• molnis
  Äldre 16 dec 11:24
  19128 visningar
  156 svar
  Inlägg från molnis Visa alla inlägg
  156
  19128

  April 2010 del 4

  Då var det dags för en ny tråd där vi som gifter oss i April fortsätter diskutera och hjälpa varandra!
  Del 4.

 • Svar på tråden April 2010 del 4
 • molnis
  Äldre 16 dec 11:25
  #1

  Tog mig friheten att skapa en ny tråd då den gamla var stängd! Hoppas ni hittar hit både gamla och nya=)

  Min klänning är äntligen färdig! Har bilder i galleriet!=)

 • molnis
  Äldre 16 dec 18:48
  #3

  Vi ska få iväg dom till england idag hoppas jag. Sedan ska vi fixa resten under julledigheten och skicka dem i efter julhelgerna tänkte vi! Tänkte ha en hemsida för infon..ska bara få ihop den med=)

 • molnis
  Äldre 22 dec 23:42
  #6

  min klänning har kommit! Jätte nöjd=) Lite fix med tyllet där bak bara. Men skön sak att bocka av. Nu ska vi pyssla med inbjudningarna under julen, det närmar sig verkligen nu=)

 • molnis
  Äldre 26 dec 19:18
  #9

  god jul!
  ska träffa hon som ska fixa brudbuketten osv i morgon så ska vi prata lite och kika på blommor! ska bli kul och komma en bit på den fronten med=)

 • molnis
  Äldre 1 jan 13:33
  #14

  Nu närmar det sig verkligen! E rätt seg från igår men ska pyssla lite, killen har orkat sig upp å börjat så jag får med göra det. Hemsida som ska trixas till :)

 • molnis
  Äldre 6 jan 12:05
  #19

  La precis inbjudningarna på brevlådan=) sitter med det sista bilderna till vår hemsida nu! så skönt att den delen nästan är klar.

  Har träffat floristen som ska fixa bukett osv så det känns jätte bra.

  ska träffa ett cateringställe nästa vecka..ska även försöka få tag i vår vigselförättare och boka in träff. Annars ere jakt efter skor och underkläder smycken osv. Sy dukar..hitta massa tyll..bestämma när vi ska till tyskland..hitta det sista till killen...fixa mindjeband till tärnklänningarna...festhäften ..köpa bubblor...servetter...göra servettringarphu hur mycket som hellst..får bli ett ryck nu!=) Förstår ej vad man gjort de här året..kunde ju gjort klart massa

 • molnis
  Äldre 6 jan 12:07
  #20

  Just det våra ringar borde komma den här veckan, e väldigt spänd på att se dessa!=)

 • molnis
  Äldre 9 jan 01:53
  #32

  vi börjar med få respons på inbjudningarna!

  vi har fyllt i hindersprövningen å ska skicka den nu i helgen. Namnlappen väntar vi med...har ej bestämt helt hur vi gör eftersom vi åker på bröllopsresan direkt. Men tror v kan lämna in den via vigselförättaren i samband med bröllopet å byta mitt namn då för ska nog gå att resa bort i 2 v ändå. pass å biljett e ju i mitt gamla namn å de verkar viktigast om jag förstått rätt. Annars byter vi namn efter å bara skickar in att vi behåller nu i såfall

 • molnis
  Äldre 4 feb 13:50
  #74

  Det går rätt bra, har hittat skor nu som jag fick hem igår, väldigt skönt=). Har köpt underkläder men vet fortfarande inte hur jag ska göra med benen om jag ska ha stayups eller något. Vet ju inte hur vädret är...mina ben syns ju lite med.

  Vi ska träffa fotografen idag=) (vi bytte för var en tjej som såg min klänning och ville ta bilder på oss så fick ett kanonpris för en heldag)

  Vi ska köra en helhelg med bröllopspyssel nu..sy dukar..fixa med festhäfte och se över vad som är kvar att köpa (typ lite ljus osv) Samt kika lite mer på vigselns upplägg (träffar vigselförättaren om några veckor)

  Många har osat..fast oftast när man träffat dem typ=) Några släktingar som ej kan pga resa eller att de bor utomlands. Men nästan alla kompisar verkar komma vilket e kul! Är några släktingar till mig jag ej hört från än bara..

  Lite stressigt ere då jag har massor på jobbet så hinner knappt tänka på bröllop i veckorna men men tur att man ändå kommit långt.

  Ska bli spännande hur vädret blir..kan ju va snö så som denna vintern varit hitils=)

 • molnis
  Äldre 4 feb 20:21
  #76

  Min kille fick hem sin väst idag så han provade allt å blev så fin!!=) Väntar på en klocka bara som en beställt (en rosa nixon som han tyckte passa vårt tema hehe) men kommer ju ej synas så mycket.

  TRäffade fotografen idag och kändes jätte bra och vi ska testfotas i helgen så kommer även få dom bilderna..ska bli kul!

 • molnis
  Äldre 9 feb 22:40
  #81

  Går framåt en del men har väldigt mycket på jobb nu så är väldigt störande. men men fått se några foton från helgen å det känns super så e skönt

  camillasundberg.net/

  Men nu får jag jobba vidare..hoppas man orkar lite i helg efter den här v..om man nu blir ledig..suck! ne usch ska ej klaga..=)

 • molnis
  Äldre 1 mar 22:58
  #84

  Hur går det?=) lite tyst här men kanske mer aktivt i 2010-tråden. Det e mycket fix med festhäfte å bordsplacering!

 • molnis
  Äldre 3 mar 20:32
  #96

  vi har med 17 april som datum! Beror väl på vart i landet man befinner sig. Här i gbg börjar marken komma fram på vissa ställen sedan är det mycket snö.

  Ja vad är kvar..

  - Göra klart festhäftet
  - Göra bordsplacering helt färdig
  - Få upp önskelistan som alla frågar efter..
  - Få klartecken från solister till vigseln och planera klart den
  - vigselprogram
  - Bestämma tider och platser för fotografering osv innan vigseln..litet schema för dagen typ så vi har koll
  - placeringslappar
  - gå igenom allt porslin osv som ska hyras
  - styra upp med musikanläggning osv
  - börja se över vad som ska inhandlas inför bröllopsresan

  mycket smått

  Köpte stayups idag så ska testa så färgen e bra å då e allt mitt klart=)

  De går jäkligt fort nu...man börjar ju bli nervig på helgerna nu om man ska bli kidnappad=) nån mer som känner så?

 • molnis
  Äldre 8 mar 15:35

  Vi åker till maldiverna två dagar efter ska bli riktigt gott! Men finns väl säkert många ställen att åka till. Några kompisar ska till egypten v innan vårt bröllop tex

 • molnis
  Äldre 15 mar 21:34

  Kul med svensexan! Själv har jag vart i hemsedal med jobbet på lång helg så ej hänt mycket ..börjar bli lite nervig nu för i övermorgon är det exakt 1 månad kvar men på söndag ska bli en bröllopsfixar dag!

Svar på tråden April 2010 del 4
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.