• Cakes

    Klänningar från Hui Couture

    Hej,


    Jag var i deras showroom för någon månad sedan, det ligger utan för Nääs fabriker. Esther som jobbar där förklarade att alla klänningar kostar ungefär mellan 5500-6500 kronor. En jättefin Maggie Sorteroklänning fanns (5500 kronor) till exempel, men jag fastnade för en som hon specialbeställde från Taiwan. Men den kostade 6500 vilket jag tyckte var lite dyrt... så jag köpte en på ett annat ställe för halva priset.

    Men hon är absolut en supergullig tjej som verkligen gör sitt yttersta för att man ska hitta sin drömklänning. Kan verkligen rekommendera, även fast jag inte köpte klänningen där tillslut :)

    Kram

  • Cakes

    Som jag förstod det... De märkesklännimgar hon har är original som hon fått in (från typ provkollektioner och så). De finns det vanligtvis bara en utav... Men de andra som hon har, de beställer hon från Taiwan efter dina mått. Men hon har exemplar av klänningarna så man kan prova i lugn och ro. Hon hittade en perfekt klänning till mig, men den var som sagt lite över min budget. Men annars hade jag köpt den! :)

  • Cakes

    Ja förstår vad du menar... men du kan ju boka tid för att åka dit och prova :) Så får du se! :) Lycka till!

Svar på tråden Klänningar från Hui Couture