• pandis81

    Bröllop 2010 del 9 (sista året)

    men har jag gjort fel då som inte har gjort det.. ???

  • pandis81

    vi har bara två som ska hjälpa till, den som skulle fotografera och den som ska sminka.

  • pandis81

    ja det är klart att vi har skickat till alla i familjen även om dom är tärnor eller bestman, toastmaster..

    men tnaken slog mig inte till den som ska fotografera eller sminka.

  • pandis81

    för att tärnan är min sambos syster,, och hon fick en eftersom hon bor hemma och vi skickade till våra föräldrar.


    majsan801 skrev 2010-01-02 21:40:27 följande:
    Får jag fråga varför de inte skulle ha en inbjudan om tex tärnan fick en? Glömde ni eller valde ni medvetet bort.
  • pandis81

    jo men vi hade en muntlig överrenskommelse, det var därför jag inte skickade någon till henne.
    Och tack kort är självklart att jag hade skickat.
    Men det har ju inte varit på tal än liksom. Då bröllopet inte ens har varit.

    Våra toastmaster har fått inbjudan då dom är våra absolut bästa vänner och hade deltagit i vilket fall.
    Våra tärnor har fått inbjudan då dom är min sambos syster och våran dotters gudmor. Så dom är ju bjudna i vilket fall.

    Den här personen som skulle vara våran fotograf valde jag för att hon är duktig på att fotografera inget ont om det, och att hon är en ingift släkting.
    Men min tanke på att skicka en inbjudan per post inte fanns där var väl för att vi hade en muntlig överrenskommelse.. Och trodde då att det inte behövdes.
    Jag har ju inte skickat till tex sminket heller då vi också har en muntlig överrenskommelse. Det är ju lika dant om man ska skicka till kantorn i kyrkan då som ska spela. Då det också är en vän till familjen fast även kantor i kyrkan där vi ska gifta oss. Vi har ju haft mailkontakt och han är inbokad.


    KatjaB skrev 2010-01-02 22:01:34 följande:
    humlan: förstår att det känns långt borta nu, men tiden går fort och ni kan ju handla nåt då och då och planera för det redan nu iallafall. Det är ju några här på bt som planerar för bröllop längre fram än om ett år också. Klar du ska stanna kvar i tråden också Pandis: jag har skickat save he date-kort till alla, frågade vår fotograf som är en vän till mig om han ville ha sin inbjudan i handen när han hälsade på, men han sa att han om han fick välja, hellre fick den skickad, sån post är så sällan man får, att det är extra roligt.. hehe, ja så han fick sin skickad förstås Är hon en dramaqueen annars så förstår jag om det känns lite jobbigt att nu ha henne som fotograf, och när hon började tjafsa om betalning osv. Det hade ju varit bättre stil av henne att ha frågat först om hon är bjuden på bröllopet, eftersom hon inte fått en inbjudan, istället för att ha fått världens spel. Jag har gjort brudbukett till ett bröllop så jag var en av dem som hjälpte till och fick ingen inbjudan alls, den var muntlig. Däremot fick vi ett tackkort sen efter bröllopet. Jag brydde mig inte nämnvärt om det, mer än att jag förstås tycker att det alltid är lite kul när man får en riktig inbjudan per post.
  • pandis81

    Nu har vi bestämt vi kör vårat race och skiter i alla negativa tankar och folk runt omkring oss, vill dom inte vara lyckliga för våran skull så skiter vi i dom.

    (bara en tanke jag hade, och delade av mig av)

    jag undrar lite vad som är vårat nästa steg som faktiskt måste bli klart snart, det känns som att tiden bara rinner iväg. Det är ju bara 3 1/2 månad kvar.

    Igår gjorde jag ordning lådorna som vi ska ha, satte i kedjan. SÅ nu ska jag bara måla dom.
    Igår provade även sambons sina kläder tillsammans för första gången då vi var och köpte skjorta i helgen.
    Och han blev så himla fin...

    Nu längtar jag ännu mer till den stora dagen.

  • pandis81

    vi har köpt smycken till våra tärnor och ska beställa även present till marskalkarna.

    Kläderna betalar dom själva då dom såg det som en stor ära att få vara en del av dagen.

    Idag har jag skickat ett par mail till olika fotografer som jag vart tipsad om. Får se vad dom kommer med för pris sen. =)

  • pandis81

    Idag har jag målat färdigt mina lådor
    vart faktiskt nöjd.
    Har även målat hjärtana som ska vara på.

    Har även tillbringat min lediga dag tillsammans med min toasmadame och vi har gjort lite pyssel som vi ska ha runt servetterna, blir nog väldigt fint tror jag.

    Så nu händer det massor varje dag.

  • pandis81

    Inte för att göra din glädje kortvarig med att vara först ut, men Ninni84r är först ut och fortfarande aktiv. Hon gifter sig på lördag.

    Karin längtar skrev 2010-01-06 21:37:57 följande:


    Ja kanske det, vet inte om de andra två som står före mig är aktiva i tråden. Vi håller till i en januari-tråd också.Blir galen på alla detaljer som är kvar, men imorgon har jag tänkt sätta mig och kolla av vad som är kvar. Är lite lätt stressad för tillfället!
  • pandis81

    ååå vad roligt det låter, det kommer att gå jättebra ska du se, och nerverna kommer när du står i kyrkgången och väntar. Innan dess hinner man nog inte tänka.
    jag har precis planerat in en resa ner dit vi ska gifta oss.. är lite svårt när man jobbar så mycket också och det ska klaffa med dagis och m2b. Men i februari ska jag åka ner tre dagar och träffa dom som har lokalen,provsminka och kolla blommor, köpa lite saker på ikea som jag inte vill släpa på m.m
    Så det ser jag fram emot.

    Idag har jag fått ett mail från en annan fotograf som låter lovande. Jag håller alla mina fingrar och tår för att det ska bli bra,rätt och billigt.

    Så håll era fingrar med mig snälla.
    Nu är det sängen för imorgon är det jobb igen och mer planering.. man hinner med många tankar till och från jobbet på pendeltåget


    ninni84r skrev 2010-01-06 23:04:25 följande:
    Stämmer :) imon ska vi börja duka i lokalen. känns jättekonstigt - man kan inte fatta att det snart är dags! så nervös blir jag nog först när jag fattat det (hoppas att jag gör det först på väg till vigseln ;)...)
Svar på tråden Bröllop 2010 del 9 (sista året)