• ElMac

    Umeåbrudar 2010 Del 2!

    Idag firade vi 5 månader :) Så passande fick vi en skiva med bröllopsbilder från en kompis idag som vi precis sett igenom :) Håller på att påta med tackkorten så de ska förhoppningsvis vara ute lagom till halvåret.. vi är inte så snabba :)

    Såg att någon funderade om klänningar, jag bor visserligen i Skellefteå men jag åkte till Cinderella i Piteå där de var både engagerade/trevliga och hade ett mycket bra utbud. Min klänning därifrån är till salu. En kort - perfekt för stranden men ändå bröllopig!

  • ElMac

    Väntar på något skrev 2010-01-12 19:40:53 följande:


    Vill fortfarande ha en riktig brudklänning men gärna en lite enklare modell eftersom vi ska kliva i och ur båtar en hel del.
    Nu förstår jag varför du var sugen på min klänning och jag kan säga att det var av just den anledningen jag valde den, ville kunna röra mig fritt på stranden och den var verkligen perfekt för det :) Kort klänning men ändå brölloppig, perfekt!
  • ElMac
    jeanette85 skrev 2010-01-17 03:38:31 följande:
    hej hej oj vad det skrivt fick gå tillbaka en del=) 19932010: Oj vi som ska gifta oss på sommaren inte roligt att höra att sävargården verkar ha stängt=(Vi blir ca 35 stycken så bara släckten skulle ni ta kuväravgifft?? vet då inte hur det stavas=/Ni som har beställt klänningar via nätet som jag förstår till en liten billigare peng. vilka har ni beställt ifrån och hur mycket har ni behövt ändra sy om de???
    Personligen tycker jag att det är okej med kuvärtavgift om man inte önskar sig presenter. Skulle sen någon inte ha råd att komma på bröllopet pga summan så får man sköta det fint. Osar inte personen - kolla om det har med pengarna att göra, kanske den personen kan bistå med att hjälpa er med något istället tex (inte nödvändigt att de måste ersätta pengarna på nå sätt för min del, men jag tänkte om man har andra släktingar som skulle titta snett på dig eller gratisgästen annars).
  • ElMac
    LindaochStefan skrev 2010-01-20 20:29:11 följande:
    Vi kommer att ta kuvertavgift, trots att det är släkten och allra närmsta vännerna. Vi blir ca: 100 med barn, om alla har dom med. Alla i min släkt tycker att det är perfekt med kuvertavgift, då slipper man tänka på presenter, men alla kanske inte tänker så...Men jag tycker att det är helt ok...
    Vi hade samma känsla.. Innan vi skickade ut inbjudningskorten var det "Men ni kommer väl ha kuvertavgift?" Känns lite som att det är en självklarhet i norr - jag har faktiskt varit mestadels på kuvertbröllop vad jag kan minnas speciellt senaste åren.
  • ElMac

    Ett tillägg; Kuvertavgiften skall självklart aldrig vara mer än vad maten kostar!

Svar på tråden Umeåbrudar 2010 Del 2!