• laris
    Äldre 11 Nov 21:25
    73725 visningar
    21 svar
    21
    73725

    Hur märker man att man är GRAVID?

    Hur märker man att man är gravid 2 veckor efter befruktning? Finns det symptom så tidigt? Kan ett CB test visa ett utslag efter bara 2 veckor? Hur stor är chansen att bli med barn 8 dagar före mens? Kan brösten ömma så tidigt?

    Många frågor och jag hoppas på många svar

  • Svar på tråden Hur märker man att man är GRAVID?
  • laris
    Äldre 11 Nov 21:51
    #1

    Ingen? Googlar och googlar och hittar bara symptom senare in i graviditeten...

  • laris
    Äldre 12 Nov 20:46
    #5

    Antingen är jag med barn eller så gör mina bröst så jäkla ont pga ägglossning (fast jag brukar aldrig ha ont)....något är det iaf. Lite för tidigt dock att testa än så länge.

  • laris
    Äldre 16 Nov 19:57
    #12

    Som ni kanske förstår så längtar vi efter barn och jag blir så himla osäker på om jag verkligen känner det jag känner eller om det är bara min hjärna som förvränger allt.

    Jag börjar mer och mer tro att det inte finns någon bebis i magen men det är ju bara att försöka vidare. Jag vet även att jag kommer att bli besviken när det väl bekräftas med ännu en mens...

  • laris
    Äldre 17 Nov 12:36
    #15

    Ni som brukar ha ont i brösten i samband med ägglossningen. Hur många dagar har ni det?

  • laris
    Äldre 17 Nov 13:11
    #17

    Det är ju det som är så himla svårt. Alla känner olika och vissa känner inget alls. Jag är ju så himla ivrig och därför har jag redan testat med clearblue 3 gånger. Samtliga har visat neg men gått till positivt efter någon timme. Jag vet att man ska bortse från ev förändringar efter 10 min men ni förstår att vi lever på det lilla vi får

  • laris
    Äldre 17 Nov 13:28
    #19

    Det ska jag verkligen försöka jobba på!


    Imma skrev 2009-11-17 13:16:58 följande:
    Förstår att väntan är jobbig när ni längtar så!Jag, personligen, är en sån som hellre blir positivt överraskad än tvärtom. Mitt tips är alltså att försöka släppa allt vad graviditetstester och symptom heter tills din mens är ett par dagar sen. Det är trots allt först då som ett graviditetstest är helt säkert.Lycka till!
Svar på tråden Hur märker man att man är GRAVID?