• yatzy86

    Bröllop 2010 del 9 (sista året)

    sundance:

    OJ! Förstår helt klart vrf du börjat tveka, inte alls konstigt om han uppför sig så. Men hur känner han inför att gifta sig då? Verkar han helt med på det eller känns han lite osäker? För som du skriver så känns det ju iaf inte som han är redo för ett giftemål. Verkar konstigt det där med att han inte vill vara oss dina föräldrar så säger man väl inte? Eller ja det kanske man gör. Svårt komma med ideer om vad du ska göra när man inte är/varit i samma situation men att prata med honom om allt du skrev här kanske kan vara en början se hur han reagerar och har att säga till svars?

  • yatzy86

    Katja.. Jätte snygg hemsidan trist jag inte hittade den innan våran hemsidan blev offentlig haha jaja får väl se till hitta på andra saker som man behöver en hemsida till ;) Om 15 år får vi väl ta gifta om oss de är väl inne med sånt? :P

  • yatzy86

    Idag har jag hittat bröllopskor och väska! Helt underbart att ha det klart!! :D

  • yatzy86

    min blivande ska ha frockcoat enda vi själva behöver fixa där är ett par kostymbyxor. de han har nu är inte hel svarta.

  • yatzy86

    Tausen

    Nej gud vad hemskt! Usch! Jag beklagar eller vad man säger i en sån här situation! Hoppas allt löser sig på någorlunda bra sätt

  • yatzy86

    Här så är det i stort sett vi som gjort allt, toastmaster har inte gjort något ännu inte ens pratat om det om inte min sambo tagit upp det först, men vi är först ut att gifta oss i bekantskapskretsen de flesta av våra vänner har inte ens varit på bröllop så jaa att inte bli hispig för att festen ska bli tråkig är något jag redan bearbetar haha.

  • yatzy86

    Vi kommer ha en DJ och de företaget vi anlitar tar 4500 kr för 5 timmar tror jag han spelar, då står de ju för all utrustning m.m vi var först inne på DJ in a box men insåg sedan att det blir nog bättre med en DJ som kan läsa av vad för musik som behövs :)

    Tårtan kommer vi beställa ifrån konditori, 35 kr/bit har jag för mig de tog, chokladmousse eller vitchoklad mousse som bas . MMMMM! :D

  • yatzy86

    Tänkte fråga er om någon av er är i samma situation som oss eller hört om några andra. Min sambos mamma är inte i livet och hans pappa har en ny kvinna nu men de har bara varit tillsammans i ca 2-3 år.

    Frågan är då, hur gör vi med bordsplaceringen vid honörs bordet? Jag har sagt att min sambo han får välja själv vem som ska " ta platsen" där brudgummens mamma ska sitta, men det är ju svårt. Ingen släkt alls på mammas sida är vid livet och kommer att närvara på bröllopet.

    Tips ifrån utomstående hoppas jag på nu? :)

  • yatzy86

    giz83. nä alltså vi känner henne typ inte alls. Så att hon ska sitta där känns otroligt avlägset, skulle mest känt konstigt. Vi vet knapp tom hon kommer heller för hon visste inte om hon kunde.

    Svår sits iaf, men blir väl lättare när alla har hört av sig om de kommer eller inte så man kan mer få en överblick vad vi har för möjligheter, 14 mars har vi som OSA, men som vanligt vet de flesta inte ens vad det betyder eller tror man bara kan ringa den dagen haha.

  • yatzy86

    Sedan så är ju mina föräldrar också skilda har nya båda två. där pappas fru inte kommer ha en plats på honnörsbordet hur det än blir.

    Äsch alltså det är svårt. Det måste ju bli perfekt ;)

Svar på tråden Bröllop 2010 del 9 (sista året)