Inlägg från: Fru i juli 2010 |Visa alla inlägg
  • Fru i juli 2010

    CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!

    Stort lycka till allihopa!
    Jag återkommer snart! :)

  • Fru i juli 2010

    När jag läser era inlägg blir jag otroligt sugen på att köra ett race med Cambridge igen! Kanske ska jag kontakta min konsulent och börja efter helgen - när pengarna kommit till kontot! Ja varför inte! Heja heja

  • Fru i juli 2010

    Hej på er!
    Imorgon börjar jag igen. Klarade 21 dagar i höstas och nu är det dags igen... Tar dagarna som de kommer och vecka för vecka... Tror det blir bäst så! Återkommer med vikt imorgon, hua - längesen jag stod på vågen - den är nog inte så snäll, men det är ju för att jag inte varit snäll mot kroppen.
    Hörs imorgon!

  • Fru i juli 2010
    gumpan skrev 2010-02-17 11:51:41 följande:
    Tack så mycket Pentan.Ja jag klarade mig iallafall 44 dagar på ren kur.Tappade 15 kilo och 15cm i midjan. Så nu är de "bara" 18kilo kvar och förhoppningsvis 13cm i midjan. Den som lever får se.
    Bra jobbat och bra tänkt med middagen med barnen... Det är vikigt som du säger att inte låta detta gå ut över dem! Bra beslut! Peppkram
  • Fru i juli 2010
    Tunsji skrev 2010-02-20 21:50:34 följande:
    Idag är det superjobbigt jag är hungrig hela hela tiden
    Mitt tips för hungriga Cambridgare är att såklart dricka mer vatten men också dricka te - det är varmt och skönt för magen och känns som det mättar! Det var mitt allt när jag körde i höstas...

    JAg kom aldrig igång i måndags pgs sjuka mm. Men imorgon är planen att sätta igång igen. Hoppas det går bättre denna gång. Men jag tror det kommer vara kämpigt! Men det gäller att se målet och möjligheterna!
  • Fru i juli 2010

    gumpan - härligt att ni peppar varandra du och din sambo. Precis så gör vi här hemmma också. Vi ska köra tillsamans ett tag. Sambon lite kortare tid på ren kur och jag lite längre - han har målet närmare än jag.

  • Fru i juli 2010

    Fyller i en sån här, så ni har lite koll på mig. Gick ju på CB under 21 dagar i höstas, men nu är jag tillbaka på noll efter en dålig tid... Jag har ätit helt fel och massor... Skyller mig själv, men tar tag i det!

    LÄNGD: 169 cm
    ÅLDER: 26 år
    MAX VIKT: 75 kg
    VIKT START C.K: 72,7 kg
    REN KUR EL. KOMBINERAD?: Ren kur
    HUR LÄNGE GÅR DU PÅ KUR?: Det beror på, jag vill ner till 65 i varje fall.
    SLUTMÅL: 65
    DELMÅL: Att komma igång med träningen igen...
    BELÖNINGAR: Att jag kommer vara fin på bröllopet och nöjd med mig själv!
    HUR SKA DU TRAPPA UPP?: Som Cambridge föreslår och sen köra viktklubb.se och deras hålla nållan.
    MOTION: Simning, styrketräning, löpning när det blir vår.

  • Fru i juli 2010

    Idag är det dag 5 för mig på ren kur... minus 2.o kg, känns superbra! Väger mig varje dag, det är ju så kul att se resultatet. Ha nu en go helg och heja oss! Vi klarar denna helg så bra!

  • Fru i juli 2010
    emersson skrev 2010-02-28 18:09:31 följande:
    I morgon är det dags att börja på ren kur minst 2 veckor. Känns verkligen jättebra :) Roligt o läsa om alla bra resultat här :)
    Välkommen och lycka till! Idag är det dag sju för mig och imorse visade vågen minu 3.3 kg! Så härligt! Blir spännande att se vad vågen säger imorgon när hela veckan är avklarad!
  • Fru i juli 2010
    emersson skrev 2010-02-28 20:45:06 följande:
    Tack :) 3,3 kg är ju superbra :) Kommer att uppdatara min viktminskning här oxå, har en utmaning och det är att jag jobbar tisdagnatten, men jag ska försöka spara en påse att ha på natten, man kan ju dela på den oxå så blir det nog lättare.
    Tack!

    Nattjobb kan ju vara lite svårt kan jag tänka, men det gäller bara att fokusera, dricka mycket vatten och te eller kaffe :)
Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!