Inlägg från: Björnisarna |Visa alla inlägg
  • Björnisarna

    Umeåbrudar 2010 Del 2!

    Kolla in deras hemsida här: www.finn5fel.se/
    De har kontaktuppgifter där så ni kan fråga va de tar för festen ni planerat!:)

  • Björnisarna

    ElinUmeå: 3½ månad går riktigt fort! SPeciellt som man håller på att planera och dona hela tiden!:) Vi har iaf 5 månader kvar, men de känns som att tiden bara kommer rejsa iväg!:) Vi bokade Finn 5 Fel, ett coverband med tre killar. De kör allt från dansband, slager, rock till hårdrock :)

  • Björnisarna

    Jag har bokat Red and black. Har hört mycket bra om dem och de har ett bra pris!:) 2000kr för make å håruppsättning :)

  • Björnisarna

    Finns ju flera alternativ, bara fråga runt för å höra vad som passar en bäst :)
    Hur går det för er alla nu? Vi har ett 30tal "klara" namn på folk som OSAT redan (sista osa är i maj!). Förra helgen köptes M2B kläder! Han ska ha hatt å kommer vara såå fin :) Själv ska jag å prova klänningar under denna månad, nervös!:)

  • Björnisarna

    Elbe, CarolineL, CeNedra och Eadirf: Ni får gärna skriva och berätta hur era bröllop var om ni fortfarande kikar in här då och då!!!! Nyfiken!!!:) Och Miim2: snart är det eran tur!! Hur känns allt??!

  • Björnisarna

    Vi var runt å fråga om tårtpriser, men minns inte va de var nu :) Tror det var kring 40-50kr/bit på de flesta ställena.. Ica Maxi var nog billigast. Vi har inte bestämt oss för vartifrån vi ska köpa än eler hurdan tårta vi vill ha. Hurdan ska ni köpa å vad betalar ni?

    Vi catrar via Jöstas kök, då det är han som har Fabriken där vi håller vår bröllopsfest..tyckte han hade bra priser också :) Har tyvärr ingen koll på Mariehems catring, är det från ican där eller?

  • Björnisarna

    Ica Mariehem har ju en väldigt fin charkavdelning, vilket ju bådar gott för catering!:) Har hört att de har goda smörgåstårtor och tårtor men desto mer vet jag inte om de. Att testa i förväg är ju alltid bra, så vet man vad man får :)Har de stort urval?

  • Björnisarna

    Åh så spännande! Jag har varit å provat klänningar igår å idag och tror jag har hittat THE ONE!!!:) Tyvärr var personalen i butiken jag hittade den i otrevliga så jag vill inte köpa den därifrån, men vet att märket finns på många ställen så jag ska hitta den ngn annanstans!:) wiiii!

    M2B kommer ha på sig svart kostym, med svart väst med mönster (svårt å förklara), svarta byxor som hör till, vit skjorta, ljusrosa plastrong och svart hatt! Såååå fin :D

  • Björnisarna

    Cuddly: Som tur är var det ingen affär i Umeå utan en i Eskilstuna, så ni kan vara lugna

  • Björnisarna

    LindaochStefan: Hurdan ring blev det??! Jag har inte lyckas bestämma mig än, de flesta ringar jag gillar blir så "höga" jämtemot min förlovningsring så jag vet inte hurdan ja ska bestämma mig för att köpa. hade ju velat att de skulle vara jämt eg.. :S

  • Björnisarna

    TACK!!:) Ja, vi kommer verkligen va hur snygga som helst! Våra karlar kommer tappa hakan, visst!?;) Har ni förresten visat era klänningar för era m2b?!

  • Björnisarna

    Trolig bröllopsmeny för oss:

    Förrätt: Lax- & skaldjursceviche med avocadocréme

    Varmrätt: Reninnanlår med potatis- & rotsaksbakelse kryddad med Västerbottensost, sauterad skogssvamp och timjansky

    Efterrätt: Bröllopstårta (chokladmousse med färska jordgubbar)

    :)

  • Björnisarna

    Jag kommer inte heller visa klänningen för M2B, han har dock fått veta att ja kommer se ut som en maränggräddbakelse typ ;) Han kommer också få se den under fotograferingen innan vigseln, vi ska ha en sista dejt före den då han ska få "se" mig!:)

    Maldita: Det kom inte upp ngn klänning på länken, utan bara ett nummer där man kan kontakta återförsäljare. Du kan väl lägga upp den på din profil så vi får se???!!!:) Jag ska ha stora hollywoodlockar och antingen blommor eller tiara i håret :) Har dock lugg så jag vet inte om jag ska ha den åt sidan eller ha den "framme", trivs så bra i lugg men jag hittar inge snygga bröllopsfrisyrer med luggen framme..

    Cuddly: Vårat färgtema är ljusrosa, svart och vitt :)

    Har ni gjort bröllopshemsidor??

Svar på tråden Umeåbrudar 2010 Del 2!