• Ellabay

    CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!

    Jag ska strax börja på soppdiet nu för andra gången. Fast jag kör dock inte på cambridge utan extravaganza men det är i stortsett samma sak. ;)
    Hänger på här nu så blir jag nog taggad.
    Målet är att tappa ungefär 8 kg innan bröllopet. Lägger in denna även fast jag inte börjat än.

    LÄNGD:166
    ÅLDER:23
    MAX VIKT: 73.5 (när jag gjorde min första diet)
    VIKT START C.K:68
    REN KUR EL. KOMBINERAD?: Ren kur till en början
    HUR LÄNGE GÅR DU PÅ KUR?: 2-3 veckor.
    SLUTMÅL: 60 kg!! (58 kg om man räknar med att vattnet kommer tillbaka)
    DELMÅL: 63 kg kan jag känna mig nöjd.
    BELÖNINGAR: Nya kläder och underkläder
    HUR SKA DU TRAPPA UPP?: Kommer fortsätta med viktväktarna.
    MOTION: promenader varje dag, pilatesboll och gymmiband hemma.

  • Ellabay

    Min blivande har jobbat där och är hälsokonsult så han kan köpa enbart påsarna så då blir det 500 kr i veckan. Det är väl vad det kostar med cambrigde?

  • Ellabay

    ja är också student men känner att 20-50 kr inte gör så stor skillnad. Jag har läst att de kostar 495 kr per förpackning. Men de har samma mål med påsarna så ner i vikt går vi båda :)

  • Ellabay

    Imorn börjar jag! Är taggad på att tappa dessa extrakilona nu inför bröllopet. :)

  • Ellabay

    är nu inne på min andra dag och redan igår var jag sååååååååå less och fann ingen motivation. :(
    idag känns de lite bättre men vill verkligen att de ska ha gått en vecka nu helst två så jag kan få börja trappa upp.. funderar på att köra halvkur efter en vecka. Gifter mig inte förrän om fem månader så innan det ska jag nog kunna gå ner 10 kg.

  • Ellabay

    Nu är dag tre här och har inte ens gått ner ett kilo än men jag mår ändå ganska bra. lite små huvudvärk men dricker vatten som vanligt. Ska på bio ikväll med vänner. Har förbjudit min sambo att sitta och smaska godis brevid mig. ;) haha

    Igår gjorde han stuvade makaroner m falukorrv som jag vanligtvis inte är så glad i men guuuuuuuuud så gott det luktade och såg ut.
    haha

  • Ellabay

    Dag fyra nu och minus tre kg!
    Tror jag räknade liiiite fel igår då jag skrev att jag inte gått ner ett kilo.

    7augusti2010 - bion gick faktiskt över förväntan. trots att jag blev gaaanska sugen på sambons godisbilar och all doft av dessa underbara popcorn men jag klarade det! Drack loka citron under filmen och blev såååååååååååå kissnödig i slutet av filmen. haha

    Idag är det dock ganska tufft. Jag känner mig ganska nedstämd och väldigt uttråkad. ska nog ta mig andra påsen för idag nu.

  • Ellabay

    Jag kör ju extravaganza och fick precis ner det sista av vaniljsmaken. FY! usch.. nu blir det massa vatten för att få bort smaken i munnen.

    Idag har jag gått fram och tillbaka från skolan. (30 min enkelt väg)
    Är dock såååååååå less och vill bara laga mat. suck.

  • Ellabay

    Mina favoritsmaker är för det mesta chokladen. Men gillar också grönsakssoppan och svampsoppan (ibland)
    När jag körde detta sist då gick jag ner 7 kilo och trappa upp med väldigt små måltiden som tex. en liten stekt kycklingbit, keso, avokado och både kalla och varma grönsaker. Ungefär en knytnäve. Funkade jättebra och gick endast upp ett kilo (vatten) men sen i höstast spårade det ut och jag började hamna i soffhänget igen och gick upp cirka 4 av de 7 kilona. :(
    Men nu j*vlar!

  • Ellabay

    dag sex nu och ställde mig på vågen i morse. INTE ETT GRAM har jag gått ner sen dag 4. Usch.. kan det vara mensen som spökar redan NU? ska inte ha den förrän om cirka en vecka?
    Idag känner jag ingen motivation och ser ingen anledning till att fortsätta. MÅSTE hålla ut!

    MEN kryddade chokladen idag med kanel och tro mig det smakade lite som kanelbullar. MUMMA! Blir en sån imorn också. :)

    Kämpa på nu tjejer!

  • Ellabay
    7augusti2010 skrev 2010-01-20 16:09:20 följande:
    Dag 9. Ingen bra dag idag. Nedstämd och otroligt sugen på att smälla i mig alla bullar som finns i frysen. Inte bra. Tänkte gå och simma ikväll men det visade sig att mensen har kommit. Kan de ha ett samband kanske? Någon som vet hur viktminskningen påverkas den veckan man har mens?
    Vikten stod helt stilla för mig sist jag körde och hade mens. Gick tom upp några gram eftersom kroppen samlar på sig vatten.ska också ha mens snart och det känns helt värdelöst att gå den hör dieten när man har mens. Haha... Idag har jag jobbat (ica maxi) jobbar vid frukten så jag har vart såååååå sugen på chiliconcarne idag när jag har hållit på att packa upp paprika. annars har det faktiskt gått riktigt bra att jobba.
  • Ellabay

    tror jag kommer börja trappa upp på måndag. NU är så jag SÅ sugen på mat!
    Har då kört nääästan två veckor på helkur och inte ätit något annat än sopporna. Även gått mer än 30 min promenad per dag och idag och igår jobbade jag. Det var tufft. JObbar på maxi på frukten och det är 9 timmars arbetspass och sen en rask promenad hem på 50 min. Nu ligger jag DÖD i soffan och ser på sambon som ska laga rullad fläskfile med potatis och bea. Ser väldigt gott ut ;)

  • Ellabay

    Ställde mig på vågen imorse och inser att jag nu nått mitt delmål på 65 kilo. Jag har även börjat köra halvkur nu istället för helkur och på torsdag ska jag börja äta helt igen och börja på viktväktarna. Sååå glad att jag väger 65 för det var många år sen. :) men målet ät 60 kg och det ska jag klara tills bröllopet!

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!