• jeanette85

    Umeåbrudar 2010 Del 2!

    hej hej tittar in och säger hej. Var roligt för er alla att det är i år ni ska gifta er=) vi håller på det lite och har planerat till 2011, men kollar runt nu för att se vad man vill ha och vad spektaklet kommer att gå på.

    Nu undrar jag vet att det inte hör till denna tråd men kanske inte bara jag som undrar vad har ni för tips? ni som är mitt uppe i allt??? tips om allt är jag glad för.

    Undrar också är det någon av er som har tänkt eller planerat att ha eran fest/middag på Sävargården eller liknande där man betalar för rubbet och får allt gjort? i sånna fall var och hur känns det???

    hoppas verkligen inte ni tar illa vid er mid mina frågor mitt i erat planerande hoppas bara på att få lite tips=)

  • jeanette85

    hej hej oj vad det skrivt fick gå tillbaka en del=)

    19932010: Oj vi som ska gifta oss på sommaren inte roligt att höra att sävargården verkar ha stängt=(

    Vi blir ca 35 stycken så bara släckten skulle ni ta kuväravgifft?? vet då inte hur det stavas=/

    Ni som har beställt klänningar via nätet som jag förstår till en liten billigare peng. vilka har ni beställt ifrån och hur mycket har ni behövt ändra sy om de???

  • jeanette85

    hej hej tack för alla inlägg om kuvärtavgift. Nu kommer en till fråga hur har ni skrivit i inbjudan att det är kuvärtavgift????

  • jeanette85

    Är det någon utav er som gjort inbjudnings korten själva??? tips ideer till mig???? görna om ni har kort att lägga upp så man får se. tror jag vet hur jag vill ha de och har gjort ett monogram men förslag i övrigt är alltid bra.

  • jeanette85

    väntar på något: Har du kollat Creative longe. De har super fina "bröllopskonsept" där de hjälper dig med Naglar, hår smink och blombukett.
    Ett annat tips är att du bokar en sminktid på tex Makeup store eller Kicks. Sedan köper du produkterna de använder och tränar tränar tränar hemma=)

  • jeanette85

    ANG. Naglar som ni pratade om tidigare. Min syster jobbar för ett lösnagel företag. Kiss. De demar i affärer och sätter på väldigt mkt lösnagar i alla olika modeller. Är någon intresserad för att ha ett " billigare" altenativ till gel eller akryl, maila mig kan ni få hennes nummer. Hon han gjort lösnaglar på mig flera gånger och de sitter oftast i ca 4 veckor sedan har jag tagit bort de. Jag har inte haft någon som har lossnat men det kan juh hända ändå.

Svar på tråden Umeåbrudar 2010 Del 2!