gått på ren kur i 21 dagar och inte fuskat en enda gång. Idag visade vågen minus 6,8 kg under denna period. Jag är superglad! Nu börjar det svåra - att börja äta på ett lagom sätt! Det är inte lätt!

    Måndag 22 februari: 72,7 kg
    Måndag 1 mars: 69,1 kg
    Måndag 8 mars: 67,1 kg
    Måndag 15 mars: 65,9 kg

    Idag ska jag få äta - ser fram emot kycklingen och keson när jag kommer hem från jobbet! Å så gott!
    Stor kram till er alla!

  • Fru i juli 2010
    jemmaj skrev 2010-03-15 07:35:57 följande:
    Jag har fortfarande inte gått ner något sen i torsdags, så konstigt att man står stilla så länge ush alltså förstår inget, men kör en vecka till sen får det vara nog. Trött på att inget händer spec inte på två veckor, men kanske denna vecka så rör sig vågen något gram ner :P
    Äter du ren kur? Fuskar du med exempelvis tuggummi eller halstabletter, det kan leda till att man står stilla! Pepp
  • Fru i juli 2010

    Jag har nu ätit mat måndag, tisdag och idag och imorse vidade vågen 66,0. Alltså upp 6 hg sen i måndags! Det känns bra! Bara vågen stannar på något med 66 är jag nöjd! :) Kram på er

  • Fru i juli 2010

    Jag finns också på viktklubb! Vi får peppa varandra!


    Pentan skrev 2010-03-22 13:21:47 följande:
    NU ÄR JAG KLAR!!! 80 dagar på ren kur - minus 24,8 kg!! Vägde in mig i morse för sista gången på 76,1 kg - känns otroligt bra.Trappar nu upp med mat försiktigt och har redan gått med i Viktklubb.se - så nu ska jag tona bort de sista 5 kg i sakta mak!www.nogg.se/minresaLycka till alla!!Kram
  • Fru i juli 2010

    Längesen jag kollade BT och inser att jag missat massor Härligt att tråden är aktiv... Det går ju i vågor!
    Jag slutade ren kur i måndags (för en vecka sen) och har trappat upp sen dess. Helgen gick åt skogen... Vet inte vad vågen säger, men jag antar att det är lite mer plus än jag hoppas på.

    Nu kör jag så här: Frukost - CB. Lunch - mat. Mellanmål - CB. Kvällsmat efter träning - protein (keso, kyckling och sånt)
    Jag försöker hålla mig från kolhydrater så mycket jag kan, men äter ju såklart det kroppen behöver.
    Jag ska även träna mycket denna vecka och nästa vecka för att komma in i det igen! Tror det här blir bra! Fyra månader kvar till bröllopet - jag kommer vara i toppform då!

    Pepp på er alla duktiga!

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!