• Nibla

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!

    Tez:
    Vi blev aldrig avrådda till napp av varken BB eller BVC. Bara amningen kommit igång så är det helt ok att använda napp, enligt de barnmorskor och sjuksköterskor vi mötte.

    Tvättservetter, menar du wipes, som är blöta och kommer i en plastförpackning? Eller menar du tvättlappar som man får blöta ner själv?

    Jag är lite motståndare mot att använda wipes i stjärten och fjösa, sen jag själv tog bort sminket med en sån och de stramade och stack i hela ansiktet. Finns inget bättre än vatten och lite olja.
    Wipes använder jag när jag städar hemma, de är perfekta att ta bort fläckar.

  • Nibla

    Linum:
    Nej, fjösa hörde jag av en kompis från Vänersborg. Niclas envisas med att kallade det grillen. Men jag antar att vi får vara PK nu när L börjar dagis och kalla det för snippa. (Gillar't inte!)

    Skötväska är bra att ha också, som Bauti skriver. Overall är ju tveksamt om ni behöver, april kan bli en varm månad.

  • Nibla

    Ja, grillen. Fråga mig inte varför....

    Blir ju lite fel när man pratar om den riktiga grillen som några kompisar gjorde en gång. De sa: "Vi har gjort rent och ställt undan den för vintern". De fattade nada när jag och N började tokflabba, löjliga som vi är....

  • Nibla

    "Grillen är varm nu"
    "Grillen ska skuras"
    "Grillen är rostig"
    "Vi har grillen på altanen"

    Fast efter denna incident har även "grilla" en annan betydelse. Samma som "mysa" enligt Familjeliv.

  • Nibla

    Bauti, åh vad spännande! Blir det Mölndal?

    Jag önskar att jag hade fått värkar hemma och inte behöva bli igångsatt och ligga på förlossningen i ett och ett halvt dygn.

  • Nibla

    Ab: Hahahahah! Inga vattenmeloner, som i min dröm då?

    Oj vad tidigt vi gick upp idag! 06.30. Fy, får börja öva nu när man ska jobba och helst sitta i bilen vid den tiden.... *gäääääääääääsp*

  • Nibla

    Ab: Nej men vad hemsk jag är! Fy! Tur att jag själv är så perfekt.....

  • Nibla

    På lördag är det inspelning. Vet dock inte när programmet ska sändas. Min största fasa är att åka ut först! Fy vad pinsamt! Håll tummarna att jag får rätt frågor så jag i alla fall håller mig kvar ett tag.

    Va fan har jag gett mig in på? Som tur är ska syrran dit också. Haha!

    Jag gör hemlagad pizza! (9.30 på morgonen) Med egengjord tomatsås. (Den skall inte inmundigas på stört dock utan den ska frysas in och ha som "reservmat".

  • Nibla

    Tez:
    Min brorsa var också med i mitten av december och det programmet kommer sändas 25/3. Kanske var de med i samma?

    Fats min kompis som jobbar på SVT sa att de inte alltid kör programmen i den ordningen de spelas in så det kan ju komma när som......
    Japp, syrran ska vara med också. Egentligen får inte släkt tävla mot varandra men tjej som min syrra bokade in sig med hade ingen koll på det. Och folk som inte känner oss behöver ju inte får reda på det, vi heter ju inte samma efternamn längre.

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!