Inlägg från: Hillena |Visa alla inlägg
  • Hillena

    MAJ 2010 del 4

    Oj, nu var det längsen jag var inne. Har varit i GBG hela helgen och igår hade jag inte tid. Har försökt läsa ikapp lite men inte allt än så länge.

    Vi tänkte också skicka våra inbjudningar i januari/februari och sen osa i april. Vi gifter oss 29:e maj men vill ändå veta tidigt vem som kommer för att kunna planera det mesta efter antalet personer. Håller på och pysslar med våra inbjudningar men hittar inte rätt papper som vi ska ha inuti kortet. Vi ska hålla våra kort enkla och stilrena, vitt och lila.

  • Hillena

    Det där med att beräkna till alkoholen är jättesvårt. Vi ska åka till Tyskland och handla, handlar då mer än vi förhoppningsvis behöver. Vinet blir BIB som vi sen häller på flaskor med egengjord etikett.

    Vårt färgtema blir ljuslila och vitt :) Kanske lite grönt också.

    När det kommer till presenter så kommer vi att göra en önskelista som våra toastmadames ska hålla i. Alla säger åt oss att önska oss istället för att de ska gissa vad vi vill ha och sedan få en massa saker som vi inte har någon användning för. Ville inte ha massor av saker (vi bor i en 2a) och det behövs ingen present alls egentligen, men vi gör en önskelista för dem som vill.

  • Hillena

    Har nog också tagit lite paus, har inte varit inne här sen i torsdags!!! Har haft en så härlig helg så något utrymme för bröllopstorget har det inte funnits plats för.

    Måste bara ta tag i att göra inbjudningarna över jul, men det ska vi nog ha tid med! Ska inte skicka förän i slutet på januari eller någon gång i februari så jag känner ingen brådska.

  • Hillena

    Blir också sugen att ha kvällen innan med mina två brudtärnor, hade varit sååå mysigt. Bara skratta lugna nerverna och ha en riktigt härlig kväll tillsammans. Får se om det blir på hotell eller här hemma!

    Förresten, är ni också insnöade där ni bor? Bor i allra södraste Skåne och här snöar det rejält!

  • Hillena

    Nu börjar jag tvivla på om jag vill ha sista natten som Helena Persson med min tärna eller min m2b. Hmm det tål att funderas på en del.

    Igår tog jag tag i inbjudningarna och tro det eller ej men jag gjorde klart alla på en endaste kväll!! Mannen fick hjälpa till att klippa så då gick det lite snabbare. Blev så nöjd och vi ska packa in inbjudningarna som julklapp till familjen, resten av gästerna får i januari-februari. Känns galet och ännu mer verkligt!

  • Hillena

    Så fin vår lista blev, bra jobbat Martinaa!
    Tyckte det var roligt med ditt lilla tillägg också :) Hehe det finns inga "regler" utan undantag!


    Martinaa skrev 2009-12-21 22:35:14 följande:
    Så, gjorde vår lista numrerad nu, så vi vet hur många vi är!
  • Hillena

    Ja klänningen var verkligen fin. Du kommer att se ut som en prinsessa på din dag!

  • Hillena

    Jag ska också vara med i viktklubb efter nyår, hoppas på 10 kg fram till bröllopet 29:e maj men är nöjd bara jag går ner 5-6 också så att klänningen sitter perfekt och jag känner mig fin. Av någon anledning har jag börjat äta massor sen min m2b friade 3 september och har sen dess gått upp 4 kg. Jättejobbigt men nu är det dags att ta tag i det.

    Önskar alla majbrudar ett riktigt gott nytt år!


    ar100522 skrev 2009-12-30 19:44:13 följande:
    Jag började min diet igår. Har gått ner nästan 20 kilo efter barn nummer tre men vill gärna ner till 54 till bröllopet. Så det blir soppa nu ett par dagar för att sedan börja äta enligt viktklubben. Tycker att de är bra. Ska givetvis äta och dricka imorgon! Men vi har planka så det är ju bara att välja det nyttiga och vin måste vara bra för förbränningen
  • Hillena

    God fortsättning till alla brudar! 2010 är vårt år och det kommer att bli fantastiskt!

  • Hillena

    Faktiskt så ska jag inte ha Bh på mig under klänningen, brösten blev jättestora och det såg snyggare ut utan bh. Men vi får se, hittar jag en som sitter perfekt som man inte behöver gå och dra upp (ska ha axelbandslös) så kanske jag tar en bh ändå. Men grymt snygga trosor ska på i alla fall :)

Svar på tråden MAJ 2010 del 4