Inlägg från: källerudd |Visa alla inlägg
  • källerudd

    Vi ska säga ja MEN handen på hjärtat vad är det med din M2B som retar dig bara lite grann :)

    Jag stör mig inte på mycket hos min J det skulle vara att han har mer städmani än vad jag har, men det är nästan lite bra..

    Däremot så är han grymt irriterande när vi blir osams om något då vägrar han prata med mig. Han sitter som en mussla utan att säga ett ord.. Det är grymt irriterande och jag har försökt att säga att man måste prata med varandra för att reda ut saker och ting men icke. Jag blir ju tyvärr bara ännu argare. Sen kan han komma någon timme senare och vara precis som om ingenting har hänt.. hur tror ni jag är då???

    Någon som vet hur man löser sånt här??? =)

  • källerudd
    Chris24 skrev 2009-11-10 20:08:21 följande:
    Oh herre gud.. välkommen till min klubb,min värld Lösa? Går det? Jag har tagit det som om det är han helt enkelt o hur man ska komma in o förändra någons personlighet?Däremot har jag sagt till på skärpen, att jag tycker det är grymt jobbigt att han beter sig på detta vis o jag kan inte bara "släppa o gå vidare" för att han ÄR glad nu liksom, det funkar inte så för då är skadan redan skedd.Numera så brukar han komma till mig när vi har bråkat faktiskt, han tar en 30min - 1h ibland på sig att lugna ner sig o sen kommer han för att be om ursäkt o förklara sig, så han hajar det hela med att "prata" ut liksom..Sen får jag acceptera att han är inte som mig, vill gärna lösa saker o ting NU PÅ DIREKTEN liksom, vissa vill va i fred helt enkelt ibland i en viss tid o sen prata.Blev det nåt vettigt sagt där?
    wow så det finns fler..trodde bara det var han som va på det viset =) Nä jag tror inte det går. Men det va ju skönt att höra att man inte va ensam... Jo men det blev lite tydligare..För jag är oxå en sån som vill lösa allt just NU. Så får väl kanske försöka få honom att förstå att vi måste prata men att vi kan göra det senare. Men att han inte kan komma tillbaka och vara glad som en lärka..för det är inte jag.

    tack!!
  • källerudd
    Mirey skrev 2009-11-10 22:18:23 följande:
    Men jag hatar sånt! Att låtsas som om inget har hänt lixom!! Jag hade ba påmint honom att jag fortf e sur o att situationen inte e löst!!
    Jo så blir det ju, behöver inte påminna honom det märker han själv...fast det blir lite av en ond cirkel av det..För då blir han sur för att jag fortfarande är sur osv osv..Så vi måste liksom prata, men men någon gång kanske han förstår =)
Svar på tråden Vi ska säga ja MEN handen på hjärtat vad är det med din M2B som retar dig bara lite grann :)