• Leksi

    I vått o torrt, stiltje, orkan o snart snöstormar...

    Daa skrev 2009-11-17 11:43:22 följande:
    Igår var jag på aerobics och som vanligt kan jag inte sova efteråt utan ägnar större delen av natten åt att stirra i taket, snurra runt och ömsom svettas och ömsom frysa. Känner mig riktigt trött idag... Kan ju liksom inte skippa träningen. Den där timmen på måndagkvällen är enda gången jag får ett rejält träningspass med kondition och styrka. *surar* Någon som har bra tips på hur man lugnar ner en överaktiv hjärna sådär på kvällskvisten (och med överaktiv menar jag inte produktiv, för då skulle jag ju kunna skriva dikter eller hitta på en massa fiffiga uppfinningar där på natten)?
    Hej Daa!

    Vad mysko! Själv blir jag alltid supertrött när jag tränar och jag sover aldrig så gott som när jag kört hårt fysiskt på kvällen.
    Mitt tips är annars spikmatta! Har du provat det? Personligen är jag inte så förtjust i den men min man älskar den och jag har en kompis (som precis köpt hus och därför har väldigt svårt att varva ner på natten pga alla tankar som snurrar i huvudet kring flytten) och hon använder spikmattan varje kväll för att somna! Hennes man går och lägger sig senare så då rullar han av henne! Kan vara värt att prova i alla fall.
  • Leksi

    Grattis Jennys man på 28 års dagen!
    Han delar födelsedag med en av mina bästa kompisar som blir 31 idag. HURRA för dem!

  • Leksi

    Ankan, vad jobbigt! Men om allt såg bra ut med hjärtat på UL är det nog ingen fara. Var det p.g.a detta som ni eventuellt ska få göra ett nytt UL?

    Hoppas Blommis och Lanovias huvudvärk försvinner bums!

  • Leksi

    lanovia 08 skrev 2009-11-17 14:03:35 följande:


    Och fått bekräftat från chefen att jag inte behöver jobba efter jul. Utan får vara hemma 2v med lön. Dvs OM de inte behöver ringa in mig till kontoret någon enstaka dag. Hurra hurra! Börjar längta efter ledighet nu.
    Det är ju verkligen jättehärligt Lanovia! Då får du förhoppningsvis en månad ledigt hemma innan bebben kommer och det låter ju heelt suveränt! Speciellt om du har mycket sammandragningar & huvudvärk låter det som en riktigt bra idé att du unnar dig att ta det lite lugnare mot slutet.

    Själv har jag precis mottagit pissiga nyheter här på jobbet. Från 1 januari höjer de arbetstiden från 37,5 timmar i veckan till 40. Vi har ju haft det jättebra tidigare, det är ju lite lyxigt med 37,5 men man har ju vant sig vid det och det känns inte optimalt att börja jobba MER när man är i vecka 26 eller vad jag nu kommer vara i då.
  • Leksi

    Fru Bygg skrev 2009-11-17 15:19:06 följande:


    Åhhh..... Pepparkakor! Det är gott! Ballerina med pepparkakor har jag aldrig smakat. Du får berätta hur det smakade sen, fjällbruttan.
    Åh, då ska ni smaka GB´s sandwich med pepparkakssmak! Helt ljuvligt goda!!
  • Leksi
    Hvidbrud skrev 2009-11-19 13:52:17 följande:
    Buuu.. Liten blev vaccinerad idag. Oj, vad ont det gör i ens mammahjärta när ens älskade barn gråter förtvivlat med ögon som sjöar. Hon somnade direkt efter och sover fortfarande (2½h). Lilla skatten min...
    Inte mot svininfluensan då va? Det var min första tanke när jag läste vaccinering men hon är ju så liten lilla E... *stackars*
  • Leksi

    Tack Hvidis för bra tips på barnvagn förresten! Vi har sparat länken och det kommer bli angingen en sådan eller en begagnad från Blocket. Vägrar köpa en ny vagn för 7.000-10.000 kr.

  • Leksi
    Hvidbrud skrev 2009-11-19 14:25:29 följande:
    ♪♫?*¨*?.¸¸❤¸¸.?* ¨*?♫♪
    Imponerad!
  • Leksi

    Att få låna vagn är ju ännu bättre Lanovia! Vi kommer få låna Babybjörn bärsele och babyskydd till bilen av min mans syster och det är ju superbra!

  • Leksi
    Villemoa skrev 2009-11-19 16:02:02 följande:
    Fick ett sånt roligt sms från en, för mig, totalt okänd person. Det stod: "Hej. Allt bra med dig? Kommer du på maskeraden på lördag? I så fall kanske vi kan vara det kinky paret, med lite nitar och läder eller skall du vara nått annat? Kram Jonas"
    Haha! Superkul ju!
Svar på tråden I vått o torrt, stiltje, orkan o snart snöstormar...