Inlägg från: mmm2010 |Visa alla inlägg
  • mmm2010

    MAJ 2010 del 4

    Ojoj ha inte varit inne på ett litet tag och vipps så har vi en ny tråd...tiden går snabbt!

    Vad kul att se att många har kommit långt med kläder och inbjudningar mm! vi skickade korten i går...hihi roligt

    Kråke-vi ska ha färgglatt! typ rött, rosa, vitt gult, orange

    Ananais- vår toastmaster och toastmadame skall förutom hålla koll på tal å liknande, göra våra festhäften! vi skriver såklart presentationerna av gästerna, men sen fixar de häftet tillsammans med värdparet! De ville överraska oss med något, så vi kommer inte ha en aning om hur det kommer att se ut! Hoppas de hittar på nått kul!

    Hur skall ni göra förresten? vi har hänvisat till "bröllpssidan" här på BT i våra inbjudningar, men vi har tex inte en färdig önskelista...kanske ska vänta med att "öppna" hemsidan?
    Veromartin- vi har också önskat oss bridrag till bröllopsresan, känns väl sådär, men vi skrev även med lite vinglas och koppar för att göra släkten glad , men det är svårt att veta hur folk kommer reagera...

  • mmm2010

    Hej tjejer!
    Ska gå och kolla på klänning till min tärna (tillsammans med tärnan såklart!)nästa helg.Vi tycker det hade varit snyggt om hon hade svart klänning och nu är det ju perfekt tid att inhandla en sådan, med tanke på alla snygga svarta nyårsklänningar som finns!
    Det är väl helt ok att tärnan har svart klänning? inga gamla seder jag går emot helt? (jo det är kanske lite begravning) men svart matchar ju brudgummens och bestmanens kostym riktigt bra!
    god natt god natt

  • mmm2010

    johi77: jättesnygga kort! Riktigt fint med pärlor

    May2010: vilken söööt klänning! tycker det är så fint med axelband/ärmar på klänningar! tycker att du skall köra på underkjol, det känns ju iaf lite extra festligt

    Hur gör ni förresten med tärnklänningar? betalar ni dem, eller får tärnan/tärnorna stå för den kostnaden själv?

  • mmm2010

    Ja vad mysigt det låter med spa! Vi skall gifta oss nära mina föräldrars sommastuga, så det blir nog så att jag och tärnan + min andra tjejkompis som skall fixa hår+smink åker upp till sommarstugan dagen innan å dricker skumpa, käkar mysig frukost å fixar håret på bröllopsdagens morgon...men spa det hade varit nått
    Skall gå och kolla på tärnklänning i morgon! Ser ut som att vi kommer att betala för den,efter era tips, annars ser man ju ut som en snålröv hihi men hoppas vi hittar nått som hon känner sig fin i det är ju ändå min "bästis" så jag vill ju att hon känner sig som en prinsessa hon med!

    "nu blir det fredagsmys" i soffan med lite välförtjänt rödvin
    trevlig helg brudar!

  • mmm2010

    Vi hittade en jättefin svart tärnklänning i går!!! Min tärna var jättesöt i den och vi hittade tom en fin sidenros i orange som hon kan ha i midjan tjohoo!

    May2010- jag vet vad du menar! Snart är det liksom på riktigt, det skall vara jag och min sambo- för alltid!- för hoppningsvis känns jättebra, samtidigt nervöst...huuu vuxenlivet känner mig inte riktigt där än" farväl du ljuva ungdom" haha men nu verkar det ju vara dax å jag tror att alla kommer att klara det galant!
    Min tärna hade ett litet "pep-talk" med mig igår, så nu känns det mkt bättre

  • mmm2010

    Jag var och shoppade loss å Lindex rean idag! En fin korsett som inte hade några "pinnar" i sig. Min klänning är slät och har inte så tjockt tyg, så en korsett med massa tjock spets och pinnar skulle synas igenom och det skulle nog se buckligt ut...sen köpte jag även en slags liten tubtop som bara täcker brösten och som inte har några sömmar, nån borde ju funka! men som EmMagnus skrev, så kan det nog bli så att man bara går och drar upp och drar upp den hela dan. det får nog bli korsetten ändå!

    Vi bestämde oss för att gifta oss i juli nån gång! förlovade oss 6e juni så vi tänkte nån månad och sen bokade vi festlokalen!

  • mmm2010

    Vad duktiga ni är på att lägga up kort på era sidor! jättekul att gå in och kolla på allas inbjudningskort, klänningar mm! kul att få inspiration nu vet jag även ungefär hur jag skall lägga upp den stora dagen tack vare era tips! min tjejkompis skall sätta upp mitt hår, så det är lite svårberäknat hur lång tid det kan ta...hon inte gjort bröllopsfrisyrer förrut, så vi får nog gå upp i ottan för att hinna med...men det skall bli mysigt att fixa sig och dricka lite skumpa ihop med henne och tärnan på morgonen!

    Oooh måste bara berätta! Bröllopsresan är beställd vi var ju helt inne på Kuba, men så hörde vi bara massa negativt om maten och det är ju mycket det man gör på bröllopsresa tänker jag mig iaf- äter mysiga middagar! så vi gjorde en helomvändning och i helgen bokade vi en 2 v resa till Guardaloupe i västindien! åhh vad jag längtar!

  • mmm2010

    Vilken fin klänning Martinaa!!! de skulle passa perfekt med de fina pärlörhängena! oj mad många fina smycken de hade silvertree...

  • mmm2010

    Grattis Snuttfia!!! vad gött att vara färdig och godkänd med uppsatsen!

    Appropå det här med en secret box, så gjorde min kompis en till sin man som morgongåva, det blev jätteuppskattat men hon är en liten linslus och vågar släppa loss framför kameran! hon fotades hos en tjej i Varberg som var jätteduktig och bilderna blev smakfulla. Alla kort var ju inte lättklädda, hennes kille älskar fotboll, så på några av korten har hon trosor och en Sverige-landslagströja på sig vilket blev succé hos mannen! så alla som känner sig obekväma att vara lättklädda framför en kamera kan ju det vara ett bra tips...

    i helgen skall jag testa bröllopsfrisyrer och dricka skumpa hos min tjejkompis som skall sätta upp håret...mysigt!
    sov så gott

  • mmm2010

    Vad gulligt av din mamma "patrikochannika"! men prata med en guldsmed, de brukar vara duktiga på att ge förslag på vad man kan göra!

    På tal om det här med namn, hur är det nu? får man inte ha dubbelnamn längre? är det så att man isf måste ha sitt gamla namn som mellannamn om man vill behålla sitt eget och samtidigt ta killens efternamn? min pappa är helt inne på att jag skall behålla mitt, då det inte finns någon annan i släkten som kan föra namnet vidare (bara tjejer...det är dock inte så orginellt och sambon vill verkligen behålla sitt...svårt... för om man får barn nån gång, så kommer de väl ändå inte heta mitt namn automatiskt om det bara är ett mellannamn? jaja vi har några månader på oss att tjafsa om det där

    hur gör ni andra? tar ni killens eller behåller era?

  • mmm2010

    Tackar också Martinaa för namnbyteslänkarna! Du är grym på att styra upp oss på den här tråden

    Ha det så kul på bröllopsmässan Hillena! Själv ser jag fram emot rosébubbel och Melodifestivalen med tjejkompisarna ikväll!!!

Svar på tråden MAJ 2010 del 4