Inlägg från: Lyckliga013bruden |Visa alla inlägg
  • Lyckliga013bruden

    Skaffa barn- Hur vet man?

    Jag läste att omkring hälften blir gravida första året. Jag räknar dagar och försöker pricka in de säkra perioderna. Jag vill inte vara gravid på bröllopet men de är i april så blir jag gravid idag är jag troligtvis inte alls så tjock då, så det gör mindre och mindre.
    Jag har accepterat att det aldrig är bästa tiden att skaffa barn och att jag alltid kommer vilja hinna saker innan barnen kommer. Nu vill jag ha min utbildning klar, sen kanske ett jobb resa lite ah ni vet. Det händer när det händer helt enkelt, det känns jobbigt att det är ödet/slumpen/storken som bestämmer men också lite skönt.
    Det är underbart utan hormoner, humör och känslor åker inte bergochdalbana på samma sätt, sexlusten är förändrad till det bättre. Vid ägglossning och dagarna innan mens är den starkast, helt underbart jag hade inte riktigt någon innan. Det negativa är att jag får ett par finnar på hakan ca 2dagar innan mens. Jag är fortfarande lite fascinerad av kroppen och tycker det är kul med finnarna och sexlusten.

Svar på tråden Skaffa barn- Hur vet man?