• Malla och Mojje
    Äldre 8 Jan 11:39
    11453 visningar
    12 svar
    12
    11453

    MK Mode eller Princessa i Södertälje.

    Jag var på Princessa i Södertälje i december och beställde min klänning - en Maggie Sottero. Jag bokade tid en söndag och det var skönt för jag ver helt ensam i butiken. Jag var trött på att prova på ställen där man knappt får en riktig spegel att kolla i så jag ville verkligen ha service. Vilket jag verkligen fick!

    Nackdelen är att utbudet inte är så stort. Hemsidan ger sken av att de har enormt mycket klänningar vilket inte riktigt är fallet. Varje klänning hänger i ett plastfodral och ganska glest så de får inte plats med så mycket. Jag plockade tillsammans med expediten ut några klänningar som jag var intresserad av och hon hjälpte mig att ta dem till provrummet. Där hjälpte hon mig att prova ut en liten "korsett" i passande storlek att ha under och sen hjälpte hon mig på med klänningarna. Från provrummet går men ut på en liten scen där det finns massa bra speglar och där finns även slöjor och tiaror att prova till om man vill det.

    Det enda som kändes trist var att jag kände mig stressad att hinna prova allt på en timme. Ingen sa innan att jag bara fick en timme på mig men det framgick liksom lite svagt när jag väl var där. Det kändes som att hon var lite stressad över att jag tog tid på mig (hon var ensam i butiken). Jag hann bara prova fyra klänningar. Jag bestämde mig dock för en av dessa och beställde, betalade 50 % i handpenning direkt. När den kommer i mars åker jag dit igen och provar med en sömmerska så att hon kan göra eventuella ändringar. Ändringarna ingår i priset i mitt fall eftersom klänningen är lite dyrare. Det man bör veta är att man måste boka tid och vill man komma dit mer än en gång får man betala 500 kr som sedan dras av på priset om man köper en klänning. Personalen var väldigt sträng med att inga kort fick tas när jag hade klänningen på mig (pga att många syr upp kopior) Något ologiskt eftersom klänningen ligger ute på Maggie Sotteros hemsida!

    Lycka till!

  • Malla och Mojje
    Äldre 6 Apr 14:50
    #9

    Kul! Grattis!


    HappyE skrev 2010-04-06 13:19:18 följande:
    Jag valde Princessa och idag fick jag prova min klänning!! Jättefin, precis som jag hoppades. Den ska läggas upp eftersom jag vill ha den kort, över knäna. Jag har fått bra service och precis det jag letat efter!
Svar på tråden MK Mode eller Princessa i Södertälje.