Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Det blev visst en 15:e tråd också

    Men just nu har jag inga krafter att bli upplyst eller ta mig genom jordmassorna (känns det som). Jag vill mest äta glass. Imorrn eller nåt ska jag komma på en plan eller nåt. Det är iaf bra att veta hur läget ligger till. Dvs illa.

  • MuffinsTönt

    Anne
    Du är modig du! Jag vill va som tant Anne när jag blir stor.

    Apropå stor. Min kompis kom på att inom en snar framtid, fyra ÅR för att vara exakt, så kommer vi till den magiska 30-årsgränsen. Jösses,va för människan alla sina tankar ifrån?

  • MuffinsTönt

    Åh. Jag har lånat en ny bok istället för att köpa den på bokrean. Vips har man sparat in 39spänn.

    Jag har tagit en runda på AF, suttit i en 30min för att göra ngt som gottlikväl kunnat göra via telefon. Men nä de vill att man ska släpa sig dit istället. Snacka om slöseri med tid!

    Idag har jag varit hårmodell. Det är verkligen lyxigt att få hårmassage, en som schampoonerar ens hår och sen föna och forma det till en frisyr. Woohoo, jag har en frisyr som INTE innebär uppsatt hår i en hästsvans. Oj va långt hår jag har!?!

    Nu funderar jag på om jag ska gå o träna, duscha o förstöra mitt hår eller njuta det lite till... Haha, det krväs lite för att man ska va lat.

  • MuffinsTönt

    Åh Anne, du är min ängel. Jag som precis vaknat och funderar på ngt passande till kaffet. *tar n scones med ost o marmelad*

  • MuffinsTönt

    Själv har jag tjänat in ca 100kr genom att låna böcker istället för att köpa de på bokrean. Hundra kroner, dä ä mycké du!

  • MuffinsTönt

    ååhh.. du kan skicka hit lite love feelings hit om du tycker det är störane.

    Japp, om jag kunde behärska mitt fika/äta ute också skulle jag blivit ännu rikare.

  • MuffinsTönt

    Heja Vickan!
    Själv kom jag på nyss att jag har glömt min nyinköpta bokmärke i boken som jag lämnade tillbaka igår. Attans! Jag som köpte den i måndags. Det är en sådär Last Line grej. Man kan klämmer in den på meningen man slutar och sen börja exakt där nästa gång. Jaja, det är bara knalla sig dit imorrn och hoppas på det bästa. *gnäll gnäll*

    Apropå träning, imorrn ska jag simma. Sist var jag slut efter ett varv på 25meter bassäng. Ska bli spännande o se hur mkt jag orkar imorrn. 2 varv kanske..

  • MuffinsTönt

    Själv har jag vaknat från min tupplur och är lite snurrig. För pigg för att sova igen men för seg för att göra ngt vettigt.

  • MuffinsTönt

    Hur är det hos er då? Själv har jag varit på Boplatsens Öppet hus. Mkt matnyttigt där. Jag hamnade vid HSBs lilla bord och blev lite frälst. Kanske man ska ta sig en funderare kring deras bostadssystem... Har ni erfarenhet eller nåt klokt att säga om HSB?

    Dagens höjdpunkt: Jag fick en chokladkaka-bud av en kompis. Nu har jag en chokladkaka att hämta i Hemköp. Sött sött!

Svar på tråden Det blev visst en 15:e tråd också