• Sonja68

    I vått o torrt, stiltje, orkan o snart snöstormar...

    Hvidis; kul med kompisbesök från Danmark

    Själv ska jag ha en liten tjejkväll hemma hos oss.
    Det blir tacos, ost o kex, frukt, glass, div. dryck och sen blir det Folkan där stans bästa coverrockband spelar. Blandat med disco o schlager.
    Ungarnas ryska på lördagmorgon är inställd. Nämen! Ooooooo så synd

  • Sonja68

    Det är absolut inte så att JAG kräver att det ska vara fixt o färdigt som på hotell när JAG kommer till nån. Jag är en sån som lika gärna kan ligga på soffan med en filt över mig eller i en sovsäck på golvet.
    Det har hänt när vi har kommit till folk att vi har fått börja med att leta fram madrasser, skruva ihop sängar och själva leta fram sängkläder och handdukar i skåparna. Då har de ändå vetat om i typ 3 månader att vi kommer dit med barnen. Då känner man sig inte precis som att man är väntad, utan mest besvärlig när man kommer...

  • Sonja68

    Jenny; så roligt, det verkar finnas goda förutsättningar för att du ska få en toppenhelg. Det unnar jag dig!

  • Sonja68
    Ninnnis skrev 2009-11-27 09:59:32 följande:
    Oh, vilken toppenkväll du ska ha Sonja! Det är du verkligen värd Skönt att du har ventilerat lite med maken, Jenny. Hoppas ni får en mysig helg med bäbis och vänner Och Hvidis också!
    Tack vännen! Det värmer.
    Jag har bestämt mig för min "lilla svarta" och svarta stövlar.
    Funkar alltid har jag hört. Är nu på jakt efter färgstarka accessoarer, tex långt halsband eller tunn, lång scarf i någon stark färg. Har inte hittat nåt ännu, men väninnorna rotar febrilt i sina garderober (hoppas jag) Vi är mycket för att låna av varandra och att "ärva" av varandra när man är less. En top man är less på kan kännas som ny för väninnan. Inget slit o släng här inte. Vi brukar träffas med jämna mellanrum och ta med oss sånt vi är less på och hälla ut på golvet i en stor hög och sedan går vi loss och provar och roffar åt oss. Det som blir över skickar vi till Röda korset.
  • Sonja68

    Fjällis: Det var inte tänkt alltså att ni skulle få veta könet på lilla puffen ännu. Lilla puff håller mamma o pappa på halster . Helt rätt

  • Sonja68
    Ninnis

    Nu SKA jag jobba.

    Ha en toppendag och myyyyyyyyskväll alla!
  • Sonja68

    Kollar in snabbt innan lunch.
    Daa: jag vet inte hur det går med accessoarerna... Jobbar hela dagen och vette f*n om jag hinner fixa nåt.
    Ena väninnan hade hittat nån glansig, tunn, lång, smal sjal i en massa olika metallicfärger... nja...
    En annan väninna ringde och frågade har du ett eller två hål i öronen? Eeeehhh *vänta, måste kolla*. Ett hål i varje öra, förutom de jag har för att höra med... "Bra då vet jag, måste rusa" och så la hon på. Vet inte vad det betyder. She's up for something...!

    Börjar allvarligt fundera på att gräva fram mina åttitals-halsband i plast. De är lååånga och ett är cerist och ett turkost. Men jag har nog gett dem till ungarna att leka med... och då har de säkert slitit av dem för länge sen...
    Nä, jag tror jag skippar det. Eller...? *kliar mig i håret och ryser vid bara tanken på plast*

  • Sonja68

    SLUTA, Galningar!!!

    VAD kan det finnas för allmänintresse av att se en gammal kärring i en svart polyestertrasa och ett par tantiga stövlar med 5 centimeter klack (lagom högt och vingligt för en tant).
    I håret ser jag ut som Hedvig i Från A-Ö (men ni kanske är för unga för att veta vad det är för program), men mitt hår är inte ens rött utan råttfärgat. Med blonda slingor. Eller nåt.

    Vi får se, lovar inget

  • Sonja68

    Härligt Daa med adrenalin som rusar Behövs inte mycket för en tant för att få igång adrenalinet
    Själv går jag igång på de mest banala och trivial saker nu för tiden

Svar på tråden I vått o torrt, stiltje, orkan o snart snöstormar...