• maj2010

    Bröllop 2010 del 9 (sista året)

    Oj vad ni skriver tjejer, jag hinner ju inte läsa ifatt. Har det hektiskt på jobbet nu och har knappt hunnit tänka på bröllopsplanerna.

    När det gäller möhippa är jag inte så säker på att jag får någon. Min bästa kompis som också ska vara brudtärna bor i Finland, men där har jag inte så värst många andra vänner kvar. Alla är utspridda nu... Och vännerna jag har här är inte så nära, så jag tar inte för givet att de kommer att ordna något. Men man vet ju aldrig. Förhoppningsvis känner de mig tillräckligt väl för att förstå att jag inte tycker det är roligt med fula kläder och pinsamma lekar på stan.

    Om ett par timmar ska vi iväg på privatlektion i vals. Håll tummarna! :)

  • maj2010

    Hej tjejer!
    Nu var det riktigt länge sen jag var här inne och skrev. Har haft fullt upp med jobb och jul- och nyårsfirande. Men nu är jag tillbaka på banan och har huvudet fullt av bröllopsplanering. Inbjudningskorten är nästan klara (ska bara skriva ut och sätta fast insidan) och jag har precis skrivit alla adresserna på kuverten. Jisses, det börjar kännas på riktigt nu!

    Min blivande man har ryckt upp sig och bokat in ett möte med personalen på festlokalen för att planera meny med mera. Hemsidan är också under uppbyggnad.

    Snart börjar det bli dags att ta itu med roliga grejer, som att beställa ring, blommor, fundera ut hur jag vill ha håret och så vidare. Spännande... Har också börjat fundera lite på festprogrammet. Nån som har några bra tips på vad man kan ha med där?

  • maj2010

    Tack för alla tips om festprogram! Ska nog sätta igång och skissa på det snart. Publisher har jag använt en del på jobbet och det är faktiskt himla lätt att lära sig och smidigt att jobba med.

    Låter helskumt med provsminkning av halva ansiktet. Hur ska man då kunna få en bild av hur det blir?

  • maj2010

    Åh, nu är ännu en grej avbockad på att-göra-listan. Frissan (inkl. makeup) är bokad! Ska dit och toppa håret om några veckor och börja prata lite ideer. Sen blir det konsultation lite längre fram i vår. Får ta och riva ut lite bilder ur berget av bröllopstidningar jag hunnit samla på mig och tänka till... :)

  • maj2010

    Min blivande man ska ha frack på sig på den stora dagen. Dels för att det är så sällan man får ha det och dels för att han redan äger en
    Han måste dock skaffa ny skjorta, väst och skor. Och själva fracken behöver nog justeras lite i storleken. Ska bli kul att få se honom så uppklädd!

  • maj2010

    Tausen, vad är det du säger? Så fruktansvärt! Hoppas att minnessaker, foton och sånt har klarat sig!

    Jag har en fråga till er, lite ot. Min sambo fyller år (31) om ett par veckor och jag behöver idéer på vad jag kan ge honom i present. Jag funderar på nåt som han kan ha på bröllopet, typ manchettknappar, men det känns lite tråkigt. En upplevelse av nåt slag hade inte heller varit fel. Tips mottages tacksamt!

  • maj2010

    Blivandefrueriksson, jag gillar det tredje alternativet bäst. Tjälknöl är ju bland det godaste som finns!

  • maj2010

    Katja, jag röstar också på de svarta klänningarna. Hur söta som helst! Och snygg brytning mot allt det vita och rosa.

  • maj2010

    Idag har jag äntligen fått ändan ur vagnen och ringt stadskansliet och kollat vad som gäller för borgerlig vigsel. Tydligen kan man inte boka tid förrän hindersprövningen är klar. Sen ska intyget man får från skatteverket skickas in tillsammans med en särskild blankett. Sicken byråkrati! Lika bra att få in pappren direkt då, så vi kan gifta oss den dag vi hade tänkt.

    Det visade sig att hon som håller vigslarna på vårt datum är kristdemokrat. Inte min preferens direkt, då vi ju gifter oss borgerligt för att slippa inblandning av kristendom... Men det får vi ta, hon gör ju bara sitt jobb och det är över på två minuter. Sen har vi ju tänkt ha en egen ceremoni inför bröllopsgästerna. Och det är den som räknas för oss.

Svar på tråden Bröllop 2010 del 9 (sista året)