• Eadirf

    Umeåbrudar 2010 Del 2!

    Hej alla!

    Nu var det väääldigt länge sen jag skrev något här. Men såhär efter jul så är det dags att ta tag i planering och fix och don igen, för NU börjar det närma sig!! Så, tänkte börja med en uppdatering:

    Inbjudningskorten skickade, några har ringt och anmält sig. Varför väntar man alltid så länge på att anmäla sig? Blir ju nervös att ingen vill komma. :) Men jag är likadan själv, ska försöka ta lärdom. Bild på hur inbjudningskorten blev finns i mitt galleri.

    All min "utstyrsel" är nu inköpt. Förutom löshåret som jag ska sätta in... Uj uj uj, det blir dyrt det här. Har börjat gå in skorna så att jag inte får skavsår på bröllopsdagen.

    Dekorationerna börjar vara inhandlade också. Bara hoppas att det räcker och blir så som jag föreställer mig i mitt huvud.

    Ringen ska vi nog beställa här i dagarna, från Smycka, Kjellins Guld. Någon som har erfarenhet av dem?? Har hört några som haft problem med sena leveranset men vi fick dem att lova att ringen skulle hinna komma i tid. :)

    Har bokat in konsultationer hos frisör och tjejen som ska sminka mig, så nu återstår det att gå igenom detaljer med fotograf och catering.

    Är såå nervös för att det är något som jag ska glömma bort något som jag inte kommer att kunna göra något åt på bröllopsdagen. För då ska jag iallafall bara njuta! Därför vill jag gärna om jag kan förhindra det som nu eventuellt skulle kunna gå snett. :) Har ni några nojjor för något??

    Nä, nu ska jag titta på nätet efter näbbklänning. Synd att jag inte tänkte tidigare på att köpa en fin festklänning nu innan jul och nyår, fanns ju massa fina i affärerna. Men, när jag var på stan igår har de givetvis tagit slut.

    Ellabay- Man kan väl göra någon typ av "upphängning" på klänningen där bak. Det pratade hon på högtidskläder iallafall om när jag provade en klänning med släp.

    Hoppas det går bra för alla med planeringen. Det är äntligen 2010 så i år händer det!!

  • Eadirf

    Hej hej!

    Wow, skriver två gånger på samma dag. :)

    Vi kommer inte åka på en sk. bröllopsresa förrän om några år. Av den anledningen att vi har två små kära barn. Tilde är ju bara 8 månader och Noah är 3 år, men det skulle inte direkt bli en resa då vi får rå om varandra och slappa och ta det lugnt utan istället tror jag vi skulle springa efter barnen. Resa kommer vi nog göra till sommaren dock, men det blir INTE vår bröllopsresa. Fast, det kanske inte räknas som bröllopsresa, om man tar den typ 2 år efter man gift sig??

  • Eadirf

    Hej hej!

    Det måste vara nerverna som börjar träda fram allt eftersom det närmar sig, de nervösa och oroliga, för just nu nojjar jag mig massor över att dekorationerna jag pysslar med ser ut som förskoleverksamhet.

    Ja huvva jaa nu börjar det kännas som om man måste börja knyta ihop säcken. Det mesta är ju klart och bokat, men lite smått kvar. Som att köpa presenter till de som hjälpt oss, skriva om alla gäster till festprogrammet, och ja, pyssla med förskoleverksamhet. Just nu syftar jag mest på mina snöflingor som jag klippt ut och strösslat glitter på...Som var tänkt att hänga upp i ett mindre rum i taket, där vi ska ha singstar senare på kvällen. Känns inte som en klockren idé just nu..Får se om jag slopar dem. BTW, har lite snöflingetema vad gäller dekorationerna. Ska klippa små snöflingor ur glitterpapper och fästa med organza band kring servetterna, köpt snöflingetvålar till toaletterna....Hmmm, var nog det. Är det vinterbröllop så är det.. Tjaa, det var ju de där snöflingorna i taket då som jag hade tänkt. De är ju fina men som sagt, kommer det att se "B" ut???

    Nä usch, tänk om allt inte alls kommer se ut som jag sett det framför mig.

    Nerver.

    Men hoppas det går bra för er andra med planerna! : )

Svar på tråden Umeåbrudar 2010 Del 2!