Inlägg från: Lyckliga013bruden |Visa alla inlägg
 • Lyckliga013bruden

  April 2010 del 4

  oj vad tiden går fort när man har massor att göra

 • Lyckliga013bruden

  vad kul molnis!!!!!!

  jag väntar med spänning på min eller nej det gör jag inte, har så mycket annat för mig att inte tänkt på bröllopet på ett tag. Känns ba och dåligt.

 • Lyckliga013bruden

  vi har inte skickat in den än, ska kanske göra det snart. Tror jag ska ge sambon det uppdraget


  proteabruden skrev 2010-01-06 13:57:09 följande:
  Hej! Jag gifter mig forhoppningsvis den 10e april....men det hela beror pa om skatteverket trilskas med hindersprovningen eller inte.... Min blivande ar sydafrikan men vi bor i London...Har ni fatt tillbaks era hindersprovningar? Hur lang tid tog det?Hoppas hoppas att det gar vagen?!
 • Lyckliga013bruden

  jag vill också ha svar på våra inbjudningar, går å väntar varje dag. Tycker det är så dåligt av gästerna att inte höra av sig på något sätt mest irriterad är jag på gamla kompisar som inte kommit med någon kommentar. Jag blir lite nojjig ibland......

  Min spargris bor i garderoben

 • Lyckliga013bruden

  varför skicka ut save the date ni gifter er ju så snart att ni kunnat skicka ut inbjudningarna direkt. =)


  fruMe skrev 2010-01-13 22:49:31 följande:
  Hej hej! Hoppar in här igen! Vi gifter oss 10 april! Nu har vi äntligen berättat för alla att det blir bröllop!!!! Vi ville hålla det hemligt tills vi var helt överens om upplägget. Vi åker på bröllopsresa den 12/4, så vi kommer att köra ett lite mindre bröllop, ca 25 gäster (våra föräldrar, syskon och närmsta vänner med respektive), vigsel i Rådhuset och sen bjuder vi på 3 rättersmiddag på restaurang. Ingen "raj-rajfest"ingen dans utan bara middag. Detta känns jättebra!Dessutom går vi emot alla "släkttraditioner" och bjuder BARA dem VI VILL!!!! Det som är klart är:*klänning!!!!!*Save the date korten utskickade*Ring *Restaurang*Meny* toastmadame*sång vid vigsel*hindersprövning/efternamn inskickatLängtar så jag håller på att dö!!!!
 • Lyckliga013bruden

  Ahh okej då förstår jag och det låter helt logiskt och bra


  fruMe skrev 2010-01-14 16:45:14 följande:
  Det var visst lite "felformulerat" med save the date kort, det vi gjorde var att vi skickade ett vykort med Victoria o Daniel på och på det skrev vi till våra föräldrar " Det är inte bara kungen o drottningen som får gå på bröllop i år, det får ni också" och till syskonen skrev vi " Vi gör som Victoria o daniel, slår till 2010! Sen skrev vi "boka 10:e april, inbjudan kommer"Sen kompisarna berättade vi för efter att föräldrar o syskon fått veta! Anledningen till att vi inte skickade inbjudan direkt var att vi vill ha med toastmadames tel nr på inbjudan o hon tillhör familjen! Sen var det ockdså så att svärföräldrarna börjae prata om att resa till våren, så vi blev lite smånervösa att de skulle boka!!!Idag har vi förresten fått hindersprövningen, så fort det gick! Jag postade dem i fredags!!!!
 • Lyckliga013bruden

  Jag har hört på omvägar att flera har bestämt sig för att komma och har inte svarat till oss än. Det är också dålig stil, varför inte höra av sig så fort man bestämt sig, så brudparet kan börja skissa på bordsplacering och gästinfon i festhäftet.
  Tycker faktiskt det är lite konstigt och dålig stil.


  Nicossambo skrev 2010-01-17 22:08:45 följande:
  När vi skickade våra inbjudningskort var jag helt uppspelt men ingen ringde och tackade ja direkt utan det tog väl 3 veckor så ringde någon. Nu när det är 13 dagar kvar innan osa går ut har några fler hört av sig men inte alls många som jag trodde.Fick höra på jobbet att jag inte skulle förvänta mig att folk tackar ja direkt utan väntar tills sista stund och att man till och med måste ringa och fråga vissa gäster om dem kommer eftersom de inte hört av sig. Dålig stil tycker jag.
 • Lyckliga013bruden

  Har man inte fixat, barnvakt, tågbiljetter, flygbiljetter, hotell, ledig från jobbet eller liknande så kan jag förstå att man väntar. Men när allt sådant är fixat och man ändå inte tackat ja då tycker jag det är dålig stil.

  Visst kan jag börja med bordsplacering och infon men det känns inte lika kul när jag inte vet.
  Speciellt inte idag när jag är på dåligt humör, sen i torsdags så har allt som kan gå fel gått fel och jag har halsont och en jävla mensvärk som inte vill ge sig. Men när jag är frisk och inte har mensvärk och allt som gått fel ändrat sig och gått rätt, så har jag kanske en annan åsikt

 • Lyckliga013bruden

  just nu är mensvärken jättejobbigt, jag vill bara äta chips men det kan jag inte eftersom jag hellre går ner några kilo till bröllopet än upp =)
  och den går inte över spelar ingen roll vad jag gör, funderar på en promenad men det är rätt skönt här i soffan =)

 • Lyckliga013bruden

  Hur skriver ni i festprogrammen?
  34. Brudgummens bror jobbar på kontor sambo med nr45
  eller
  Kalle, brudgummens bror jobbar på kontor sambo med Maria

  En av oss vill ha nummer och den andra namn, nämligen.

 • Lyckliga013bruden

  Vi ska ha det, ha bordsplacering, info om gästerna, kanske någon sång, lite text om oss kanske mm....

 • Lyckliga013bruden

  det är ju en bra kompromiss, ska komma ihåg det. det bästa är ju när båda kan få som de vill

 • Lyckliga013bruden

  En av oss tycker det går bra att skriva så den andra tycker inte det. Utan tycker det blir rörigt för då måste man kolla på bordsplaceringen vad alla heter osv. Om jag ska ta samma exempel som du så skulle det bli, 34 Kalle brudgummens bror jobbar på kontor sambo med Berit nr 45.
  SÅ antingen bara namn på båda eller namn och nummer på båda, men det är på gränsen till rörigt, tydligen.


  Nicossambo skrev 2010-01-22 20:31:17 följande:
  Kan ni inte ha både och numme och namn. 34 kalle Brudgummens bror jobbar på kontor sambo med nr 45
 • Lyckliga013bruden

  bordsplacering
  festhäfte
  skor
  tårta

  har säkert ännu mer som jag valt att glömma/förtränga så jag är garanterad panik veckan innan

 • Lyckliga013bruden

  Du stressar mig med nedräkningen de är så mycket som ska hinnas hela tiden. Så fort jag gjort klart ensak dyker det upp två andra saker som ska göras.


  EåN2010 skrev 2010-03-16 16:43:41 följande:
  25 dagar kvar!!!på torsdag blir de att fixa med placeringskorten å sånt... ska bli kul att bli klar med de... det märks att de inte är många dagar kvar... tänk när man kan sitta å räkna ner timmarna... hihi...
 • Lyckliga013bruden

  Festprogrammen, skor, handväska(vet inte jag vill ha men känner ett behov av en)bestämma vilken av klänningarna jag ska ha och ta den till sömmerskan för sista touchen. Brudbuketten och så måste jag ringa fotografen och bestämma lite detaljer, fixa underkläder både praktiska och snygga, prata med kyrkan och prästen, träna på dansen så vi klarar av att dansa, bestämma musik till dansen, ingångs och utgångsmusik, det ska väl bestämmas ett par psalmer också gissar jag. Prata detaljer med frissan men det är ingen panik än. Tårtan höll jag på att glömma. Transport till oss ska vi åka vanlig bil eller limousine. Det är det jag kommer på just nu, ah just det ja gå ner de där 10kg jag alltid kommer vilja gå ner å få min drömkropp


  pandis81 skrev 2010-03-16 20:11:37 följande:
  vad har ni kvar då??? Vi gifter oss ju i samma stad och samma dag
 • Lyckliga013bruden

  Jag är iaf så glad över att jag slipper bordsdekorationer, laga mat, skaffa bord och stolar och porslin mm

  Jag ska beställa skorna från matildasfest måste göra det typ nu, men då ska jag mäta mina fötter och jag har en svullnad som inte vill försvinna.

  Handväska, jag tycker inte de är snygga och passar till egentligen. Men att gå en heldag utan handväska tror jag inte kommer funka, har den ju alltid med mig. Och om jag ska ha en väska var gör man av den under vigsel och fest mm??

Svar på tråden April 2010 del 4