• Martinaa

    MAJ 2010 del 4

    Tiden går och nu är det dags för vår fjärde tråd! Nummer tre hittar du här: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3534900-1.html

    Här samlas alla maj-brudar och pratar, diskuterar, ältar och bollar idéer med varandra. Hjärtligt välkomna hit gamla som nya maj-brudar!

    Här är en datumlista med oss alla:
    www.martinaa.se/datum.asp
    För att bli upplagd på listan, säg bara till mig, Martinaa här i tråden så lägger jag upp dig så fort jag kan. Komplettera gärna med information om dig själv om du har lust!

    Så kom igen nu majbrudar så ska vi slå förra trådens rekord på nästan 1400 inlägg Och tänk, när denna tråden är slut så är det tre månader kvar till maj!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 4
  • EmMagnus

    Min m2b:s namnbyte har gått igenom nu och han verkar tycka att det är riktigt roligt att chocka sina arbetskamrater med att han heter nått annat. Jag tror att han har fått mail och telefonsamtal från typ 5 st idag som undrar vem han är, haha. Precis hans grej att chocka lite!

  • Martinaa

    Hej på er brudar!
    Det gäller verkligen att kika in här minst en gång om dagen typ, annars blir det massor att läsa ikapp, hehe. Så skoj!

    Nu är jag hemma igen efter en helg hemma hos föräldrarna. Lyckades självklart glömma ringen jag fick, så får se när jag kan få den nu istället. Skulle ju vilja ta med den till nån guldsmed och höra med dem vad man kan göra och få lite prisuppgifter och så. Kul att kunna prata lite bröllop med familjen också, nu när det börjar hända lite. Fick en del nyfikna frågor från mina svägerskor, som tex "hur SJUTTON vågade du beställa en klänning från Kina utan att ha provat den först!?!?!"

    Jag tycker det är så kul för sambon har helt plötsligt börjat intressera sig lite mer för planeringen. Nu vill han åka och kika på feststället igen, och börja diskutera menyn med dem, åka och provsmaka tårta och se ut kläder till sig själv. Helt plötsligt känner han sig lite stressad över sånt som är kvar. Kul att han äntligen börjar engagera sig lite
    Dock kan vi inte göra något av ovanstående förrän först nästa vecka då vi jobbar om vartandra för tillfället efter lite schemabyten för min del. Men det ska bli kul att få sätta igång här snart! :)

  • Rapsbrud

    Hihi sambon och jag testar idéer inför bröllopsfotograferingen framför spegeln Man känner sig ju lite fjantig men samtidigt är det rätt mysigt! Och får man en idé MÅSTE man ju testa hur det ser ut!

  • a n n a

    jag var och diskuterade bröllopsstuff med olika personer i den stad där vår vigsel ska vara...

    Bl a en florist som var sååå kanonbra! Jag frågade vad en enkel brudbukett skulle kunna kosta och hon svarar "jadu, vill du ha tre röda rosor så kostar det 100 kr" :) Vår plan är sju röda kallor och det kommer att landa på kring 500hundringen inkl bindning och band - det känns som om det är ett kanonpris :D

    Jag var även inne hos en frisör och frågade vad en håruppsättning skulle kosta. "Om det inte är tiara eller slöja så går det på 1450 kronor" och jag blev helt chockad. "Vad gör de för 1450 kr?!" och hon svarar "nja, sätter upp håret". Då lämnade jag frisörsalongen.

    GOSH!

    Men bästa var besöket hos restaurangen. Den är klockren. Min Blivande som hade varit lite skeptisk inför besöket pga en del saker som han hade missuppfattat vid våra samtal, blev tokimpad och sååå nöjd. Då vi klev in i matsalsdelen tindrade hans ögon. Den är inredd som en officersmäss - kan det passa bättre? ;) ((klart jag visste att de hade marint tema, man är väl inte dum *fniss*))

    Men åter till det misslyckade frisörsbesöket. Jag blev idag erbjuden att bli sminkad och håruppsatt på en utställning om Synthare. Säg, kan det passa bättre? Denna alternativa brud ska ju så klart tacka ja till en sån sak :)

    HURRA!

  • Ananias

    anna- ja vet det är svinigt dyrt men det tänker ja unna mig. dit ja ska gå tar de 3200 för både frissa o smink. det tar ca 4 timmar den dagen och sen ingår provuppsättning och det skulle ta 2 tim ca. så tänker man så att de lägegr ner 6 kanske 7 timmar på mig känns det överkomligt. + att det är en helg, så då tar det mera. men men man kunde ju lagt de på annat=) men vill man va fin...h aha

  • CiaLovesAndreas

    Hej brudar!
    Hoppas allt är bra med er.

    Här är det bara bra. Har nu börjat fundera på vad jag ska byta om till på bröllopsnatten.
    Tänkte att jag ska ha en gammal axelbandslös bh under klänningen och ett par lite snyggare bekväma trosor. Har så tjock klänning+underkjol så det finns ingen risk att mina trosor kommer synas.

    Så då tänkte jag byta om till nåt raffigt när vi kommit till hotellet (om jag orkar )
    Känns som att en korsett går bort eftersom de flesta har hyskor i ryggen så då förstår jag inte hur man gör för att komma i den

    Imorgon ska vi proväta vår meny. Det blir spännande!

  • Bella83

    CialovesAnderas
    Jag har köpt ett babydoll-linne och trosor som matchar! Sött, sexigt och skönt att ta på efter en lång dag i en stor klänning ;)

  • CiaLovesAndreas

    Bella83,
    Ja, nåt sånt tror jag att jag ska satsa på. Ett matchande set med linne och trosa.

    Får ge mig ut på stan nån dag framöver. De borde väl få in lite nytt nu inför våren och sommaren.

  • Bella83

    CialovesAnderas
    Underligt nog hittade jag mitt på Cubus till en vettig peng

  • CiaLovesAndreas

    Bella83,
    Åh, då får nog det bli första stoppet
    Tack för hjälpen!

Svar på tråden MAJ 2010 del 4